Mislim,dakle...uživaj danas! :)

petak, 30.05.2008.

...jaja :)

...nije Ban, al' ako vam pase Natali... kliknite! pjeva


...'eeej pajdoooo, dosta si i bija bez przuna!… opet na sud, aaaa!?
... prikine me iz citanja jutarnjih novina postar Marko… dere se da cili kafic cuje i sve mase plavom kuvertom gegajuc se prema mom stolu s noge na nogu.
…cacka onon kemijskom uvo, duvan mu dimi iz krajicka usta i sve se smjeska ka' picka na nove gace.
… jebe se njega, al' mu pamet smeta… posta je glavni jebac u mistu, lani je napravija zeni cetvorke i sad se kurci kako mu nema ravna… ne's ti posla, samo stavis indiga koliko triba i upres ka' sivonja… reka bi moj rodjo Barisa:)
...ma sta seres, kakvi sud!??? …osikle mi se noge, cim je spomenuja przun…
...daj tu kuvertu vamo, i sta se deres da svi cuju…bice da je neka greska!!!
…da, daaaa …greska, greska …nego sta je, samo cija i kakva ...hehehehe
…aj' potpisi ovdi!
Ma sta potpisi, kontam u sebi i onda procitan ...sudac za prekrsaje u livom cosku kuverte. …aj dobro je, bar nije pravi sud… tu je uvri glave kakva novcana, parkiranje il' tako nesta… nes' majci pajdo vise u przun, dosta mi ga za cila zivota.
…i o's otvorit?... ceri se on… Vidis, moga si i platit jedan pelin dok si jos na slobodi, ko zna kad ces opet moc… hehehehe
…ocu te jebat, aj' biz ca da te ne vidim… pijandoro stara!
…otvorin kuvertu i gledam… Poziv za svjedoka, ufffffff… laknulo mi, jebate ...al' kakav sam sad svjedok… kome? ...zasto? ...kada?
…procitam okrivljene i sitim se svega… obiteljska svadja, a ja tu slucajno naletija i sta u obranu zenske koju je muz malo tambura... sricom zvali susidi policiju i brzo je sve zavrsilo… samo sa par modrica, flastera, srusene frizure, nepovratno iscupanih dlaka i par dana na stakama.
…ma nebi ja sad o sudjenju, glavno je da od przuna nije bilo nista, ali izjave svjedoka o uzroku nemilog dogadjaja moram ispricat…
...evo price iz sudnice:rolleyes

...Gospodjo sudac, evo ovako je bilo:
…Dogovorile se nas tri prije neki dan da odemo na jutarnju kavu u nas kafic i cekali samo susidu Maju da dodje... i kad je vec nama dopizdilo cekat, evo ti nje sva nekakva jadna… jedva se vuce.
- Sta je draga Majo…di si ti dosad? – pitamo mi nju.
- Ma ne pitajte me. Onaj moj Grgo dosa iz trece smjene, napija se ka' blesav i skocija zorom na mene, pa tambura li tambura! Citavo jutro, nikako da svrsi. Tek meni oko nekih doba na um padne – moja ruka ´ladna, njegova jaja vruca i uvatim ga ja za jaja, on svrsi i tako sam vam jedva dosla sebi.
Sljedeceg jutra cekale mi na Ruzu... kad evo ti nje, jos umornija i jos gore hoda.
- Sta je rane ti Ruzo tebi bilo – pitamo je.
- Ma ne pitajte me. Sinoc se i moj Antisa napija i skocio da me guzi… citavu noc me jebava i nemere svrsit´… da se ubijes od muke!. Tek ti meni na um padne Majin trik:
…i moja ruka ´ladna, i njegova jaja vruca… uvatim ga ja za jaja, on ti svrsi i jedva vam zaspem. Tek se malopri probudila ka' da je tenk priko mene prosa!
Treceg jutra cekale mi Ivanu, a nje, dakako… nema, nema pa nema.
Tek negdje pred podne pojavi se ona jadna sva u zavojima i na stakama.
- Sta se to tebi tako strasna dogodilo – pitamo je mi onako sve u glas.
- Jebate, Sime me isprebij´a – odgovori Ivana. - Pa zasto zivota ti? - Ma nizasto, onako iz cista mira. Dosa ti on sinoc sa kartanja pijan k'a letva i navalija na mene, oce jebavat i gotovo… ajde sta cu jadna, razvalim se ka' zaba i kontam u sebi ajde bleso umoci ga kad si navalija, kad ti zavrtim guzicom bit ces gotov prije nega ga metnes… Nabi ga on meni, al' jes kurac… nikako da svrsi! …dakako, ja se sitila vaseg fazona – moja ruka ´ladna, njegova jaja vruca, uvatim ga za jaja, kad njegova jaja - ´ladna!
…i ja ga samo onako reda radi upitala:
... Sime, majke ti… zasto su tvoja jaja tako ´ladna, kad su Grgina i Antisina vruca?
...zubo
… naknadu za dnevnicu svjedoka , dakako nisam trazija…'ko ovo more platit! fino

