Maserka pruža medicinske masaže - Datiranje za seks

nedjelja , 23.12.2018.

Maserka omamila muškarca pa ga pokrala










Click here: Maserka pruža medicinske masaže






To se može pripisati rezultatu smanjenja fizičkih simptoma i boli, a može biti povezano i sa smanjenom napetošću. Poklonite nam svoje povjerenje i dopustite da Vam pomognemo.



Maserka pruža medicinske masaže

Pokrete izvodi koristeći ruke, dlanove, lakat ili koljeno, a ponekad i stopala. Poklonite nam svoje povjerenje i dopustite da Vam pomognemo.



Maserka pruža medicinske masaže

Net.hr - Najvjerovatnije ga je ošamutila nekim sprejom - kazao je izvor blizak istrazi.



Maserka pruža medicinske masaže

Od klasične medicinske, sportske, aromatične, tradicionalne tajlandske, one s vrućim kamenjem, s himalajskom soli, refleksologija, anticelulitne, masaže koje izvode slepi maseri, a sada se u svetu nudi još jedna prilično ekstravagantna - masaža zmijama. Proces je jednostavan, legnete na masažni sto, a maserka Serpentesa koja sebe naziva sveštenicom zmija na vas stavi svojih nekoliko povećih ljubimica. Reč je o dva, tri, četiri kraljevksa udava. Ovaj tretman izvodi se u Veli Cotidžu u državi Njujork. Objasnila je da se inače ne plaši zmija, ali pre tretmana je ipak bila malo nervozna. Maserka Serpentesa ovakvu uslugu zmijske masaže pruža već 15 godina. Osim što zmijska masaža opušta, kako ona tvrdi zbog stimulacije nerava otpušta se oksitocin, 'hormon dobrog raspoloženja' koji opuštaju stres i stvaraju zadovoljstvo. A sesija uvek počinje na isti način. Serpentesa prvo mora da se uveri da se i klijent i zmije osećaju ugodno. To bi značilo probno postavljanje životinja na glavu i ramena klijenta. Nakon što se uveri da su i zmije i klijent ok jedni s drugima, kreće prava masaža. Klijent legne na sto za masažu, a Serpentesa jednu po jednu zmiju postavlja na njihova leđa. Serpentesa u svojoj kolekciji ima 10 kraljevskih udava, ali samo tri ili četiri su istovremeno na stolu. Zmije nikad ne tera na rad. Nikad ne masiraju kada je vreme za hranjenje, kada menjaju kožu ili ako su bolesne. Žena koja je postala profesionala zmijska maserka kaže da kao dete nije znala ništa o zmijama, osim biblijske priče o zmiji koja je nagovorila Evu da pojede grešnu jabuku. Ali, kao prava predana trbušna plesačica nabavila je kraljevskog udava.




Razumijem ipak zašto nam više nikad nije došla — prisjetila se nezgode dodajući kako je i sama veliki ljubitelj masaže pa često zakaže termin u svojim salonima. U obližnjem parku prirode Kozjansko nalazi se čak četrdeset vrsta orhideja, od kojih je upravo crna najlepša i najdragocenija. Prostitucijom se bave žene svih životnih dobi, a razlozi su različiti — nezaposlenost, teško socijalno stanje. Proces je jednostavan, legnete na masažni sto, a maserka Serpentesa koja sebe naziva sveštenicom zmija na vas stavi svojih nekoliko povećih ljubimica. Tijekom masaže, maser nizom sustavnih pokreta tretira mekana tkiva kao što su koža, mišići i vezivno tkivo. Tibetanska masaža Od mešavine eteričnog lišća, soli iz mrtvoga mora, himalajskog kristala i eteričnih ulja prave se tople kupke sa kojima se masira celo telo. Maser je često izložen isparavanju vode ili eteričnih ulja, pa je važno da ima zdrav dišni sustav. Klijent legne na sto za masažu, a Serpentesa jednu po jednu zmiju postavlja na njihova leđa. Veći dio vremena rade u stojećem položaju. Iskoristile su nepažnju vlasnika kuće kada je ležao na maserskom stolu i od njega ukrale 1. Profi maserka pruža klasične, aroma, sportsko-medicinske masaže u prekrasnom ambijentu uz laganu relax muziku i svjećice. Primjerice, imali smo gospodina koji bi redovito prije masaže popio viagru, pa je bilo neugodnih trenutaka.

[Seks veliki brat|Brza jebacina|Njuškalo veze i poznanstva]






Oznake: erotska, masaža, novi, SAD

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.