Komentari

otrov.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Dečko koji obečava

    Ja mislim da sve treba srušiti i napraviti nešto novo.
    Jebiga treba malo osvježit grad!
    Mislim da definitivno fali stakla!

    avatar

    09.02.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • Avina veš mašina

    stvarno po gradu ima katastrofa fasada...

    avatar

    09.02.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • Kopec

    Stvarno izgleda očajno... Ko Afganistan :-)

    Ajd...

    avatar

    10.02.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • otrovna

    @dečko koji obećava - ajde, recimo da to naprave. Samo gdje će grad za to vrijeme smjestiti mojeg vjernog pratioca i mene? Jer mi živimo u starogradnji u centru... Plus, tko nam obećava da nam još neće naplatiti ponovno useljenje u novogradnju na mjestu našeg sadašnjeg stana? Uostalom, zgrade su većinom građenje u 18.st, zar to nije nešto vrijedno očuvanja? Obnove? Bandić pokušava napraviti elitni centar na Cvjetnom Trgu, a ruglo od fasada je na svakom koraku i centar se lagano urušava...

    avatar

    10.02.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • Joka

    Katastrofa izgleda to sve....
    A kud je to jos centar grada...
    Bas sam neki dan hodala po
    trgu i u frankopanskoj ulici ima jedna ogavna
    zgrada...bolje su zgrade kod mene...na tresnjevci...
    nego u samom centru grad....
    trebaju samo obnoviti fasadu;.....

    avatar

    10.02.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • Život na sjeveru

    Da, a da ne govorimo kako se za bajoslovne svote novca iznajmljuju i prodaju stanovi u vrlo lošem stanju, i što se zgrade tiče, i unutrašnjosti stana. Ne mora čak ni biti centar, može biti i pripizdina kilometrima daleko, ali spada u Grad Zagreb pa je skupo. A onda još ovi podignu prireze i komunalije da bi mogli ušminkati jedan trg, umjesto da se fokusiraju na nešto stvarno bitno, kao što su obnova ovakvih pohabanih zgrada i poboljšanje infrastrukture. Ali rušiti nikako, to su kulturni spomenici i specifičnog izgleda za Zagreb/ovaj dio Europe.

    avatar

    10.02.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    sve treba u jedan veliki trgovački centar pretvoriti...tak da imamo centar trgovina...a ne ko drugi ružni EU gradovi...neku tobož povjest...:)

    avatar

    10.02.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    jadno izgleda, u pravu si. vjerujem da takvih primjera ima jos. ne treba rusiti, samo obnoviti, vratiti prijasnji sjaj jer ovo je cisto sivilo i depra.

    avatar

    11.02.2007. (00:33)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ja se ne mogu načuditi kako lijepo izgleda onih par zgrada u centru kojima su obnovili fasadu. ili recimo obnovljena zgrada kolodvora. ne, lakše je zapiknuti armirani beton i oblijepiti staklom. fuj.

    avatar

    11.02.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • 7 budala

    Ma treba samo te zgrade renovirat. Meni su te zgrade sve prekrasne,jer je staro,bolje to,neh sve novo. Samo nek ih renoviraju sve i grad će nam bit puno ljepši. Ćao.....Maya...

    avatar

    11.02.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • aibreann

    ne znam, žalosno je sve to... gradsko poglavarstvo ulaže stotine milijuna kuna u izgradnju i obnovu stadiona koji izgleda katastrofa i koje više nema spasa i u izgradnju raznoraznih blesavih zgrada i čudesa, čak sad planiraju i ono na Cvjetnom trgu, užas, a za obnovu fasade i spas baštine, naravno, NEMA NOVACA. može, zašto ne bismo srušili i katedralu i HNK i Mimaru i izgradili multiplex kina, garaže i shopping centre?!? katastrofa.

    avatar

    11.02.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • Dragonlady

    nije ti ni u Osijeku krasno.... Europska Avenija je prekrasna ali bi se fasade trebale što češće obnavljati... ali "ljudi nemaju novaca"...

    avatar

    12.02.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...