moj muz je peder

petak, 17.03.2006.

Citam komentare, pa se i sama mislim na sto mi se zivot pretvorio. Sve do neke dvije godine unazad imala sam zivot kakav se moze pozeljeti, puno ljubavi, razumijevanja i uspjela sam zavrsiti fakultet, radila, i onda se udala za idealnog muza. :)) Pedera. I stvarno oni jesu idealni. Ne tuku, ne galame, ne piju, ne kurvaju se s zenama, donosi cijelu placu doma, dobar je s mojim prijateljicama nije ljubomoran na njih. Ne broji koliko sam novaca potrosila, ne petlja se u odgoj djece, sve sto ja kazem to je tako. Pa sto ja zelim vise. On je peder, inace bi bio pijanac, tukao bi me, bio bi ljubomoran, tukao bi djecu i nametao svoje misljenje, kurvao bi se s mojom prijateljicom, ili mi nebi dao mrdnuti. Njega to nista ne smeta, a mene smeta sto je on peder, i jebe muske. Uf, zajeban je taj zivot.

- 04:28 - Komentari (19) - Isprintaj - #

srijeda, 15.03.2006.

Sto da kazem? Pricala sam danas s njegovom mamom. Ona jos i dalje misli da on nije peder. Nego ga opsjeda sotona. :)) Je, sotona i jebaci preko weba, tj. trenutacno ima nekog stalnog. Ja nemam srce da joj kazem sto on u stvari radi. Zena je odgojena strogo u katolickom duhu, polagala je ogromna ocekivanja u svog sina, bio je perfektan, i sada je jos svima osim meni i djeci. Mi smo najvise kaznjeni njegovim pederlukom. On je stvorio familiju, i sada je fino unistava, mene i moje zivce sa svim sto on cini kako se njemu svidi. Jer ovo nista nije moj izbor.

- 02:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 14.03.2006.

Situacija je za sada mirna, gosti su nam jos u posjeti. Svi se pravimo da zivimo normalnim zivotom. Bas mi ovo pase, praviti se kao da je sve u redu. Sto ce se desiti kada gosti otidju i kada se opet moram suociti sa stvarnoscu da je muzu biti draze sa svojim pederima nego sa svojom familijom?

- 01:36 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.03.2006.

Situacija se malo smirlila, dosli su nam gosti u posjet. Pa moj muz vise vremena provodi doma. Hvala Bogu, jer stvarno je bilo naizdrzljivo. Eto, doslo malo sunca u moj zivot. SVe izgleda idealno. :) za nase goste.
Strasi me to kada otidju gosti kakva ce mi onda sranja prirediti taj moj muz peder. Sto ti je zivot, malo ti je dobro pa onda grozno, i tako nakon svake kise dodje malo sunca.
Djeca su dobro, oni su jos mali pa nista ne kuze. Stvarno ne znam kako ce oni prihvatiti da im je otac peder i da se jebe s muskima. Kakve ce to ostaviti posljedice na njihovu psihu? Ili ce njima biti jedino bitno da se mi brinemo za njih.
Moja djeca su mi sve sto imam u zivotu, zelim im reci i pokazati da je svijet lijep, da su sretni jer su zdravi i imaju zivu majku i oca. DA ih volim najvise i da se svaki dan molim za njih da znaju u buducnosti u svom zivotu napraviti pravi izbor. Da znaju sto je dobro a sto lose.
A hoce li sve to biti dovoljno da oni budu sretni i ne iskompleksirani s nebitnim stvarima. Moj zivot s njihovim ocem ( koji se prije 2 godine odmetnuo u pedere ) a prije toga je zivio normalan zivot heteroseksualnog muskarca je moj izbor. MOgu ga ostaviti i otici, i sto onda? Pa ja jos tu svoju budalu od muza volim. Jeli moguce da se on opet konvertira u heteroseksualce? Ili ja zivim u bajci?

- 01:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
udana sam za pedera