bbb-oriovac

utorak, 27.02.2007.

Derbi DINAMO - HAJDUK ili JEDAN JE MILAN BANDIĆ

U našoj (desetak godina) dugoj tradiciji navijanja za voljeni NK Dinamo stoji to da se odlazak na derbi u Zagreb NE PROPUŠTA.
Tako su i prošli tjedan padali razni dogovori,tko će,kako i sa kim,te se u subotu od 12 sati počeli okupljati u birtiji....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Vozilo 1 (Koma,Bebetto,Brx i M.A. iz Slav.Broda)

U trenucima čekanja našeg šofera (koji je odletio natankati vozilo kerozinom),nas trojica smo svratili u omiljeni podrum caffe bara "AMARETTO",gdje nam je ljubazni gazda uručio litrenku hladnog Zvečevo Pelinkovca.thumbup . I tako naoružani šalovima,novom zastavom,plavim majicama,dobrim raspoloženjem i litrenkom dobro poznatog gorkog napitka,bez ulaznica za utakmicu krećemo prema Zagrebu.
U tom (čudu tehnike sarajevske autoindustrije iz sredine osamdesetih godina = GOLF II ) vozilu na autocesti nabrzinu dosežemo preko 110 km/h. Jurimo,šalovi su vani,pelin klizi (vozaču ne), ali smo već nakon 20 kilometara žedni. Skrećemo na prvu benzinku postaju u nabavku pive za nas i soka za vozača. Uzimamo piće, koje nam (na naše nevjerovanje i oduševljenje) plaća ljubazni prolaznik iz okolice Požege. Ovim putem mu se još jednom zahvaljujemo wave.......i nastavljamo dalje.
Nakon sat vremena vožnje, zaustavljamo se na našoj obaveznoj stanici Stari Hrastovi te sa čuđenjem prolazimo "nezaustavljeni" kraj policijske kontrole na samom ulazu u odmorište.
Sjedamo u skoro prazan restoran, naručujemo pivu, pričamo, odmaramo, kad nakon nekih pola satanut.

Za stol pokraj našega sjeda "glavom i bradom" gradonačelnik Zagreba gospodin Milan Bandić s društvom.
Uz obostrano ljubazan pozdrav, ničim izazvan g. Bandić nas časti sa 4 piva.party

U ugodnoj atmosferi i dobrom društvu sjedili smo mi tako i pričali i pričali i šalili se nekih sat i pol vremena. Na gradonačelnikovo pitanje o posjedovanju ulaznica za utakmicu, te na naš negativan odgovor i iznenađenje upisujemo si njegov broj telefona sa naznakom da mu se u tu svrhu javimo prije utakmice.......cool
Image Hosted by ImageShack.us
Razilazimo se sa motela i ubrzo smo u Zagrebu....gdje se u blizini stadiona nalazimo sa našim prijateljima iz Vozila br. 2 (Mićo,Mijo,Pero i Žac). Koji nam naravno nisu ništa povjerovali o svemu što smo im ispričali (a tko bi), sve dok nismo putem mobitela stupili u kontakt s g. Bandićem i dogovorili mjesto i vrijeme primopredaje ulaznica.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Zujasto pristojni dolazimo do parkirališta ispod zapadne tribine, opet nazivamo g. Bandića koji ubrzo osobno donosi 4 ulaznice za tribinu zapad (i to ne obične).wave
Naravno kao urednici ovakvoga navijačkog bloga, dobivamo ulaznice za PRESS ložu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovim putem mu se PUNO ZAHVALJUJEMO.mah

Dalje prolazimo samo jednu kontrolu (kidanje kupona na ulaznici) i sa zastavom pod rukom "ipak" odlazimo među regularna sjedala tribine zapad (dolje,prvi red), vješamo zastavu....i utakmica može početi.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
U tako prekrasnom ambijentu stadiona Maksimir naš Dinamo pobjeđuje, uzimamo sva tri boda i svi sretni i puni lijepih dojmova odlazimo put Slavonije i našeg dragog Oriovca te na ovo sve možemo reći samo.........
JEDAN JE MILAN BANDIĆ!!!!!

- 15:41 - Komentari (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.02.2007.

GOTOV JE ZASTAVA-TRANSPARENT



Kao što vidite,novi transparent zastava je gotov. Danas ga trebamo podići. Košta nas oko 700 kn, a do sada smo po 50 kn dali samo Žama,Dominik,Pero,Pavić,Leo i ja. Nedostaje još 400 kn pa molim prije svega Bebija,Komitu,Klobu,Lelu,a i sve ostale da pomognu koliko mogu. Hvala unaprijed.

P.S.
Naš prijatelj J.K. je s ekipom iz SB-a gostovao u Rijeci.Obećao mi je i snimio neke slikice i video (drugi put mora malo više poraditi na kvaliteti,no dobro sad).
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nadamo se lijepom foto-materijalu,nakon povratka sa subotnjeg derbija .....

- 11:03 - Komentari (8) - Isprintaj - #