Image Hosted by ImageShack.us

OMNL-RONJGI

23.02.2009., ponedjeljak

BILTEN 13. KOLA

SPORTSKI CENTAR RONJGI
21.02.2009
SUDAC: Stjepan Orešković
DELEGAT: Domagoj Tramontana
GLEDATELJA: 50



PRENOS - KLANA: 3 - 0 b.b.


BOCUNIĆ - MILENIJ HOTELI: 4 - 6

STRIJELCI: Crepulja, Galošević, Dramac (2) (BOCUNIĆ), Rugovac, Klanac, Franković, Ivančević (3) (MILENIJ HOTELI)

KARTONI: /

BOCUNIĆ: Slavić 6, Dramac 6.5, Galošević 6.5, Crepulja 6.5, Pleša 6

MILENIJ HOTELI: Fumić 6, Mak 6, Ivančević 7.5, Klanac 7, Bačvarov 6, Franković 7, Rugovac 6.5, Kosanović /, Ferinac /


Bocunić je napokon odigrao dobro jednu utakmicu, ali s 5 igrača, bez zamjene, nisu mogli pobijediti favorite u ovoj utakmici. Hotelijeri su olako ušli u utakmicu, vratar Fumić je nepotrebno izlazio na protivničku polovicu stvarajući višak igrača. Igrači Bocunića su zatvorili prolaz prema svom golu, tj. odigrali "bunker" i iz kontre 3 puta pogodili nebranjena vrata jer se Fumić nije stigao vratiti na svoj gol. Premda je Rugovac doveo hotelijere u vodstvo, rezultat od 3-1 u prvih 10 minuta bio je poprilično nevjerojatan. No, najbolji pojedinac susreta Ivančević smanjuje na 3-2, Dramac opet povečava, Ivančević smanjuje i Bocunić odlazi na odmor s minimalnom prednošću. No, u drugom poluvremenu nisu više mogli pružati otpor zbog nedostatka snage i hotelijeri su zabili 3 gola i zasluženo pobijedili.


VOLOŠĆANI - MNK KAPUCINI: 6 - 6


STRIJELCI: Košar, Prskalo, Ružić (2), Aganović (2) (VOLOŠĆANI), Brčić, An. Pavlić, Rukavina, Udović, Morožin (2), (MNK KAPUCINI)

KARTONI: Rukavina

VOLOŠĆANI: Gašparini 6.5, Prskalo 6.5, Ružić 7, Košar 6.5, Aganović 7, M. Tomić 6, Mustić /

MNK KAPUCINI: Kusanović 6.5, Brčić 7, Udović 7, Rukavina 7.5, Morožin 7.5, An. Pavlić 6.5, Nardini 6.5, Ad. Pavlić /, Trinajstić /


Premda stanje na tablici to ne pokazuje, ali ova utakmica bila je pravi mali derbi ovoga kola. Vološćani su napokon zaustavljeni u svom nizu od 4 pobjede za redom. MNK Kapucini su konačno odigrali jednu dobru utakmicu te, premda to za neke nije iznenađenje, uzeli 2 boda favoriziranoj momčadi. Utakmica je od samoga početka bila zanimljiva. U prvom poluvremenu naizmjence su vodili prvo Vološćani, zatim Kapucini. U 9. minuti se dogodio najzanimljiviji detalj kada je golman Kusanović srušio Ružića u svom prostoru kraj matinele, a sudac Orešković svira kazneni udarac sa 6 metara kojeg realizira Aganović. U drugom poluvremenu dominiraju Vološćani koji su u 13 minuta zabili 3 gola, i kada se činilo da je kraj, Udović pogađa kazneni udarac s 10 metara , Rukavina smanjuje na 6 - 5, a Brčić u zadnjim trenucima utakmice zabija gol za izjednačenje. MNK Kapucini pokazali su pravi karakter i borbeni duh i nedvojbeno su ostavili bolji dojam na terenu.


