bbb-oriovac

subota, 18.03.2006.

Kugla je okrugla + Dinamo-K. Ingrad

Nakon dugo vremena i lažnih obećanja Mikiću da ćemo ponovo doći kod njega u Kanižu na kuglanje, sinoć se ipak hrabra posada od 5 članova zaputila put Posavine:vozač-Domingoš strašni, kopilot-trener Mazorkijević, u pozadini tercet u sastavu Tugomir Šarić, Pero Shvabo Wolf i moja malenkost.Pokušali smo navratiti i do našeg čika Rukija u starački dom,ali su penzići imali tulumče tako da nam je ostao nedostupan. Stigli smo oko pola 8 i odmah se uhvatili naljevanja alkoh....pardon, kuglanja. Ne bih puno pričao kako smo kuglali. Mogu samo reći da smo dobro nasmijali domaće pučanstvo koje nije naviklo da netko može 3 kugle za redom baciti u jarak. I to više puta. Ili da pijani ljudi polete stazom za netom bačenom kuglom. Uglavnom, danas svi imamo upale mišića i pomalo se osjećamo mamurni.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Oko 1 sat nam je kuglanje dopizdilo,a kako smo bili na vezi sa ekipom u "Riu" koja je slavila dvadeseti rođendan BBB-a,odlučismo im se pridružit u našem lijepom Oriovcu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Međutim,u pola 2 od ekipe u "Riu" ni "e". Mi se snalazimo, zovemo Nedju u "Luj" koji nam sprema dvije oveće porcije čobanca i samoorganiziramo se da odemo do mene jesti, a Domingoš će donjeti pivu. Tako je i bilo, jeli smo i ostali sjediti do negdje 5, pola 6. Pojedinci su turicu i odrijemali.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Danas spavanje do 1, glava kao bubanj, lažno obećanje samom sebi da više neću (tako) piti i onda poziv "Ajmo u Zagreb". Ma koji Zagreb, nabijem vas. Prije sam za groblje. Ali teško žabu...Dizanje iz kreveta, zlatna ruka majke koja ti daje spasonosnu tabletu protiv bolova i pravac Zagreb.Kuzma,Šarko,Pero,Odoba Robert i ja. 20 godina BBB-a,lijepa atmosfera,pobijeda Dinama i još nas je čika Žderkan počastio sa po par stotina kunića. Nije mogao biti ljepši dan (slike sa utakmice sutra,prekosutra). U povratku smjeh do suza,opet ona fora,vozač zažmiri na oko do suvozača, malo spusti glavu i odglumi hrkanje. I sve to pri brzini od 160 km/h. Pitajte Kuzmu šta je strah :-) Sutra u 15 smo svi na "brini",Oriolik mora dobiti Našice. Još samo to i moći ćemo reći da je ovo bio lijeeeeepi sportsko-alkoholni vikend....

- 23:08 - Komentari (2) - Isprintaj - #