Image Hosted by ImageShack.us

OMNL-RONJGI

26.10.2008., nedjelja

BILTEN 2. KOLA

SPORTSKI PARK RONJGI
SUBOTA 25.10. 2008
SUDAC: Stjepan Orešković
DELEGAT: Domagoj Tramontana
GLEDATELJA: 70


MNK GOROVO - MILENIJ HOTELI: 2 - 0


STRIJELCI: Švađumović, Koverlica (MNK GOROVO)

KARTONI: Koverlica, Ivančević, Klanac

MNK GOROVO: Kovaljesko 8, Švađumović 7.5, Damjanić 6, Koverlica 7, Sušanj 7, Blečić 6.5, Jakovac 6.5, Barna /, Tramontana /

MILENIJ HOTELI: Fumić 7, Ivančević 6.5, Franković 5.5, Bačvarov 5.5, Klanac 5.5, Rugovac 5.5, Mak 5, Ferinac /

Prvi dvoboj u drugome kolu obilovao je prekršajima s obje strane, po 5 akumuliranih u svakom poluvremenu, ali za čudo nije bilo kaznenih udaraca s 10 metara. Prvo poluvrijeme bilo je neizvjesno, nizale su se prilike s obje strane. Ivančević iz Milenij Hotela isticao se svojim pokušajima, ali je vratar Kovaljesko izvrsnim intervencijama spašavao MNK Gorovo čija momčad nije dobro funkcionirala u igri, prvenstveno zbog slabe trkačke pripremljenosti i neuigranosti. Početno prednost Milenij Hotela koju nisu uspjeli realizirati stajala ih je kasnijeg poraza. S tribina se činilo da ekipa koja prva zabije gol je pobjednik susreta. Švađumović je bio u pravo vrijeme na pravom mjestu i zabio prvi gol tek u 22. minuti, Koverlica je par minuta kasnije povečao na 2-0 prekrasnim lobom s 10-12 metara. Odlična obrana MNK Gorova predvođena mladim Sušnjem uspjela je sačuvati prednost do kraja. Švađumović je čak pogodio i za 3-0 ali je sudac s pravom poništio gol.



AMATERI - PRENOS: 8 - 3


STRIJELCI: Grujičić, Petraš, M. Abramović, Hrvatin, Nagel (2), Vasiljević (2) (AMATERI), Bradičić, Glavaš (2) (PRENOS)

KARTONI: V. Abramović

AMATERI: Seršić 6, V. Abramović 6, M. Abramović 6.5, Hrvatin 6.5, Vaseiljević 7, Grujičić 6.5, Petraš 6.5, Nagel 7

PRENOS: Babić 5.5, Špehar 5.5, Škalamera 5.5, Bradičić 6.5, Trinajstić 5.5, Špehat 5.5, Glavaš 7

Opet je danak uzela trkačka nepripremljenost što se ovaj put očitovalo kod ekipe Prenos. Dominaciju i početnu rezultatsku prednost u prvom poluvremenu ispustili su polovicom drugog djela kada je Vasiljević prvi puta doveo u vodstvo momčad Amatera i dao gol za 4-3, do kraja utakmice amateri su zabili 4 gola i pobijedili. Bradičić i posebno Glavaš bili su ponajbolji pojedinci u momčadi Prenosa, no njihovu želju i trud nisu pratili ostatak ekipe. Amateri su zasluženo pobijedili, premda bi igru trebali bolje organizirati i paziti na ekscese pojedinaca u njihovim redovima. Nagel i Vasiljević posebno su se istivali u njihovoj momčadi i zabili svatko po 2 gola.



BOCUNIĆ - RUPA: 4 - 12


STRIJELCI: Dramac, Torcello (3) (BOCUNIĆ), M. Surina, Iskra, Gegorović, Simčić (2), Valenčić (3), Sanković (4)

KARTONI: Jurčec, Vukmanović

BOCUNIĆ: Jurčec 5, Slavić 5, U. Surina 5.5, Vukmanović 5.5, Torcello, 6.5, Dramac 6, Samaržija 5, Bakarčić /

RUPA: Mrčić 6.5, Iskra 7, Gregorović 6.5, M. Surina 6.5, Simčić 8, Valenčić 8, Sanković 8

Kriza ekipe Bocunić se nastavlja. Njihova igra ovisi o individualnom učinku igrača, a ne timskoj igri. Dramac i Torcello su kvalitetni igrači, ali im nedostaje timski rad. Početkom utakmice igrači Bocunića je promašili su nekoliko izvrsnih prilika. Vratar Bocunića Jurčec primio je 12 golova od kojih je pola njegovom krivnjom. No, pobjednici pišu povijest pa ovom prilikom moram pohvaliti igrače Rupe koji su pokazali puno bolju igru nego u prvoj utakmici. Simčić, Valenčić i Sanković najviše su se istaknuli i u igri i u pogocima. Vratar Mrčić bio je dobar, ali je promašio kazneni udarac sa 6 metara.



