Hello Kitty...
[ # ]

...potaknut jednim danas Icq chatom, stavljam ovog komada na blog! :-)





Eh...da mi je jedna takva! :-)





Image hosted by TinyPic.com



Inace, ovo danas nevrijeme nas je dobrano opralo, protugradna obrana je dijelovala na vrijeme kao i svaki put, pa je po nama padala tuča veličine oraha. Bravo,samo tako naprijed u nove pobjede, a porezni obveznici nek i dalje plaćaju.



Pozdrav i budite mi sretni i veseli.

29.06.2005....00:30 [ Komentari (6) ] Isprintaj

background i novi color...
[ # ]

....evo, malo da promjenim blog, stavio sam sliku s svog desktopa. Nadam se da Vam dopada, naravno, komentari su dobrosli!
I jos jedna stvar, a tiče se reklame za najavu koncerta "Bijelo Dugme" u Beogradu.NEMOJTE BITI BALAVI I NASJEDAT NA GLUPOST.Live streaming zahtijeva jaku infrastrukturu za prijenos slike i tona preko Internata, i to mogu omogučiti jedino internet provideri, a ne nekakve privatne banana firmice.Oni su mozda u mogučnosti organizirat prijenos za nekoliko korisnika, ali za 10-ak ili vise NEMOGU! Big Brother live je išao preko T-COM infrastrukture, pa se čak i njima znalo dogoditi da se slika zamrzne, nestane ili nešto treće.
Ukratko rečeno, nisam još vidio nešto tako drskog, banalnog da nakon što su prevarili ljude prilikom zadnjeg koncerta u Zagrebu, opet reklamiraju i mame ljude, i znam da će biti fanatika koji će birat famozni broj, čekat pol sata i nakraju dobiti bananu od prijenosa.
Čudni smo mi Hrvati narod, nema dana da ne kukamo kako nam je teško u životu, a istovremeno dajemo novac za gluposti.

Volite se i budite mi dobri.


P.S.
Hvala mysite za komentare i pomoć!

27.06.2005....23:51 [ Komentari (3) ] Isprintaj

Istočno od jaja
[ # ]

.....ali vjeveričjih jaja,naravno.Definitivno je sigurno, nova vrsta vjeverica je zavladala svijetom.Nekoć ljupke i mirne, danas imamo vjeverice s velikim pen....tj, jajima.Tko?Što?Gdje?...nažalost, možda nikada nećemo saznat, a tim pitanjem bavit će se i sljedeće generacije.
Zato,ovaj danasnji post posvećujem vjevericama,kakve su nekad bile,a kakve su danas...vjeverice 21 stoljeća!

Image hosted by TinyPic.com vs Image hosted by TinyPic.com

Pa sad jedna pjesmica, samo za vjeverice....nažalost autor je nepoznat!


Zec i vjeverica
--------------------------
Vjeverici ušat zeko
neki dana pod bukvom reko:
- Da je meni takav penXX,
ko sunce bih bio lijep!

Vjeverica ko u šali
zecu veli: - Ne budali!
Za poso se brini svoj,
a ne diraj penXX moj.


Svak ponešto lijepo ima,
Čim prednjači pred drugima.
Duge uši tvoj su dar,
a dugi penxx- moja stvar!

I završne fotke...IN MEMORIAM



Image hosted by TinyPic.com vs Image hosted by TinyPic.com



Želim Vam ugodan vikend i nemojte raditi gluposti i zapamtite......Prve riječi što su ih izgovorile "nove" vjeverice su bile:"Otpor je UZALUDAN!"


25.06.2005....04:20 [ Komentari (15) ] Isprintaj

Otkrivena nova vrsta Vjeverica
[ # ]

....u rano jutarnjim satim,dana 23.06.2005., blog vjeverica.blog.hr je objavio šokantne snimke nove vrste vjeverica, inače umiljatih životinjica.Za sad se nezna porijeklo tih fotografija, kao ni mjesto prebivališta nove vrste vjeverica.
Službenog priopćenja iz Ureda za Odnose s Javnošću bloga vjeverica.blog.hr nema, a po neslužbenim informacijama, blogerica Vjeverica je naručila pizzu te otišla na spavanje, izbjegavajući dati bilo kakve informacije.Jedino je sigurno da je pred znanošću novi izazov otkriti tajno porijeklo nove vrsta vjeverica.
Neki strani forum siteovi pokrenuli su raspravu na temu vanzemaljske inteligencije i da li smo sami u svemiru, dovodeći na taj način povezanost vjeverica i vanzemaljaca.
Također, prema neslužbenim informacijama, filmska industrija također je izrazila zanimanje za novu vrstu vjeverica, vjerojatno za angažman u adult filmovima, grani filmske industrije koja ubire i do 5 milijardi $ na godinu.
Napominjemo da fotografije nisu za osobe ispod 18 godina, kao ni za osobe s problemima srca i dišnih organa.

