bbb-oriovac

utorak, 11.10.2005.

TEK TOLIKO...

Da ne mirujemo previše,evo jedna dobra slika od ljetos.Uslikana je na našem nogometnom igralištu. Inače u Oriovcu nema baš ništa novoga,mislim da Komita i Klobo(?!) idu u Mađarsku na utakmicu,kod Vučka su radovi u završnoj fazi (a sve za 100 kuna) i mislim da će u onu drugu subotu Oriovac gorit...
Da,konačno nam je i naš N.k. "Oriolik" počeo pobijeđivati u kontinuitetu i sada smo četvrti.Prvoplasirana Croatia iz Đakova nam bježi samo 4 boda. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i dalje.

P.S. Vidim da se video isječci koje smo stavili dosta skidaju (neki i preko 50 puta) pa je očito da je to prošlo i da ćemo ih i ubuduće stavljati.Neki još nisu shvatili kako se skidaju pa da malo pojasnim.Kliknete na link i otvori vam se nova stranica na kojoj ima svega,ali vi samo potražite opciju FREE pri dnu stranice i kliknite na to.Otvorit će vas se nova stranica na čijem je dnu link za skidanje i samo ga preuzmete (sa desnom tipkom miša i "Save as" ga spremite gdje hoćete na svom računalu)!Kako je većina isječaka u 3GP formatu(jer su snimani mobitelima),za gledanje istih vam je potreban Real player ili Quick time player (Windows media player ih neće otvoriti) koje možete naći na cd-ovima svih časopisa o kompjuterima ili ih potpuno besplatno možete skinuti sa weba.

Image Hosted by ImageShack.us

- 11:58 - Komentari (6) - Isprintaj - #