PUŽ AUTO - KLANA: 4 - 2


STRIJELCI: Car, E. Žigulić, Bašić, Vukelić (PUŽ AUTO), Čačić, Birkić (KLANA)

KARTONI: Birkić

PUŽ AUTO: D. Žigulić 7, Jozić 7, E. Žigulić 6.5, Dukić 7, Car 6.5, Vukelić 7, Kršanac 5.5, Bašić 6.5

KLANA: Fugošić 6.5, Čačić 6.5, Lovričić 6, Samardžić 5.5, Birkić 6.5, Raspor, 5.5

Jel li razlog neprepoznatljivoj igri Klane jači protivnik ili loš dan, ne zna se, ali Puž auto je rutinski pobijedio ovu utakmicu. Odlične obrane vratara Fugošića, ali i D. Žigulića razlog su da nije bilo više golova. Dukićevi driblinzi i prodori te Bašićeva i Jozićeva odlična igra u fazi obrane najveći su aduti igre Puž auta. Klani je nedostajalo nekoliko imena, ali dečki su se trudili i da je utakmica trajala duže možda bi uspjeli izjednačiti, no golom sveprisutnog Vukelića u 25 minuti riješena je utakmica u korist Puž auta.



VOLOŠĆANI - VENEZIA: 3 - 6


STRIJELCI: Ružić, Košar (2) (VOLOŠĆANI), Šerifi, Vlatković, Kovačević (2), Ćirović (2) (VENEZIA)

KARTONI: /

VOLOŠĆANI: J. Tomić 6, Prskalo 6, Košar 6.5, Petrović 5.5, Suzić 5.5, Ružić 6.5, M. Tomić 5

VENEZIA: Jurišan 7, Šerifi 6.5, Ćirović 7.5, Vlatković 7.5, Kovačević 7.5

Opatijski derbi završio je pobjedom jednoga od favorita natjecanja. Venezia je pobijedila zahvaljujući odlično uigranom tandemu Ćirović-Kovačević-Vlatković koji su izveli nekoliko fenomenalnih akcija i školskih duplih paseva. Vratar Jurišan bio je znatno bolji nego u prvoj utakmici i obranio je nekoliko odličnih prilika Vološćana, Petroviča na početku i Košara na kraju prvog dijela. Nakon početne dominacije Venezie, Vološćani su se trgnuli i Prskalo zabija gol, ali biva poništen jer je iz slobodnog udarca sam sebi dodao udarcem lopte u matinelu. Na početku drugog dijela izvrsni Kovačević zabija gol i time riješava utakmicu. Pokazao je odličnu tehniku i nekoliko lijepoih poteza poput prebacivanja lopte preko glave protivničkom igraču. Bia su i dva kaznena udaraca sa 6 metara od kojih su oba puta strijelci Košar i Ćirović bili precizni. Valaj napomenuti više propusta u igri Vološćana prvenstveno jer su im nedostajali Aganović i Čališ u obrani. Mario Tomić je nepotrebno u protivničkom dijelu terena, kao zadnji igrač, gurao kroz noge Kovačeviću i iz te je akcije pao gol. Vološćani su inače vrlo iskusna i uigrana ekipa i morali bi izbjegavati takve situacije.



MNK KVARNER - MNK KASTAV: 6 - 2


STRIJELCI: Golemac, Mujakić, Guerrib, Krnjatić (3) (MNK KVARNER), S. Brajan, Vidas (MNK KASTAV)

KARTONI: F. Brajan

MNK KVARNER: Akrap 7.5, Golemac 7, Krnjatić 8, Guerrib 7.5, Mujakić 7, Cvitan 5.5, Balen /

MNK KASTAV: Nikolić 5.5, F. Brajan 6, S. Brajan 6.5, Vidas 6.5, Ivanov 5.5, Zubčević 5.5, Slijepčević 5.5, Piljić 5.5, Jurković 6, Bošnjak 6

