srijeda, 02.03.2005.

24 sata

Dočekali smo i ta 24 sata. Bez veze. Glavni urednik anonimus, koji se proslavio Severinom, bez jednog sata novinarskog iskustva u tiskanim medijima. Ne vjerujem da ima prostora za to smeće. Istina u pola cijene !? Kakva je to istina?

Ako 3 milijuna pismenih Hrvata i građana Hrvatske čita jedva 250.000 ukupnog broja prodanih dnevnih listova, tada smo ne samo siromašna zemlja, već i nepismena zemlja. Došli divlji otjerali pitome.

Evo, gledao sam onaj film u fojbama sinoć. Strava i užas. Pobrkane uloge i role i uniforme. Sve u jednom smeću. Srpski partizan može i silovati u ubiti, ali nije bilo tako kako su prikazali. Pa strijeljalo se za jednu jabuku. A Hrvati o filmu šute, pa gdje je ta kritička javnost?

Na dobro jutro Hrvatska gledam anketu o ubojstvima i kriminalu općenito. Ista stvar, strava i užas. Korumpirana policija, korumpirano sudstvo, korumpirana država. Sanader i Račan ista su ''pašta'', samo je ''šugo'' drugačiji.

Da da, ja sam nekad u školi učio pjesmicu: Ostajte ovdje, sunce tuđega neba neće vas grijat' ko' što vas ovo grije. A sad svima poručujem odite što prije
PS Eventualnim čitateljima iz Zagreba, poruka, pazite se u prometu, pun klinac je murije, ima ih na svakom ćošku, očito treba napuniti kasu.
- 09:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>