23.01.2006., ponedjeljak

TAJNA USPJEHA

Samo za one koji su stvarno odlučili ići naprijed. Neka besprijekorni rad bude Vaša obveza. (Kvaliteta vašega života određivat će stupanj posvećenosti radu, bez obzira na to koju ste djelatnost odabrali.)
DONESITE ODLUKU VEĆ DANAS da će te dati sve od sebe u svemu što radite. Neka vaš cilj bude pridružiti se onima najboljim ljudima kojih ima samo 10 posto u vašoj djelatnosti. Ova odluka, biti zaista dobar u onome što radite, može postati prekretnica u vašem životu, jer praktično svi uspješni ljudi smatraju se veoma kompetentnim u domeni koju su izabrali kao vlastitu poslovnu preokupaciju.
- Treba imati na umu da nitko nije bolji od vas, niti pametniji od vas. Svi oni koji se trenutno nalaze među onih 10 posto na vrhu, krenuli su od onih 10 posto na dnu. Svatko tko danas radi dobro, nekada je radio loše. Svatko, tko je sada u vrhu radne sposobnosti, nekada se bavio potpuno nečim drugim. Pa, ako je toliko mnogo njih to uspjelo napraviti, možete i vi.
- Evo jednog velikog pravila za uspjeh; Vaš će život postati bolji samo kada vi postanete bolji. I s obzirom na to da ne postoje ograničenja za to koliko bolji možete biti, ne postoji niti ograničenja za to koliko vaš život možete učiniti boljim .... NASTAVAK SLIJEDI.......

- 22:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Svakom čovjeku je dosta jedan dan da napiše san i odluku da ostvari svoj san.
Kada ste se rodili- plakali ste,
a svi oko vas su se smješili.
Živite tako da, kad umrete
vi budete nasmješeni, a svi oko vas plaču.

Kada se vrata sreće zatvore, otvore se druga,
ali često tako dugo gledamo u zatvorena vrata
da ne primječujemo ona koja su nam se otvorila.