Ponovo odlična predstava igrača MNK Kvarnera. Uigrani dvojac Krnjatić-Golemac bilo je teško zaustaviti. Lijepi potezi Guerriba dali su utakmici poseban čar. Vratar Akrap branio je izvrsno, čak i neke "mrtve šanse" protivnika. Mladi dečki MNK Kastva požrtvovno su pristupili utakmici, ali je tu evidentna razlika u iskustvu i kvaliteti. Voditelj mijenja golmana na polovici prvog dijela te umjesto Nikolića ulazi Bošnjak. Od Kastavaca treba spomenuti S. Brajana i Vidasa, strijelce oba pogotka, od kojih je prvi gol bio posebno lijep nakon odigranog duplog pasa. F. brajan i Jurković odigrali su jednu dobru utakmicu, ali MNK Kvarner bio je prejak ovaj put.

Isprika Slijepčeviću zbog krivo napisanog prezimena u prošlom biltenu, nadamo se da se slične pogriješke neće ubuduće događati.


MATULJI - MNK KAPUCINI: 8 - 5


STRIJELCI: Ban, Selimović, Lazić (2), Bajramović (4) (MATULJI), Morožin (2), Đudarić (3) (MNK KAPUCINI)

KARTONI: /

MATULJI: Matetić 6, Bajramović 8.5, Lazić 8, Selimović 6.5, Ban 6, Hasanbegović 7.5

MNK KAPUCINI: Šuvak 6, Kusanović 6, Đudarić 8.5, Grgurica 6.5, Morožin 7.5, Pavlić 6.5, nardini 6, Trinajstić /

Stara poslovica kaže da šećer dolazi na kraju, tako da je posljednja utakmica dana bila derbi između favorita natjecanja. Ekipa Matulji odigrala je prvu utakmicu u OMNL jer se prošlo kolo nije pojavila. Ali su nadoknadili zaostatak od -1 boda pobjedom protiv izvrsnih MNK Kapucina. Matulji su krenuli neozbiljno u utakmicu s Matetićem na golu, a Hasanbegovićem na klupi. Nakon početnih par udaraca polako počinju shvaćati da su MNK Kapucini vrlo jak protivnik. Đudarić je izveo nekoliko lijepih prodora i udaraca na gol, ali su ga Lazić i Bajramović uspjeli zaustaviti. Poveli su ipak Matuljci pogocima Bajramovića i Selimovića, a izjednačili kapucini koji su zatim poveli, ali je poluvrijeme završilo ipak s minimalnom prednošću Matulja, prvenstveno jer je nakon vodstva Kapucina na vrata stao vratar Hasanbegović. Izvrsni Đudarić zabija prekrasan gol za izjednačenje u 20oj minuti, a koji trenutak kasnije sam pred vratarom Matulja ne uspijeva realizirati priliku za vodstvo. Lazić je odlično odigrao obranu i uz vratara najzaslužniji je da su se Matulji obranili od silnih naleta protivnika. Postiže gol i asistira Bajramoviću za 6-4. Ali tu još nije kraj. Đudarić smanjuje i činilo se kako će do zadnje sekunde biti zanimljivo. No u 27. minuti Šuvak nes(p)retno prima odbijanac i prima gol koji je Kapucine stajao poraza. Bajramović s pogotka riješava utakmicu. Matulji su pobijedili zbog inspircije dva ključna igrača, Bajramovića i Lazića, dok je na strani Kapucina opet prvo ime bio Đudarić, no tu je jako nedostajao Šestan koji bi dečkima puno koristio u derbiju. Na žalost svih prisutnih, Kristijan Trinajstić ušao je u igru u zadnjoj sekundi utakmice neposredno prije sučevog zvižduke i svojim nastupom nije stigao obradovati publiku.

- 10:05 - Pritužbe, pohvale, zahvale itd. (5) - Isprintaj - #

19.10.2008., nedjelja

BILTEN 1. KOLA

SPORTSKI PARK RONJGI

SUDAC: Marijan Kozić
DELEGAT: Domagoj Tramontana
GLEDATELJA: 100


MNK GOROVO - AMATERI: 3 - 5


STRIJELCI: Blečić, Barna, Eterović ( MNK GOROVO), Kujaj, Vasiljević, M. Abramović, Grujičić, Mizić (AMATERI)

KARTONI: Švađumović

MNK GOROVO: Šorić 6.5, Švađumović 6, Eterović 6.5, Barna 6.5, Tramontana 6, Blečić 6.5, De Privitellio 5.5

