< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2008 (1)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (6)
Travanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

ME...

IME: Dea
PREZIME: nije bitno
ŠKOLA:Bakar
RAZRED: 8a
VOLIM: nightwish, muziku općenito, plesati...
MRZIM: umišljene glupače i glupane, laž...

Linkovi

oni osnovni:

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

oni koje posjećujem(dodat ću ih još):

Moj drugi blog
Pata
miss sarchi

MOJA ABECEDA

A - ARMADA; Rijeka u srcu, Armada do groba
B - BAKAR; grad snova
C - CAPONKA; ili capooka, kako god, jedno od naj mjesta u Bakru
D - DORA; jedna od mojih naj frendica
E - ENGLESKI; predmet koji mi (uz talijanski) ide najbolje
F - F.....khm...zna moj pingač za koga je ovo slovo...
G - GALEBICA - IVA M.; moja mala luđakuša, ne znam šta bi ja bez nje
H - HARRY POTTER; najbolje knjige i filmovi koji postoje
I - IGOR I MARIN; moji naj frendovi
J - JOVO;najveći luđak na planetu Zemlja, ful dobar tip
K - KOS; e ovo Iva zna na koga se odnosi, jedan dečko koji mi jako fali...
L - LABUD; e i ova ptica mi je prirasla srcu...
LJ - LJUBAV; nešto predivno...
M - MAŠKARE; ajoj, obožavam ih, peto godišnje doba
N - NIGHTWISH; moja najdraža grupa
O - OČI; nešto najljepše na dečku... i još plave....
P - PATA; najbolja frendica koju imam, uvijek je tu za mene
R - ROBI; također moj naj frend
S - SANJIN...moja bivša simpa...i moj jako dobar prijatelj
Š - ŠKOLA; škola ne, ali učenici daaaaaaaaa
T - TELEFON; a šta bi ja bez njega?
U - USTA; ajd pogađajte zašto sam ovo stavila, hehe...
V - VALI; naš školski list, jedna sam od urednica
Z - ZAROBI ME; riječi koje će me uvijek podsjećat na Patu
Ž - ŽELJE; ah, uglavnom neostvarive...

subota, 27.10.2007.

...NEMA BABE...

(da, znam, naslov mi je koma, ali vidjet ćete zašto je takav)
pa eto, jučer ja bila u Bakru... došla na tulum... bio je super... haha... došla ja dole u 7 i pol, oni tamo stoje ispred općine i čekaju neku babu s ključevima da nam otvori prostoriju u kojoj smo trebali bit... bili su Pata, Iva S., Sandra, Ana, Petra, Sarah, Tea, Koči, Bilajac, Velkovski, Sedlić, Matija, SANJIN, Dean I SLAVUJ... hehe...joj kako su mi samo slatki... čekali smo vani tu babu do jedno 8 i 40, a onda smo se počeli razlazit... a ja uživala promatrajući ove slatke bakarske ptičice... a Pata živčana, stalno šeta lijevo desno i dere se na svih... i još Petra kaže da se možda babi nešto dogodilo... ma ja ću joj se dogodit... koza jedna stara...i nije došla na kraju... ja, Iva i Ivan smo otišli u Caponku... pa su došli i Pata, Sandra, Petra, Ana, Sedlić i Lovrić kod nas... pa smo malo bili unutra, pa smo prošli van. Sedlić i Lovrić su išli tamo na stanicu kod Nautice, pa smo i mi izašli van. Pata je prošla doma, a mi smo išli otpratit Petru, pa smopokupili ova dva i išli tamo kod općine. Zajebavali smo se, pa je došao bus i Lovrić je prošao, a Vana sišla s busa i Sandra se odmah počne svađat s njom... a ova mene pozdravi i Sandri niš nije jasno pa me pita šta sam ja dobra s njom... ja joj kažem da jesam, zašto ne bi bila.. ona je samo preokrenula s očima... neću komentirat... i ja sam morala kod knjižnice čekat ove moje, a i Ana je morala doma pa smo išle skupa.
i tako idemo mi u parkić i taman iza ugla kod banke se pojave ovi tamo pomorci... i mi prođemo kraj njih, a samo čiješ Dina – ej, Dea pa di si ti? daj dođi malo, Kramarić (Dominik) te treba!... a ja i Ana se smijemo... ma luđaci jedni... hehe... ma bilo nam je super... iako nije bilo one glupe babe, zabavili smo se... i Pato, očekujem bar 1 komentar, može? Ajde idem ja... KISSACH!! =)



| komentari (1) | print | # |

ponedjeljak, 15.10.2007.

...MIO CIGNO HA IL COMPLEANNO...

(Patina ideja za naslov! haha... eto kad mi je nastavnica rekla kako se kaže labud na talijanski kaže ti Pata meni - sad kad vidiš post danas "mio ciglio...haha..."rofl i prvo sam se smijala, ali eto naslov je takav... hehe...)
I eto, kao što vidite, moj dragi Labud danas ima 14. rođendan!!!finopjevasmijeh ma slatko moje malo... htjela sam mu čestitat ujutro porukom, ali pošto nemam para na mobu...blabla a nikad nemam... ništa od toga... pa sam mu čestitala u školi...sretan Pata kaže da se sad neće sa mnom 3 godine moć normalno pričat... ma nije istina... namcorda je bilo neznam šta, pa ajde, ali to šta sam mu čestitala nije niš bitno... bilo mi je draže kad sam čestitala drugoj ptičici... cerekslavujčiću... bio mu je u nedjelju, pa smo mu nas par cura iz razreda kupile čestitku... a kad ju je vidio zvao me da mi zahvali... pa smo pričali i tako to...naughty sutra je Bilajcu rođendan... njemu će se više njih sjetit da mu je rođendan... 100%...i danas poslije talijanskog Hatiđa je pitala mene, Luciju i Doris šta mislimo o tome da ona bude s Bilajcem...lud Lucija se odmah počela derat na nju... “Ne, glupačo, pa Eva se pali u njega!!!!!“ da znate kako ju je Hatiđa pogledala...eek ali ima pravo... nije fer da joj uzme dečka koji joj se sviđa... vjerujte mi, znam koji je to osjećaj...cry to su mi “prijateljice“ napravile već 3 puta... prvo Eva, pa Matea(ali to je bilo nešto što sam Bog zna šta je to bilo) pa Lucija... stalno mi to rade...puknucu a jbg... glavno da imam prijateljice na koje se uvijek mogu osloniti... i koje će mi uvijek pomoći...kiss ja znam tko su moje prave prijateljice koje će uvijek biti tu za mene a to je najbitnije...yes ajde ljudi moji idem ja... ostavljajte mi komentare... KISSACH!! =)wink



| komentari (2) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.