bbb-oriovac

nedjelja, 10.07.2005.

BARBARSKA BRAĆA ORIOVAC (B.B.O.), Braća Barbari

Navijači NK"ORIOLIK"-a,nekad davno,najjača navijačka skupina na ovom području........
Barbari su osnovani krajem 80.-ih i u početku su odlazili na utakmice košarkaškog kluba "Oriolik" Oriovac. Bila je to mlađa ekipa koja je pratila tada vrlo jak "Oriolik" na utakmicama po cijeloj Slavoniji. Nakon rata je nastalo navijačko zatišje u Oriovcu,da bi negdje 94. u legendarnom "Omladinskom" ponovo osnovana navijačka skupina Barbarska Braća Oriovac. Imali smo svoje iskaznice,transparente i majice i tada smo krenuli organizirano pratiti nogometni klub "Oriolik" Oriovac. Na ovim slikama će te vidjeti ljude koji su samo tih godina pratili nogomet i nikada više što nam govori da su Barbari u stvari bili na neki način oriovački pokret otpora, a ne samo navijačka skupina. Moglo bi se sada spomenuti mnoštvo anegdota iz vremena postojanja ove navijačke skupine,ali za sada nećemo o tome. Tu mogućnost vam ostavljamo u "komentarima".

P.S. Nakon nekoliko godina,Barbari su se iz razno raznih razloga prestali okupljati pod tim imenom,iako se i danas na domaćim utakmicama okuplja na istočnom stajanju našeg stadiona jezgra tadašnjih Barbara,ali sada pod internim imenom Ogradaši(čisto iz zajebancije),a od navijačkih običaja služimo se samo još enormnim količinama vrijeđanja sudaca i protivničkih igrača.
U Sibinju 30.4.1995.godine....Sibinj-Oriolik 1:3 isto to....oprostite na kvaliteti u Lužanima isto u Riu prije kretanja za Lužane Sibinj u Riu u Lužanima u Lužanima u Lužanima u Lužanima iskaznica,hehe

- 18:59 - Komentari (26) - Isprintaj - #