moj muz je peder

ponedjeljak, 13.02.2006.

Evo prosao je i vikend, jedan od gorih u zivotu. Moj muz je doveo svog ljubavnika pa su cuvali djecu dok sam ja bila na poslu. Kada sam se vracala doma s posla. saznala sam da je njegov novi ljubavnik, prva prava ljubav cuvao djecu zajedno s njim cijelo popodne. Kosa mi se digla na glavi, povracalo mi se. Moj muz je sebicni gad, koji gleda samo svoj kurac. Inzistirao je da ja upoznam njegovu novu ljubav, na sto sam ja rekla NE. Rekla sam mu da se moze jebavati, ali da ja ne moram znati za njegove jebace. Ali njemu to nije dosta, on zeli da mi svi budemo jedna sretna obitelj. Sto naravno ne moze nikako biti.

Taj dan je sve proslo o.k. jer je skuzio da meni se od svega toga muci, jer ipak ja sam njegova zena, prva ljubav, majka njegove djece. Odveo je svog ljubavnika kuci, ovaj je plakao jer kaze da on ne zali nikome unistavati familiju, da on ne zeli da radi njega nasa djeca ostanu bez oca, da on zna kako se ja osjecam, jer eto i njega je prevarila bivsa zena.
Moj muz je bio sav ljut, jer ja mu unistavam ljubav s tim novim, jer ovaj se sav razocarao kako ga ja ne zelim upoznati. Uf. O moj Boze, zasto mi muz nije pijanac.

Znam, da ga mogu na brzinu ostaviti, da bi mi svi to prezivjeli, ali zao mi je moje djece, ja sam rasla bez roditelja, ne zelim da oni ostanu bez familije. Moj muz nije niti nasilnik, niti pijanac niti siledzija, samo je peder. Skoro pa perfektan osim sto voli se jebati s muskima.
Dali mi fali seks? Pa bas i ne, sve je to na neki nacin dio ostarenja moje zelje. :( Uz malu djecu, koja su non stop bolesna, i koja placu po noci i danu, i jos da mi se seksa? Pa bome ne. Ali kada sam pomislila kada ce mom muzu dodijati seks da ne moram jos misliti kako i njega zadovoljiti, nisam niti pomisljala da ce se ta zelja ispuniti i da ce on posatiti peder. Jer zeni je seks napor, uz sve obaveze preko dana, dok je to muskima relaksacija. I eto, covjek mora biti oprezan sto zazeli jer zelje se lako ostvaruju.


- 22:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
udana sam za pedera