otrovni dnevnik

23.07.2007., ponedjeljak

Frustracija 254

Idu mi na kurac glupe reklame!

Ožujsko - tip zbari žensku pomoću tuđeg cucka i istu večer je pojebe a još ona krvava sentimentalna muzika u pozadini, očaj!

Perwol - sve njihove reklame. Pa kako znaš da je oprano Perwolom? Jer je on moj dečko, jer je ona moja djevojka, jer je ona moja ljubavnica kojoj dok jebem kad mi nema žene doma usput govorim kako oprati jebenu majicu perwolom!

T-mobile - ono sranje gdje dvoje na cesti glumataju pantomimu, mislim da je to za Nokiu reklama, a tek ovo novo "tulum" sranje, oličenje neorginalnosti.

Coca-cola - sa 0 kalorija, pa onaj plavušan kretensko-zlobnog dječjeg izraza lica...

A tek onaj klinac što viče da mu smrdi u wc-u ?!?! Pa žderi manje manje ćeš i srati i neće ti smrditi!!! Uostalom, kosooki je u reklami, sigurno se nažderao psa, mačke ili delfina pa se čudi što mu probava zaudara!

Sve teleshop reklame.


Uglavnom, uredno prebacim program kad se nešto od ovih gadosti pojavi na tv-u...


- 13:43 - Komentari (22) - Isprintaj - #

19.07.2007., četvrtak

Frustracija 253

Na plaži provodim dane u toplessu i tangama.

Za sve mlade curice koje su me gledale u stilu "koja kuja" - da kuja sam. Sa dobrom guzicom i nije me sram pokazati je. To što vaši dečkići ne miču pogled nije moj problem.

Za sve supruge koje su me gledaje u stilu "koja kuja" - da kuja sam. Jebeno dobra kuja u koju su vaši muževi blejali na plaži kad god biste vaše zapuštene guzice okrenule na drugu stranu.

Za sve babe koje su me gledale u stilu "koja kuja" - ja svoje dupe i sise pokazujem javno na plaži, jedino što se može jest gledati ih, za razliku od vas koje ste sise i dupe a bome i pizde pokazivale daleko od očiju javnosti ali bome vidjelo ih je više pari očiju u redaljki...

Za sve dečkiće koji su me gledali u stilu "koja kuja" - ne brinite, to što ste se smijuljili sa svojim curicama i gledali me posprdno ne znači ništa, dok se vi trudite biti "frajeri" (papčine) ona se prisjeća sinoćne jebačine sa vašim prijateljem.

Za sve muškarce koji su me gledali u stilu "koja kuja" - znam da vam je teško, Hrvatska ni dan danas nije liberalna što se homoseksualaca tiče...

Za sve dedeke koji su me gledali u stilu "koja kuja" - ne diže vam se?


Za sve ostale koji su vrištanjem, urlanjem, trubljenjem, pokušavanjem slikavanja i ostalim egzibicijama pokušali doprijeti do mene - da, sa mnom je, ima 110kg i kratak fitilj kad sam ja u pitanju.
- 22:42 - Komentari (13) - Isprintaj - #

03.07.2007., utorak

Frustracija 252

Ne da mi se. Nemam snage. Idu mi ljudi na kurac. Zatupljujem kako godine prolaze. Pustite me da postanem tupa i na emocionalnom dijelu. Pustite me da šutim. Jer sam umorna.
- 23:25 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Komentari On/Off






Baždarenost na gadost je poželjna vrlina


Blog (po)stoji od 19.12.2004.







Za kenjanje van bloga : otrovn@gmail.com

odgovaram na mail ako se ikad sjetim passworda