bbb-oriovac

subota, 11.02.2006.

SVI U NAPAD, JEDAN JE KOMITA!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dragi naši BBB-ovci, nadamo se da će se napokon odigrat derbi, i to onaj koji su tovari odgodili zbog "vremenskih" neprilika, a sve zato nebi li bili osramoćeni u pol Splita, ali to će ionako biti.
Nego da se malo ispričamo vama dragi čitaoci ovog bloga!!!
Naime, u zadnje vrijeme smo svi pomalo prestali pisat postove, što zbog nogometne i navijačke stanke, zime, posla, manjka inspiracije...itd...
Pa smo vas malo davili sa našim selskim problemima, brdskim tulumima, ali s tim je gotovo!
Derbi je sutra i okrećemo se onom, što u imenu ovog bloga jasno piše B.B.B.
Svi su boysi pohitali i na prvi derbi koji je odgođen, pa su morali čekat ovu priliku da im ulaznice ne propadnu...pa tako i naš KOMITA, koji je na svu nesreću pri povratku iz Splita uspio i polupat rent-car citroena, srećom nije bio pijan, pa tako ni kriv...a svi znamo da je on dobričina!
Jučer je opet rento auto, nadamo se da će ovaj put sreća biti na njegovoj strani, jel ako ne bude, dragi otac mu je obećao drugu stranu brave...za one koji ga ne poznaju, ovo vam je prilika.
Naime zbog svoje teške naravi i tvrdoglavosti te privrženosti DINAMU, uvjek je spreman na sukob, a tako uvijek i bude, nema tekme gdje se taj nije potukao, razbijo aute sa ST tablicama...tako mi je i ovaj put obećao nekakav trofej.
Nadam se samo da neće završit u nekom zatvoru, jel ni to mu nije strano.
Na ovu tekmu je izabrao poći sa boysima iz Nove Gradiške...
Mi koji na žalost ostajemo u Oriovcu, rekli smo našem KOMI da pazi šta radi i ne krade cigarete i sendviče po benzinskim postajama, al kaže da je to u opisu posla jednog navijača!!!
Tako da nam nije preostalo ništa drugo nego da ga pozdravimo, platimo mu po pivo, neki malo bolji njegovi prijatelji posude i koju kunu i poželimo dobru atmosferu!!!
Zato molim sve one koji ga prepoznaju, da paze da mu se šta ne dogodi i odvrate ga od njegovih naleta na superničke navijače, tako da nam se živ vrati kući i prepriča nam sve šta se događalo...KOMBO SRETNO:::TVOJ BRAT BB


p.s. Ovo bi vam i sam KOMITA napisao, ali uvodi MAX-adsl pa trenutno nema pristup svom računalu!!!!

- 17:02 - Komentari (6) - Isprintaj - #