MNK KASTAV - MNK GOROVO: 9 - 1

STRIJELCI: ag. Tramontana, Zubčević, Vidas (2), Jurković (2), Dan. Slijepčević (3) (MNK KASTAV) Blečić (MNK GOROVO)

KARTONI: Tramontana

MNK KASTAV: Bošnjak 7, Dan. Slijepčević 7.5, Brajan 6, Vidas 6.5, Jurković 7, Zubčević 6.5, Kosanović 6, Nikolić 7

MNK GOROVO: Milenković 5.5, Sušanj 5, Švađumović 5.5, Blečić 6.5, Tramontana 5.5, Damjanić 5


Izrazom "poptuni potop Opatijaca" mogla bi se ukratko nazvati ova utakmica. Izrazita dominacija, trkački, kvalitetno i na kraju rezultatski, mladih Kastavaca prevladavala je tijekom cijelog susreta. Opatijci su bili oslabljeni bolešću ili ozlijedama standardnih prvotimaca, no to niej opravdanje. Golijada je počela dvojbenim penalom kojeg je sudac svirao nakon što je Brajan teatralno pao u prostoru golmana Milenkovića, nakon što je u Tramontana natrčao na loptu (ili nogu) u posjedu Brajana. Strijelci su se samo nizali, a na kraju utakmice Blečić postiže počasni pogodak.


AMATERI - MATULJI: 1 - 3


STRIJELCI: Hrvatin (AMATERI), Kačić, Hasanbegović, Selimović (MATULJI)

KARTONI: Mance, Weitzer

AMATERI: Seršić 6.5, M. Abramović 6, V. Abramović 6, Grujičić 5.5, Hrvatin 6.5, Vasiljević 6, Nagel 5.5

MATULJI: Weitzer 7, Ban 6, Kačić 6.5, Hasanbegović 7, Selimović 7, Mažuran 6, Mance 6


Teže od očekivanog, ali Matulji su svladali Amatere koji su tijekom utakmice bili više nego ravnopravni protivnici. Visoke tenzije s obje strane bil su više nego primjetne, ali vrlo nepotrebne. Iako su Matulji momčad koja ovisi o inspiraciji pojedinaca, protiv Amatera su igrali začuđujuće solidno momčadski. Kačić i Hasanbegović bili su predvodnici momčadi, a kod Amatera su to bili kao uvijek braća Abramović. Amateri će s ovakvom igrom biti tvrd orah svim momčadima u daljnjem tijeku natjecanja.


RUPA - MNK KVARNER: 4 - 7

STRIJELCI: Surina, Valenčić, Sanković (2) (RUPA), Bulešić, Mujakić (2), Golemac (2), Plecić (2) (MNK KVARNER)

KARTONI: /

RUPA: Mrvčić 6, Surina 6.5, Sanković 7, Barak 6, Valenčić 6.5, Jakšetić 6

MNK KVARNER: Akrap 7, Bulešić 7, Plecić 7, Golemac 7.5, Mujakić 7.5, Cvitan 6


Veliki derbi 13. kola opravdao je svoja očekivanja. Zaslužena pobjeda Kvarnera koji je poveo u 3. minuti i zatvorio prilaze svom golu kroz cijelo prvo poluvrijeme. Obje ekipe su igrale oprezno i vrlo zatvoreno. Na početku drugog dijela Surina je izjednačio i time najavio bolju igru Rupe u nastavku. To se i dogodilo, u drugom poluvremenu gledali smo posve drugu utakmicu. Rupa se probudila i igrala odlično. Prilike su se stvarale na obje strane a pogoci su padali jedan za drugim. Rupa se doimala boljom, a čak su 3 puta vodili. Dečki iz MNK Kvarnera su se malo uplašili ishoda jer im je polovicom poluvremena slabije krenulo, prvenstveno zbog momčadske igre Rupe i solidnih Sankovića i Jakšetića u fazi obrane. Eurogol koji je prelomio utakmicu u 25. minuti za vodstvo Kvarnera zabio je Marin Golemac silovitim udarcem s desne strane u suprotne rašlje neobranjivo za Mrvčića. Plecić zabija još dva gola na kraju sureta za potvrdu vrlo važne i vrijedne pobjede protiv rivala iz Rupe.

- 13:05 - Pritužbe, pohvale, zahvale itd. (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (8)
Listopad 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv