30.04.2006. / nedjelja

KONCERT PRLJAVCA....

.......................v cetvrtak je bil koncert od Prljavog Kazališta i ja sam bila na konecrtu…… bila sam(na koncertu) z daiom, čevom, sanjom, elom, kikom, milasom, hačekom…….blabla…ma uglavnom si smo se tam sreli i bili skupa…….bilo nam je FENOMENALNO……tam sam srela i frendice z plesne koje su (skup z menom) ne bile na plesnu…hehe…al splatilo se ne iti na plesnu…… a ni isam imala namjeru iti na plesnu tak da…..
na koncertu smo tak glasno pjevali i plesali kaj su me grlo i noge bolele….a sljedeci dan smo imali TZK, i pak smo plesali, sam kaj je to bilo tango, bečki i engleski valcer, tak da mi plesa dosta za ovaj tjedan…..
malo mi je žal kaj je koncert tak kratko trajal(sam do 23:30), ali nema veze….posle koncerta smo dajana i ja mislile iti do parka i v grad al smo se sam prošetale kroz park……al ste nas fakat trebali videti dok smo išle doma…..e……pjevale smo iz sveg glasa…bile mokre kaj miši, a ja najvec…jer sam kak mi je se bilo smešno stala v saku veliku i malu lokvu vode……
strava i užas…..a dok smo bile kod dajanine kuće, njezin tata nas je čul i videl….i mislil je da smo pijane….al nesmo bile pijane…čak…..niti trunkicu alkohola smo ne okusile……. Za pohvalu…….
No i to bi bilo se ukratko…..pusssa……J
thumbup
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.