Mislim,dakle...uživaj danas! :)

subota, 26.02.2011.

Jos Hrvatska ni propala…hmmm!?

...Thompson - Dolazak Hrvata

…dok mi zivimo;
visoko se bude stala.
kad ju zbudimo:
ak je dugo tvrdo spala,
jacja hoce bit,
ak’ je sada vu snu mala,
ce se prostranit.

Sad cete rec koji mi je kurac, al' nista strasno…danas mi je doslo da malo serkim po svim nacijama pa cak i o nama Hrvatima.

Image and video hosting by TinyPic

Nas ostavljam za kraj!...secer na kraju, kako kaze stara narodna.
Eto ka' prvi, pa' mi je na pamet Japan...za njega su svi siguro culi!
Ha, Japan je jedna od vodecih svjetskih sila, a po nominalnom BDP-u je treca najveca svitska ekomonomska sila…isto tako jedna je od tehnoloski najrazvijenijih drzava na svitu i vodeca na mnogim poljima znanstvenih istrazivanja posebno u elektronici i robotici.
Al' koja im korist od toga, kad prosjecan Japanac ima samo 10-tak dana godisnjeg odmora, a iskoristi samo 5-6. Jebat ga, ne mogu to nikako svatit!
Pored te nebuloze imaju jos i goru, jer recimo iako im radno vrime pocima u 07,00 oni se dizu u 05,30, nesto pojedu, popiju recimo ka' mi nekakvu kavu ili caj i onda idu na gimnastiku i meditaciju kako bi spremno docekli pocetak radnog dana tocno u 07,00 ka' da im se o glavi radi.
K'vragu, bas su neki opiceni fanatici, kamaikaze, samuraji…sta li???
Eto da se mene pita ja njima ne bi da' nego samo 2 dana godisnjeg, jer koji ce im kurac vise, a kad bas tako vole radit neka ne idu spavat nikako!
Kad malo bolje razmislin najbolje je sa njima ne imat posla, mozes samo dobit kakav ludi sindrom i onda si najeba ka' zuti…eto, nije ta poslovica nastala tek tako bez veze!
Onda ludi Ameri, e o njima sve cak i vrapci znaju, tako da o njihovim sporkim poslovima i politici necu ni rici. Ne triba bit puno pametan, dovoljno je samo digod pogledat Oprah show i odma ces skontat da jebes naciju koja se natjece ko' ce vece gadarije iznit o sebi da bi zaradili saku dolara.
Znaci, zakljucak je: …ne diraj govno koje je smrdi, a usput je i veliko za popizdit.
Europska unija, eeeeee to je vec biser nad biserima. Glumata se zajednistvo, a u Svicarskoj placas francima, u Engleskoj funtama, u Svedskoj krunama, a u pokojoj zemlji cak i eurima.
Jebate, euro je jedino vridan tamo di nije Europska unija…recimo u Crnoj Gori.
Svi sta su usli u EU kaju se i kukaju do suza, samo bi Hrvati posto-poto tili uci unutra, a ne mogu!!!
Jebat ga…nece ih Europa, a zamisli primili Bugare, Rumunje i zapadni dio Cipra…hehe koja samarcina nasin politicarima nabiguzanima.
Eto…oces-neces, a i da nebi ovaj post posta ka' sapunica, iden sad malo srat po nama… Hrvatima.
…eeeee mi smo posebna prica!
Kod nas vride drugacija pravila…rekla bi moja pokojna baba: …mimo cilog svita!!!
Sve je u stilu: …'ko nabije – dobije!
…ili po onoj : …'ko je blize oltaru, bolje cuje propovid!
Krade 'ko god moze, a svak bar nesta moze!
Imamo urođeni mentalitet da nam je nesto zdipit…pa taman crkli!!!
Malo se glupo ponavljat mimo svakodnevnih vijesti sa TV-a, jer nema dana kad ne osvane kako je netko iz nase politicke kreme nesto drpnija. …firme, dionice, banke, hotele, miljune eura…kuna!
Onda krenes hijearhijski prema dole i dodjes do direktora javnih poduzeca koji se zadovolje stanovima, autima, varanju na kreditima, ugovorima, transakcijama itd.
…e kad dodjes na jos nizu razinu, pa te recimo policajac zaustavi i kaze: …brzo si vozija kume, kazna ti je 500 kuna! …ti mu sa smjeskom lipo gurnes 200 kuna i ajd zivija, posten ti - posten on!!!
Hrvatska popusila 500 kuna u proracunu, a jebe se i cajkanu - uplatice on 200 kuna na dva para u kladionici, pa ako mu se posreci platit ce zaostalu ratu kredita ili kupit najnoviji mobitel.
…dodjoh tako i do obicnog radnika, ajde recimo bravara!
…ako nista drugo ukrasce: …20 brava, 500 sarafa i bar par cekica, kacavida i klista…jebat ga, nek se nađe…sve je lipo imat u svojoj kuci, a da se i prodat.
I tako sve do cistacice, a ona jadna nema sta maznit nego toaletni papir, sapun il' bocu sanitara.
E sad dolazi ono glavno, sta si na hijearhijskoj skalini nizi to vise najebes, pa ako te uvate otkaz ti ne gine u roku odmah, bez milosti i to jos osvanes ka' udarna vijest na TV i u svim dnevnim novinama.
Jebi ga, banda je to sirotinjska, a oni sta kradu hotele, dionice, tunele, tvornice, poduzeca, autoceste i miljune eura njih se nesta u zadnje vrime malo provuce po Remetincu, pa po sudu i svak svojoj kuci pjevajuci…uglavnom vise manje, niko nista nije duzan i niko nista ne placa i ne vraca!
Bas nesta kontam da bi za Hrvatsku bilo najpametnije objavit rat Japanu!
Oni bi nas siguro stukli u papar sa onim svojim kamikazama, a posto je nama vise pun kurac ratovanja…nebi to bilo ni dugo ni bolno.
Tada bi oni lipo dovukli svoje ljude da upravljaju, vode i rade u Hrvatskoj, a mi bi imali Zemlju izlazeceg i zalazeceg sunca.
Kakvi su, oni bi najvjerovanije pocinjali radit kod nas vec u 05,00, i crncili do ponoci minimalno svaki dan, bez godisnjeg, praznika, vikenda, svetaca…al' sumnjan da bi vise stvorili nego sta bi nasi pokrali.
Stufali bi se oni nakon 2-3 godine i pobigli bezglavo s Balkana i u konacnici bili sritni da nisu poprimili nase obicaje.radi njihova opstanka, a nama bi bar malo popravili BDP.
Ali nista od tih fantazija, mi se i dalje uvlacimo u supak Europi. Bas ka' da smo pravi mazohisti, mora nas neko uvik gazit i guzit, pa ako vec nije Srbin, moze bilo 'ko iz Evrope… bitno je da ima tvrdu cizmu.
Znam, nasi misle da nama ne daju u EU zbog malog nacionalnog bruto dohotka, nerijesenih granica, nesređenog pravosudja i tih pizdarija.
Hehehehe…je kurac, vide oni kako se u nas krade i strah ih da ce Hrvat napr. doc blizu Luvra i onda ode Mona Lisa u MP3. Ne bi je nasli nikad vise, ni uz pomoc Interpola, FBI, CIA, KGB-a, M7, X3 i svih svjetskih tajnih službi.
Maznija bi nju neki nas guzonja i obisija u podrum uz ostali plijen: prsute, vino i ostale umjetnine.
A ne's ti Mona Lise, ka' neka fufica, lipsa je od nje cak i Monica Lewinsky i to ozuljanih kolina i usta ka' da je taman popila jogurt, a sa slicnim zagonetnim smjeskom.
Jebat ga, ja se sve ka' nesta zajebajem, al' pari mi da nam se ta EU sve vise uvlaci u pore i bojin se da smo najebali, a da nismo jos svjesni koliko.
Svu tu gospodu sa ladnim facama koja nam ka' zeli pomoci, sve vise zanima slavonska ravnica, izvori pitke vode i nasa obala zajedno s otocima. Koji ce im kurac nasa industrija koja im samo konkurira i smeta, to njih ne zanima, to imaju kod sebe, a i u onom ludom Japanu, Koreji, Kini, Vijetnamu, Turskoj i Indiji.
…jebat ga, nju treba unistiti do temelja pa zato i rade pritisak na nasu naivnu vladu u vezi s brodogradilistima! Nasi skverovi koji su medju No1 u svitu im smetaju jer konkuriraju korejskima, koja su u njihovu vlasnistvu jer njihova je teorija da sve sto nije profitabilno, dakle sto ne moze na trzistu opstati, treba propasti tj. unistiti.
Al' jebiga nasa vlast ka' da je slipa pored svojih ociju, jer samo lud covik moze kao prvo prodat svoje banke, tj dat im svoj novcanik pa da gospodari sa njim...1992. godine kad smo u pretpristupnim ugovorima s EU potpisali da cemo otvoriti nase trziste europskim proizvodima i da cemo prodati banke unistilila je i onako jadnu domacu industriju, poljoprivredu i trziste novca – a to je recimo ka' da igrate sah, pa poklonis kraljicu i topove.
A nasa bi pripametna vlada na celu sa Jacom koja ne zna ni usrani Engleski isla igrat sah s EU, a ima znanje pocetnika… jebat ga, zna samo kako se vuku figure, dok protivnik zna desetak poteza unaprid i zna di ce te navuc na tanki led i matirati, odnosno postic sve ono sto su naumili.
I sitite se da su nam tako za ulazak u EU najprije uvjetovali suradnju s Haskim sudom, pa smo morali izruciti nesritnog generala Gotovinu i ostale, pa smo onda morali prihvatiti jebeni ZERP, sada cemo morati dati Slovencima 90% onoga sto traze i tako, mic po mic naci cemo se na kolinima bez gaca, naguzeni i spremni da nas jebu kako zele…bez vazelina, garant!!!
Ako se samo malo suprotstavimo, izvuci ce oni asa iz rukava, a to ti je ukratko receno da ce preko noci zatraziti povrat svih dugova, sto je ovog casa pun kurac milijardi eura, jer ni mi sami neznamo koliko...
I sto mislite, sto nas onda ceka?
Ceka nas jedino moguce:..uvesce maksimalne poreza na sve moguce i nemoguce, od poreza na rogatu stoku, kokosi, tuke, ovce za seljake, porez na visak stambenog prostora, porez na vikendice, aute, brode, camce, porez na dug kurac, porez na porez i sta ja znam sta sve ne...
E tu nije kraj, tada dolazi do drasticnog pada cijena nekretnina i do opceg kolapsa u zdravstvu, skolstvu, poljoprivredi, turizmu, trgovini itd.
...eto, jel vam sad jasnije zasto EU inzistira na brzom sređivanju gruntovnica i zemljisnih knjiga.

Nego da ja skratim, nema smisla lupat praznu slamu… pa ako vec necemo objavit rat Japanu, ja san razmisljanja da ostanemo i dalje sami, bez te jebene Europe i svih ostalih tvorevina.

…da nas niko ne gazi, da malo uzivamo u nasoj samostalnosti… napokon!!!

Image and video hosting by TinyPic

…ako za to vec nije kasno, jer vidi nas kako smo lipi...najlipsi na svitu!!!

…al' 'ko jebe mene i sta ja mislin, a pogotovo sta bi ja 'tija.

...lipo piva Thompson:

...dajte mi komad zemlje svete,
...zemlja je i mati i dijete!!!

...al' niko to ne cuje, bojim se da smo Zemlja bez buducnosti, tako je nekidan jedan mladi par par iz Sibenika izjavija u javnost i zakljucija:

..."Selimo se, ovdje nemamo od cega zivjeti!!!"

...a kazu, na mladima svit ostaje...pitam se di!?

...hmmmm, za EU spremni???


...lip pozdrav! mah

- 12:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (2)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (4)
Studeni 2015 (4)
Listopad 2015 (4)
Rujan 2015 (3)
Lipanj 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (5)
Ožujak 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (4)
Prosinac 2014 (6)
Studeni 2014 (4)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (5)
Srpanj 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (4)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (5)
Veljača 2014 (4)
Siječanj 2014 (5)
Prosinac 2013 (3)
Studeni 2013 (4)
Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (2)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (6)
Svibanj 2013 (9)
Travanj 2013 (8)
Ožujak 2013 (2)
Veljača 2013 (4)
Siječanj 2013 (5)
Prosinac 2012 (7)
Studeni 2012 (11)
Listopad 2012 (11)
Rujan 2012 (7)
Kolovoz 2012 (9)
Srpanj 2012 (9)

< veljača, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

  • <a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>


    O...badzo
    P...ise pricice
    I...usput
    S...lika slicice

    B...logom
    L...ici zivce
    O...dmara dusu
    G...ubi vrime
    A...utorov pogled na svit...


    OBADZO ima prodajni...
    ...IZLOG SLIKA
    ... klikni OVDJE!
    :)






    ... navija za BILE !



    ...*ebate, kol'ko vas je bilo!

    * Pametan si kazu, ako povirujes samo u polovicu onoga sta cujes ili procitas!
    * Genijalan ako pogodis koju polovicu...!


    thumbup

    ... da, ovaj doli sam ja!



    * Bolje bit malo lud, nego malo pametan...!

    thumbup



    ...pisi, pisi mi!

    obadzo3@gmail.com



    ...online users





    Ribe (lat. Pisces)

    ...rodjendan slave
    izmedju
    21.veljace - 20.ozujka


    * Vladajuce planete - Neptun, Jupiter
    * Element - Voda
    * Boja - Ljubicasta, srebrna, plava
    * Dragi kamen - Hematit
    * Metal - Titan, kositar, srebro, bronca
    * Cvijet - Lopoc
    * Zivotinja - Ribe
    * Voli - Prirodu, umjetnost, romantiku...




    Wikipedija slobodna enciklopedija...

    ...ako me ne razumite, prevedite tu doli!
    &
    ...if you can not understand me, translate down to the lower link!




    sretan





...veni, vidi...moja ekipa!


  • .





















    .









eXTReMe Tracker