...ovaj snop lavande je nasa zid u Rijeci!

Image Hosted by ImageShack.us

Mujine iskrice…smokin

Otisa Mujo u lov na zeceve. Nanisani jednog zeca… zec utece, a oko koje ga je pratilo ostane u X-polozaju. Naide drugi zec i sad Mujo nanisani drugim okom. I ovaj put zec utece, Ode Muji i drugo oko koje ga je pratilo u X-polozaj… i tako Mujo postade razrok.
Haso i Suljo, kad su vidili Muju tako zrikavog, odmah nazvase doktora. Doktor im rece: - Nista vi ne brinite. Samo mu stavljajte jaja na oci nekoliko dana, i bice sve u redu. Par dana kasnije sreo doktor Hasu i Sulju, pa ih upita kako Mujine oci.
Haso i Sujo odgovorise: - Mujo umro!. – Kako bolan umro?! – Pa vi ste nam rekli da mu stavljamo jaja na oci. Mi teglili, i teglili, ali od pupka dalje nije moglo!:))

&

Okrecu dvojica ljudozdera Muju na raznju, kad nailazi treci ljudozder:
- Sta ga okrecete tako brzo – Ma, ako ga vrtimo malo sporije… mamu mu jebem, pojede nam sve kumpire! :))

&

Jebu se u parku Mujo i Haso …pa ga cas Mujo uvali Hasi, a cas Haso Muji… oko nekih doba kad su zavrsili, pita Haso Muju: - Jel, bolan Mujo jesmo li mi sad pederi? – Ma jok Haso, sad smo kvit! :))

&

Dosa Mujo u Ameriku i tamo se zaposlija na bausteli…radija on po cili dan.
Dođe doma jednu vecer i cuje nekakvu muziku iz stana do njega. U 3 ujutro ovi ne prestaju, a Muji dopizdilo i ode on do njihova stana, pokuca na vrata. Otvori tip i pita Muju sta 'oce. Veli Mujo: sorry I´m Mujo susjed do vas kad cete prestat svirat, kasno je? Veli mu tip: sorry, I´m Mick Jagger, mi smo Stonesi imamo nastup i ovo nam je generalna proba prije koncerta, ali sutra idemo. Prođe tjedan dana i ovi nikako da prestanu, svaku noc ista prica. Muji dopizdilo, poludija cili… ode on opet, pokuca, otvori tip vrata i opet mu prodaje spiku o koncertu i generalnoj probi.
Mujo na to izvadi kurac i pocne drkat. Pita ga Mick sta mu to znaci, a Mujo mu veli: Znas sta Jagger… ovo je generalna proba, a sutra cu vam jebat mater! :))


...lip pozdrav mah

- 00:05 - Komentari (10) - Isprintaj - #

utorak, 27.05.2008.

...cijena "slave" !

…ima onaj vic kad se jedno jutro pivac probudija i poceja pivat zorom:
…ja bi nestaaaa jebaaaaa-vaaaaaaaaaaaa!!!
…da bi se na to vrabac poceja kurcit:
…s kim-s cim…s kim-s cim…s kim-s cim!!!
…a onda golub nastavija:
…s kuuuuuurcommm…s kuuuuuurcommm!!!
…a koka je trcec po dvoristu, lamatajuc krilima na sav glas kokodakala:
…vi ce te mene upropaaaaaastit…vi ce te mene upropaaaaaastit!!!

