otrovni dnevnik

27.02.2007., utorak

Frustracija 238

Masakriranje delfina...

Što reći - jebeni Japanci. Da im se legalizira kanibalizam žderali bi vlastitu djecu. Možda bi i trebalo jer najvećeg i najsmrdljivijeg govna ima najviše na Zemlji. Prokletnici. I onda neka mi netko sere po Balkanu. Molim Amere još jednu nuklearku...

Ako želite sudjelovati u peticiji protiv primitivnih navika ovog usranog naroda (ili bolje reći izroda) peticija je ovdje.


- 21:04 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Frustracija 237

Zašto ljudi ostavljaju komentare tipa "super blog, navrati do mojeg, ostavi komentar" i sl.? Zar stvarno misle da ću uopće i pomisliti na "navraćanje" na njihov blog?! Pa samim komentarom odaju koliko im je blog (ne)zanimljiv. I što je s tim komentarima?! Pokazatelj popularnosti?! Koliko mi se puta desilo da se zaletim na neki blog a tamo jedna rečenica napisana kroz 4-5 komentara rolleyes samo da ih se nakupi. OK, imate 90 komentara ispod posta, od toga je 82 ostavio isti bloger koji vam je prijatelj i kojeg ste naguzili da vam nabija broj. I koja je poanta? Što, blog izgleda ljepše? Vi djelujete dubokoumno jer svi su pohrlili ne bi li vam udijelili dio svojeg malog beznačajnog mišljenja... O Vaša Svetosti, oh, Najveći, Najbolji Učitelju nas malih duša, prosvijetlite nas ako naši pileći mozgovi to uopće mogu... Ljubimo Vam noge, klanjamo se i ostavljamo beskorisno/maloumne komentare...
- 12:45 - Komentari (6) - Isprintaj - #

19.02.2007., ponedjeljak

Frustracija 236

Mislila sam da su blogovi anoreksičnih glupačica zatvoreni kad vidi čuda - ima ih na pretek. Pa se pitam, nije li razlog isti kao kad se curice potuku? Nekakav testosteronski kreten kojem je bitno samo da pička bude bolesno mršava? Oh, kako li je lijepo biti nekome samo ukras... osoba za pokazivanje u javnosti, glupačica za prošetavanje kroz grad, neš ti ljubavi rolleyes. Ili je problem u sve mršavijim manekenkama? Ženama koje zarađuju što na pisti što van nje (poznanica je išla u krevet sa bogatašima po Grčkoj ne bi li se uspjela vratiti u Hrvatsku jer ju je agencija šutnula na modnu reviju samo u jednom smjeru, a povratak - snađi se druže). Zar je to cilj? Pa opće je poznato da su famozne manekenke vrlo često nadrogirane kurve koje se ne libe jebati za novac ili potencijalnu slavu... Zašto su današnje tinejdžerice toliko opsjednute tako lošim uzorima? I što se vrti njihovim roditeljima u glavi kad vide svoje uzorne kćerkice kako svakim danom sve više gube na kilaži? Sad tek vidim da uzrečica "batina je izašla iz raja" i nije tako loša.
- 15:28 - Komentari (17) - Isprintaj - #

12.02.2007., ponedjeljak

Frustracija 235

Svojedobno je ulicama ovog našeg trulog grada hodao patuljak duge kose. Često sam ga sretala u Tkalči i uredno mu govorila svoje želje (obzirom da me je strašno podsjećao na vilenjaka). Prijatelj mi je rekao prije mnogo vremena da je patuljak umro. Znači li to da on nije vilenjak i da mi se želje neće ostvariti?
- 11:49 - Komentari (10) - Isprintaj - #

09.02.2007., petak

Frustracija 234

Povodom javnih polemika o očuvanju kulturne baštine centra Zagreba, da li stvarno želimo očuvati ovakav izgled grada?

Eugena Kumičića


Eugena Kumičića


Trg Marka Marulića


Eugena Kumičića


Svačićev Trg


Ulica Ljudevita Gaja


Vodnikova ulica





- 22:23 - Komentari (12) - Isprintaj - #

01.02.2007., četvrtak

Frustracija 233

Za početak - JEBO PAS MATER I BLOGU I NESTAJANJU NETOM NAPISANIH POSTOVA.

Dalje. Moj vjerni pratioc i ja smo bili na koncertu u Ciboni (Ne damo te pismo naša). Obzirom da nismo uhvatili karte za 20.45 uzeli smo za koncert u 18h. Bili smo pokusni kunići. Naime, testirala se rasvjeta (vrlo iritantno), kamere i sl., frajer kraj uha viče "izvolite" sa kokicama na pladnju, voditelji trkeljali takve gluposti po kojima ispada da su Dalmatinci oličenje pameti i rada a Zagrepčani glupi za klapsku izvedbu pjesama. I općenito Cibona nije za takav tip koncerta, nije to rock koncert na kojem se skače, divlja i sl. nego se sjedi, sluša i uživa, što je bilo vrlo neudobno na tvrdim tribinama. Zapravo čitav koncert je aljkavo odrađen (osim izvođača, njima svaka čast), i bilo je i više nego očito da je organiziran taj u 18h iz čiste proklete želje za zaradom. Uglavnom, složili smo se, nikad više u ovakvoj organizaciji.
- 22:51 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Komentari On/Off






Baždarenost na gadost je poželjna vrlina


Blog (po)stoji od 19.12.2004.







Za kenjanje van bloga : otrovn@gmail.com

odgovaram na mail ako se ikad sjetim passworda