Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/otrovnopero

Marketing

IGRA

U braku sam deset godina. Puno? Malo? Nije važno. Moj suprug i ja smišljamo igrice. Seksualne. Da ne upadnemo u monotoniju. Jedno drugoga uvijek iznenadimo nečim novim. On puno putuje. Svaki puta, kada se vrati, iznenadi me nekom novom igricom. Vjerujem da će tako biti i večeras. Znam da se neće vratiti do ponoći. Možda malo prilegnem dok ga čekam. Dobro sam raspoložena. Uvijek ga željno čekam, pomalo već napaljeno. Kupila sam novu spavaćicu. Bila je izazovna, taman koliko je trebalo. Žarko crvene boje. Iako ne volim crvenu, znam da ga napaljuje. Hmmmm. Legla sam u krevet. Naravno, san me prevario.
Probudilo me šuškanje po ključanici. Nastavila sam ležati, praveći se da spavam. Ušao je u sobu. Pričekao je, dok mu se oči nisu navikle na mrak. Prišao je polako krevetu. Škiljila sam ispod plahte, da ne primijeti da sam budna. Polako je podigao moje ruke i svezao ih za rub kreveta. Zato smo i odabrali baš taj krevet. I prije smo se vezali. Ali, danas mi je zavezao i noge. Svaku na svoju stranu. Čvršće nego obično, bila sam vezana za krevet. Raširenih nogu. Osjećala sam se nekako nemoćno. Ali, ipak, je bilo nekog gušta u iščekivanju. Nožem je prerezao spavaćicu. Bilo mi je žao, ali, uskoro sam zaboravila na to. Drhtala sam. Čula sam neki zvuk, poput škripe. Osjetila sam ljepljivu traku na ustima. Opa! To još nisam probala. Nadam se samo, da će je nježno skinuti. Sjeo je pored mene na krevet. Gledao me. Nazirala sam samo njegovu siluetu u tami sobe. Imao je čak i masku, rukavice. Milovao me rukama u rukavicama. Bio je nježan, ali su rukavice bile hrapave. Ali, to mi se sviđalo. Sve me novo oduvijek uzbuđivalo. Dugo je prelazio rukama po mojem tijelu. Ionako sam bila uzbuđena. Činilo mi se da traje beskrajno. Ipak, uživala sam. Navikla sam strpljivo čekati njegov idući korak, kad god je on vodio igru.
Ustao je. Osjetila sam da je uzbuđen. A i ja sam bila. Miris mojih sokova lebdio je tamom. Nije se skinuo. Samo je oslobodio svoj, meni tako drag i poznati kolac. Navukao je kondom. Legao je na mene. Bilo mi je vrlo nezgodno, ne činiti ništa rukama. Odigla sam bokove, namještavajući se. Ušao je u mene. Bio je očito vrlo uzbuđen, jer se uskoro počeo pomicati vrlo brzo. Pomagala sam mu, upijala se u njega, i njega u sebe. Zabijao se u mene, grublje no inače, ali i to je valjda bio dio plana. Nije me boljelo. Uživala sam u svakom prodiranju. Svršili smo brzo.
Odmaknuo se. Nije mu se spustio. Navukao je kondom. Opet? Nemoguće.
Ali nije ušao u mene. Stavio mi ga je među sise. Primio ih je čvrsto. Zaboljelo me. Otrpila sam. Kada sam shvatila koliko ga to uzbuđuje, pokušala sam se opustiti. Dugo nije mogao svršiti. Počeo se i ljutiti. Počela sam stenjati, kao da me to jako uzbuđuje, u želji da mu pomognem da svrši. Uspjelo je. Ustao je s kreveta. Izvadio je nešto iz torbe. Stavio je to u mene. Glatko, hladno, metalno. Nisam nikada nešto takvo probala. Uzbuđena nanovo, počela sam uživati. Trebalo mi je duže da svršim. Ali on je bio uporan.
Opustila sam se i uskoro zaspala. Probudila sam se, još uvijek vezana. Sama. Sve me boljelo, od nemogućeg položaja u kojem sam spavala. Zazvonio je telefon. Nisam se mogla javiti, pa se javila sekretarica. Čula sam glas svoga muža. „Bok, ljubavi, nadam se da nisi zabrinuta previše. Avion je kasnio zbog oluje. A mobitel nisam imao gdje napuniti. Evo, samo da ti javim, doći ću kući poslije podne. Čekaj me i budi spremna na iznenađenje. (smijeh). Volim te.“

Post je objavljen 29.06.2007. u 12:34 sati.