Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/otrov

Marketing

Frustracija 253

Na plaži provodim dane u toplessu i tangama.

Za sve mlade curice koje su me gledale u stilu "koja kuja" - da kuja sam. Sa dobrom guzicom i nije me sram pokazati je. To što vaši dečkići ne miču pogled nije moj problem.

Za sve supruge koje su me gledaje u stilu "koja kuja" - da kuja sam. Jebeno dobra kuja u koju su vaši muževi blejali na plaži kad god biste vaše zapuštene guzice okrenule na drugu stranu.

Za sve babe koje su me gledale u stilu "koja kuja" - ja svoje dupe i sise pokazujem javno na plaži, jedino što se može jest gledati ih, za razliku od vas koje ste sise i dupe a bome i pizde pokazivale daleko od očiju javnosti ali bome vidjelo ih je više pari očiju u redaljki...

Za sve dečkiće koji su me gledali u stilu "koja kuja" - ne brinite, to što ste se smijuljili sa svojim curicama i gledali me posprdno ne znači ništa, dok se vi trudite biti "frajeri" (papčine) ona se prisjeća sinoćne jebačine sa vašim prijateljem.

Za sve muškarce koji su me gledali u stilu "koja kuja" - znam da vam je teško, Hrvatska ni dan danas nije liberalna što se homoseksualaca tiče...

Za sve dedeke koji su me gledali u stilu "koja kuja" - ne diže vam se?


Za sve ostale koji su vrištanjem, urlanjem, trubljenjem, pokušavanjem slikavanja i ostalim egzibicijama pokušali doprijeti do mene - da, sa mnom je, ima 110kg i kratak fitilj kad sam ja u pitanju.

Post je objavljen 19.07.2007. u 22:42 sati.