AMATERI: Seršić 6, Grujičić 6.5, M. Abramović 6.5, V. Abramović 5.5, Mizić 6.5, Kujaj 6.5, Vasiljević 6.5

Stari znanci odigrali su prvu utakmicu ove sezone s puno akumuliranih prekršaja što potvrđuje kako je ova utakmica bila izrazito tvrda. Momčadi su bile izjednačene do 25. minute kada Mario Abramović zabija gol za 2-3, a Grujičić minutu kasnije povećava vodstvo na 2-4, dok je Mizić zabio za 2-5 i potvrdio pobjedu Amatera. Eterović je u posljednjoj minuti smanjio na 3-5. Od igrača MNK Gorova istakli su se jedino mladi Blečić i vratar Šorić koji je izvrsnim obranama spasio svoju ekipu od još većeg poraza.



MNK KASTAV - RUPA: 4 - 1


STRIJELCI: Ivanov, Vidas, Bošnjak, S. Brajan (MNK KASTAV), Surina (RUPA)

KARTONI: Iskra

MNK KASTAV: Bošnjak 8, F. Brajan 7.5, S. Brajan 7.5, Zubčević 6, Stijepčevič 6, Piljić 6, Vidas 7, Ivanov 6.5, Nikolić 6

RUPA: Maljevac 6.5, Surina 7, Gregorović 6, Iskra 6, Valenčić 6

Mladi Kastavci trkom i zalaganjem pobijedili su momčad Rupe kojoj je najveći hendikep bio manjak igrača. Braća Brajan izveli su nekoliko lijepih poteza i bili su motor momčadi zajedno s Vidasom. Vratar Bošnjak osim svojim odličnim obranama oduševio je i realizacijom kaznenog udarca s 10 metara. Od igrača Rupe valja istaknut vratara Maljevca koji je bio nemoćan pred naletima Kstavaca, te strijelca jedinog pogotka Surine.



MILENIJ HOTELI - PRENOS: 2 - 1


STRIJELCI: Franković, Rugovac (MILENIJ HOTELI), Škalamera (PRENOS)

KARTONI: Babić, Mak

MILENIJ HOTELI: Ferinac /, Fumić 7, Klanac 6, Rugovac 7, Tiršek 5.5, Ivančević 6, Franković 7, Mak 5.5

PRENOS: Babić 6.5, Jelić 6.5, Trinajstić 6, Škalamera 6.5, Bradičić 6, Glavaš 6, Plašćar 6

Dvoboj dvaju najiskusnijih momčadi protekao je u skladu s očekivanjima. Tvrda utakmica s malo golova bila je neizvjesna do samog kraja. Dečki su se natjecali tko će promašiti više golova. Prekršaja je bilo na pretek, a Prenos je promašio dva kaznena udaraca s 10 metara. Ivančević se nudio i pokušavao ali je njegov učinak bio slab. Promašio je 3 mrtve šanse. Pridružio su mu se momčadski kolega Rugovac koji je odigrao inače vrlo dobru utakmicu. Od PRENOSA najviše su promašivali Bradičić i Glavaš. Valja napomenuti kako je Mak počinio grub prekršaj na Trinajstiću i zaradio žuti karton. Milenij Hoteli su na krilima Frankovića i Rugovca ostavrili prvu pobjedu kojih će biti i još mnogo kada se vrati njihov voditelj Vlado Bačvarov. Arniju Bradičiću i ekipi PRENOS više sreće u daljnjem natjecanju.



PUŽ AUTO - MATULJI: 3 - 0 b.b.




BOCUNIĆ - KLANA: 1 - 14


STRIJELCI: Galošević (BOCUNIĆ), Iskra, Lovričić, Čačić (3), Birkić (4), Laginja (4), Corallini (KLANA)

KARTONI: /

BOCUNIĆ: Bakarčić 5, Galošević 6, Torcello 5.5, Vukmanović 5.5, Slavić 5.5.

KLANA: Fugošić 7.5, Čačić 8, Samardžić 6, Raspor 6, Corallini 6.5, Lovričić 7, Laginja 8, Iskra 7, Birkić 8.5

Rezultat sve govori. Bocunić, doduše u krnjem sastavu, nije mogao parirati ovakvoj Klani. Pri kraju su pokazali mnogo nonšalantnosti, ali dečki iz Klane su i brzinom i taktički visoko nadigrali protivnike. S 14 golova u mreži protivnika rijetko se koja malonogometna ekipa može pohvaliti. Istaknuli su se Čačić, Laginja i Birkić koji su zabili 11 golova. Izuzetan napadački trojac.