Image hosted by TinyPic.com


Image hosted by TinyPic.com


23.06.2005....23:51 [ Komentari (2) ] Isprintaj

Nočna smjena
[ # ]

Image hosted by TinyPic.com Pošto je ovaj tjedan aktualna nočna "šihta", pa da malo opišem kako to ide.U nočnoj smjeni radi najmanji broj ljudi,6,a "krpa" se proizvodnja od predhodne dvije,tj. sve ono što oni nisu stigli uradit iz nekih inih razloga, piše se u radni nalog za treću smjenu.Sama po sebi,nočna smjena je jedna od najtežih, pogotovo kako se bliži kraj tjedna,umor je sve jači.Ipak, meni osobno, treća smjena mi je NAJBOLJA.Evo zašto:

1) Nema šefova,pa nam nitko ne maže putar po glavi

2) Nema dosadne i naporne zvonjave telefona u smislu:"Dal sam videl onog/onu ili dal znam gdje je onaj/ona?????"

3) Bolje je plačena , a pogotovo ako se tu poklopi i neki praznik. :-) :-)

4) Atmosfera je daleko opuštenija i ljudi mirniji.

5) Imam cijeli dan slobodan,puno mi znači pogotovo sad u ljeti

Smjenu započinjemo kavicom, te se odmah dogovaramo oko posla.Oko pol 11 svi su na radnom mjestu i rade svoj posao.Moj posao ,kao operater, je da preko računala i velikog "ormara",na kojem je cijeli shematski prikaz postrojenja, promatram cijeli proces proizvodnje te sam tako direktno odgovoran za proizvodnju.Obično su po smjeni dva operatera,te je s menom još jedan čovjek.Posao je dosta težak jer zahtjeva ozbiljnost i koncentriranost, ali se s vremenom uđe u rutinu,pa se lakše obavlja.Operateri su ključe osobe u cijeloj proizvodnji,jer nema nas,nema ni procesa (Ah...kako volim riječ "ključan"),a time niti proizvodnje.Ah da....papirologija mi je najmrskija u svemu tome.Sve što razdužim od proizvodnje na papiru, trebam potom upisat u računalo,znači jedan te isti posao radim dva puta.Ako si dobro složimo raspored i malo zapnemo s poslom na početku, možemo biti gotovi već oko 3:00 ujutro.Tada se dio postrojenja isključuje i čeka jutarnju smjenu.
I tako opet sve ispočetka..dan za danom.


P.S.

Želim se još samo zahvalit blogerici Vjeverici na pomoći i prijedlogu oko slika,jer se stvarno nisam to sjetil.

...05:02 [ Komentari (6) ] Isprintaj

Pozdrav iz Iraka
[ # ]

...bio je to mejl iznenađenja od mog frenda iz SAD-a jučer ujutro.WTF???? Joe sam upoznao za svog boravka u SAD-u, 1999 godine.Tipičan Amerikanac,roditelji Hrvatskog porijekla,emigrirali u U.S.A. tamo negdje 60-tih godina prošlog stoljeća,lošeg Hrvatskog jezika,ali iznenađujučeg dobrog poznavanja Hrvatske i situacije u njoj.Ja sam mu dobro došao za Hrvatski jezik, on meni za Engleski,i tako smo se skompali.Roditelji mu nisu bas najbolje dobrostojeći,te da bi upisao faks,prijavio se u vojsku (neka vrsta Nacionalna Garde ili tako nesto) te na taj način stekao pravo da mu vojska financira cijelo školovanje.Kvaka je u tome,da time postaje rob države i u biti bilo kakve krizne situacije ili rata oni ga imaju pravo mobilizirati u roku 24 sata i poslat bilo kamo.LOL!Amerima dolje u Iraku fali profesionalnih vojnika,pa zamjene krpaju na taj način.Slanje manje iskusnih na pijesak.Tako se dolje sad našao i Joe.Iako je dolje već poduže vrijeme, tek sad mi se javil,jer kako kaže,kad netko pogine od njihovih,tada se prekidaju sve telefonske i Internet veze s svijetom(???).A dolje pogine svaki dan netko,pa je to sve manje-više down.On mi malo govori kako je dolje,a ja ga niti ne pitam kako je,jer ionako mu nije bajno.I jedan i drugi pretpostavljamo da se sve kontrolira,čak i mejlovi od rodbine,pa je najbolje ne navlačiti lešinare na vrat.Tempertura u hladu je 45-50,kišu je zadnji put vidio doma kod sebe.E moj Joe...jesi si navukao nevolju na sebe.Držim mu fige da se kući vrati čim prije i u jednom komadu i čekam mejlove od njega.

P.S. Joe,this is for you.Watch your ass Marine,hope c ya soon.


22.06.2005....14:28 [ Komentari (8) ] Isprintaj

Eh ta web kamera....
[ # ]

.....postavljeno samo za pripadnice ljepšeg spola (Odgledajte do kraja). :-):-)


web kamera

21.06.2005....13:37 [ Komentari (3) ] Isprintaj

Baš me zanima...
[ # ]

....koliko dugo će poživjeti ovaj blog.Uh,nemrem vjerovat da se vraćam ovom,nakon skoro 3 godine.


UNDER HEAVY CONSTRUCTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



...04:39 [ Komentari (3) ] Isprintaj

Sljedeći mjesec >>