RASKRINKAVANJE HRVATSKIH JUDA

14.06.2014.

Ustanovljeno Hrvatsko etičko sudište za veleizdajničku
politiku i političare


U pripremnom materijalu za osnivanje Hrvatskog etičkog sudišta (HES) podsjeća se da je Hrvatska u dubokoj političkoj, moralnoj i svekolikoj krizi, te da je na vlasti skupina političara koji se ne rukovode hrvatskim nacionalnim interesima. Konstatira se da je na djelu izdaja hrvatskih nacionalnih interesa, pa joj je to bio povod da se priđe osnivanju tog etičkog tijela, koji bi s te pozicije sudio pojedincima za izdaju zemlje.

Sustavna nenarodna politika


U ovom prikazu mogućih javnih osoba koje bi mogle biti predmetom rada Hrvatskog etičkog sudišta, svakako treba spomenuti gospođu munistarku t.zv. Zapadnog Balkana, a ne aktualnu ministricu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, Vesnu Pusić. Gotovo u svakoj izjavi i postupku ona ugrožava državni suverenitet i teritorijalni integritet hrvatske države.
Predmet rasprave na Hrvatskom etičkom sudištu trebao bi svakako biti i čelnik Srpskog narodnog vijeća i saborski zastupnik Milorad Pupovac, koji svojim postupcima uopće ne krije da je na čelu velikosrpske "pete kolone" u Hrvatskoj. On sustavno ugrožava državni suverenitet, teritorijalni integritet i opstojnost hrvatskoga naroda, jer je za njega, prema vlastitoj izjavi, glavni grad Beograd, a ne Zagreb.
Pored spomenutih tu bi se moglo nanizati niz osoba iz javnog života koji sustavno provode nenarodnu protuhrvatsku politiku. Jedan od takvih je i prof. Žarko Puhovski koji koristi Hrvatsku televiziju kao svoj privatni televizijski kanal za promicanje protuhrvatskih stajališta.
Kao što je prorekao A. G. Matoš, Hrvatska nema dovoljno štrika za sve Jude, pa je zato pojava Etičkog sudišta dokaz da u zemlji ipak još uvijek ima intelektualne savjesti da se barem na moralnoj razini raskrinkaju takvi Jude.

Vjekoslav Krsnik, 7D, 13. lipnja 2014.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.