VENEZIA - MNK KAPUCINI: 3 - 8


STRIJELCI: Šerifi (2), Bagić (VENEZIA), Đudarić (4), Kusanović, Šestan, Grgurica, Morožin (MNK KAPUCINI)

KARTONI: Šerifi

VENEZIA: Jurišan 5.5, Žamarija 6, Kovačević 6.5, Bagić 6, Šerifi 6.5, Imširović 5.5

MNK KAPUCINI: Šuvak 6.5, Grgurica 7, Šestan 7.5, Morožin 6.5, Kusanović 6, Đudarić 9, Pavlić 6.5, Trinajstić 6

Prvo iznenađenje lige priuštili su nam igrači ove dvije momčadi odmah u prvom kolu. Najljepša i najzanimljivija utakmica kola. Do sada najviše prekršaja, čak 4 kaznena udaraca s 10 metara i samo jedan realizirani. Venezia je krenula dobro, prodorima i driblinzima Kovačević je pokušavao postići pogodak za rano vodstvo, no u tome su ga uspješno zaustavili obrambeni igrači MNK Kapucina. Nakon početne dominacije Venezie, upalio se Đudarić. S 3 gola i sprintevima po desnoj strani u prvom poluvremenu pokazao je da su MNK Kapucini jedni od favorita natjecanja. Bilo ga je svugdje, u obrani, napadu, među strijelcima, asistentima. Pokazao je da je ne samo najbolji igrač ovog susreta već je postao i prvo ime prvog kola. U drugom dijelu zabio je svoj četvrti gol, i ostavio suigračima da matiraju protivnika. Od igrača Venezie Šerifi je tu bio prvo ime, ali protiv ovakvih Kapucina ni on nije mogao puno pomoći ekipi. Nadamo se da će Venezia vro brzo zaboraviti ovaj težak poraz i u punom sastavu krenuti po nove pobjede.



VOLOŠĆANI - MNK KVARNER: 3 - 6


STRIJELCI: Aganović, Mustić, M. Tomić (VOLOŠĆANI), Mujakić (2), Bulešić (2), Krnjatić (2)

KARTONI: /

VOLOŠĆANI: Gašparini 7, Prskalo 5.5, Košar 5.5, Aganović 6.5, Ružić 5.5, Mustić 6.5, Tomić 6

MNK KVARNER: Akrap 7, Bulešić 7.5, Mujakić 8, Golemac 7, Krnjatić 7.5, Slanina 6.5, Cvitan 6.5

Jedan od derbija lige pokazao nam je lijepu igru MNK Kvarnera i dvoboj vratara Gašparinija i Akrapa. Akrap je odnio pobjedu prvenstveno zato jer su napadači Vološćana izgledali umorno. Udarci su bili neprecizni, a i one "poluudarce" Akrap je spretno branio. Gašparini je branio koliko je mogao i neke udarce što "nije mogao" no akcije koje su slagali Krnjatić Bulešić i Golemac, koji je odradio izvrstan posao u obrani, bile su previše za obranu Vološćana. Mujakić je započeo posao s dva lijepa gola, a Krnjatić i Bulešić završili. Od Vološćana valja istaknuti iskusnog Mustića koji je zabio najljepši gola na utakmici, petom s 7-8 metara.

- 11:42 - Pritužbe, pohvale, zahvale itd. (1) - Isprintaj - #

13.10.2008., ponedjeljak

POČETAK

Poštovani sudionici i posjetitelji!

Čast nam je i u novoj sezoni predstaviti projekt MNK GOROVA "Opatijska malonogometna liga." U novoj sezoni 2008.-2009. najvažnije je to što smo mjesto radnje preselili u Sportski centar "Ronjgi" zbog poboljšanja uvijeta natjecanja. Razlog toga jest općepoznata činjenica da u Gradu Opatiji ne postoji dvorana, a ona "privremena" nije dostupna za održavanje ovako velikog projekta. Liga se ove godine organizira u suradnji sa Sportskim parkom Ronjgi i MNK Kvarnerom iz Matulja. Glavni pokrovitelj je kao i svake godine Grad Opatija, a nadamo se da će tu biti i niz drugih sponzora. Stranice će biti popunjene svim potrebnim sadržajima i informacijama.

U srijedu 15. listopada u 20h u Sportskom parku Ronjgi biti će predstavljanje lige te nakon toga očekujte više informacija.

- 15:45 - Pritužbe, pohvale, zahvale itd. (2) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (8)
Listopad 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv