counter:

sve ofcine livade...

21.08.2005., nedjelja

-> dobro jutro

...I want to feel, sunlight on my face ...See that dust cloud disappear without a trace...
...I want to take shelter from the poison rain ...Where the streets have no name...


umorna sam. jako. možda previše. nećemo se pozdraviti na peronu...ne mogu do tamo. sjedit ćemo jos malo u autu, iznova provocirajući sjaj u očima. otići ćeš kroz mrak na drugu stranu ulice...neću se osvrtati. okrenut ću ključ, dodati gas i nestati preko novog asfalta...kraj mene će prolaziti kratke bijele crtice...zelena i žuta svjetla. pokoje crveno. vratit ću se u svoj krevet, u meku odjeću...past će i pokušaj odupiranja snu. izgubit ću - te bitke rijetko dobivam. ujutro neće biti mirisa kave, niti toplih žutih zraka na mojem licu...gledat ću kišu kako se spušta po prozoru...

tako mi se spava...opet sam umorna. jako. previše? pustit ću vesele zvukove, upaliti svjetlo... kasnije utipkati broj, reći ti - dobro jutro. i nasmiješiti se.

sve je u redu. samo mi se jako, jako spava...umorna sam. jesam li spomenula da mi se spava?

- 10:57 - Komentari (10) - Isprintaj - #

09.08.2005., utorak

-> manha de carnaval

svira paco de lucia...obicno me cini melankolicnom...i obicno ga cujem dok se vrte neki morski dokumentarci na tv-u. sad sam ga svojevoljno stavila,upalila tv na stisano i ugledala svoje prijatelje na ekranu. stovise, na dnevniku. uz taj zvucni background...skoro dokumentarac. s mora, naravno. danas smo preko sms-ova i 2 kraca razgovorcica pokusali realizirati njihovo kretanje prosle veceri...posao nam je otezala litra stocka sljuštena neposredno nakon izlaska iz hostelske sobe...bilo je tu nekog povracanja sa najljepseg dubrovackog vidikovca. u pozadini je jedna domaca pijana luda recitirala hamleta na engleskom i ponavljala: ''ajme, sta ona propusta!''. detalji su zaboravljeni, slijed sekvenci je, zapravo, totalni kaos...niz nesuvislih scena.

ona sam ja. iz zagreba koordiniram situaciju na najjuznijoj tocki zemlje :) slazem puzzle...

svira paco de lucia...neuobicajeno, nisam melankolicna uopce. probudila sam se iz popodnevnog spavanjca sa smjeskom od ''uva-do-uva''...i malo jace prigrlila jastuk na kojem smo danas lezali.
nesto propustam...ali nije da previse zalim.postoje ekvivalenti za sve. ovo je i bolje od propustenog.

- 20:44 - Komentari (8) - Isprintaj - #

08.08.2005., ponedjeljak

-> uzvjereni mod

imali smo svojedobno raspravu o tome...''unezvjerenom''...koji dobro,ali nelogično zvuči...pa ga ja zovem ''uzvjereni''. jer mene čini sličnom zvjerčici, što donekle i jesam. dakle, uzvjerena sam ovih dana...slabo jedem mesa...legitimno se uništavam s 5-6 vrsta keksa (slatko je preporučeno), a još k tome i gubim pokoji dekagram...totalni apsurd koji me zabavlja. i rastužuje. naravno da deke odlaze iz sisa,a da trbuh podsjeća na afrčku dječicu...malo pretjerujem, al nisam daleko...koješta otiče ovih dana.

mislim na masni hamurger. mislim na čašu vina. mislim na tiramisu.
mislim na sunce. mislim na more. mislim na ples.
mislim na vjetar u kosi, na trčanje pred kišom.

pomirila sam se sa situacijom. a i bolovi su znatno manji. čekam da prođe vrijeme...
mislim da od svih stvari ipak najviše nedostaje tvoja blizina.
sutra...sutra..sutra, zar ne?


- 12:30 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
svi smo mi ponekad ofce (?!)
Mejlanje
ak zelite podijeliti svoja 'ofcaiskustva', slobodno se javite na ofcaonline@net.hr

ne postojim. izgubljena sam u masi, a mislila sam da sam jedina. ne, duso, nisi jedina...nego 1 od 5 ofcica koje se ovdje pojavljuju...nesto poput borga...nesto poput 7 od 9...al ipak mnogo, mnogo dalje od nje. ne vjerujte onom sto vidite o sebi...jer mozda to niste vi.