...eeeee… tako je mene ovaj zadnji post o drugu Titi jebacu, skora natera da kokodacem ka' ta kokos iz vica…
…VI CE TE MENE UPROPAAAASTIT...VI CE TE MENE UPROPAAAASTIT
…jebate, ovo nije normalno sta mi se desilo… da sam zna mozda se ne bi nikad kuuuurcio sa onakvom temom… iskreno, nisam se nada da ce bit tako zanimljiva, a ponajvise nisam ocekiva da cu osvanit na naslovnici portala BLOG.HR
…prvi osjecaj je bio divan… bija sam u nekim gostima i navecer kad sam se vratija doma odoh povirit na blog… otvorim i ne virujem svojim ocima… brojac skocija nenormalno… na prvi mah sam pomislija:… jebate, hakirali su mi blog!... onda malo bolje pogledam, traking potvrdjuje sve navedeno… pocela se usta od uva do uva razvlacit… poceja sam se kecit sam sebi svacajuc da je sve istina …zamalo nisam ka' legendarni sportski komentator Mladen Delic povika: Ljudi moji, je li to moguce…!?
…e onda dolazi posljedica „slave“…nisam se ni tome nada da ce ona pokrenut ovakvu lavinu posjeta na blog, komentiranja, mailova , on-line korisnika i da ne nabrajam sve ostalo… moglo se ocekivat, ali ovo je ipak malo previse… osta sam totalno zbunjen.
…u prvih 12 sati po objavi oko 300 posjeta, prvi sljedeci dan oko 600, do veceras vec opet oko 300, a koliko ce bit u konacnici pojma nemam.
…nisam spreman, a niti zelim odgovarati na komentare kojih ima u negativnom i pozitivnom obliku, pa se zato ovim putem svima koji su se upisali bez obzira na sadrzaj ujedno i zahvaljujem i ispricavam …po zeljama:)
…onima koji su se javili na mail vec ce saznati sta sam odlucija!
…na kraju bi se ispricao i svim dragim blogerima sa kojima sam se prije ovoga normalno druzija da ce se pajdo vrlo brzo vratit u normalu:)
…ovaj post zato i nece bit u pravom obliku kako ja inace radim sa pricama, slikama, Mujom, glazbom, stihovima itd…
... to ce bit uskoro:)

…lip pozdrav svima mah

- 21:31 - Komentari (15) - Isprintaj - #

nedjelja, 25.05.2008.

...Dan Mladosti


...malo neobican post, ali nije mi da vrag mira …nadam se da stovaoci i ljubitelji lika druga Tita nece zamirit sta sam sve isceprka o njemu:)

Svi ga uglavnom pamte po njegovim politickim djelima - dobrim ili losim!
...ha, jebat ga ne bih sad o tome, zato jer tema danasnjeg piskaranja je nesta sasvim delikatnije:)

Ako ste bili njegov ponosni ratnik partizan, pionir, omladinac, komunist, pamtite ga po dobru i to je OK.
Aliiiii ...ako niste, onda ili ste mozda premladi …ili ste nedaj Boze "gostovali" na Golom otoku ili Lepoglavi… tada moje iskreno ...sorry!

...idemo dalje, nisam moga virovat svemu ovome dok nisam naletija na fantasticne podatke sa neta, doduse za koje nebi stavija ruku u vatru, ali ostavljaju dojam za popizdit… jebate, koji je jebac bija nas drug Tito!!!

...uf, sad mi je izletila srz price, ali nema veze tako cete nastavit citat yes

Ha, kad sve ovo zbrojim ispada da u povijesti Hrvatske nije bilo Hrvata koji je osvojio toliko zenskih srca te vodio ljubav s toliko lipih zena kao on.

U duhu ZA ODRASLE I TOLERANTNE, a sve da ovo bude interesantno i zabavno napisat cu sta sam sve isceprka u mracnim ladicama Interneta, a vi sami odlucite o prezentiranom:)

U tekstu koji slidi spomenute su uglavnom zene kojima je bio ozenjen, s kojima je ima dicu ili su bile nesto vise od trenutne afere.
Jednodnevne i manje avanture ovog velikog jebaca nisam pronasa i ovdje nece biti spomenute jer ih izgleda bilo pun kurac…:)))

Josip Broz Tito

Image Hosted by ImageShack.us


Kumrovec, 7.5.1892. ( 25.5. Dan Mladosti ) - Ljubljana, 4.5.1980

Prica pocinje 1912. u Cehoslovackoj kad je sreo Marusu Novakovu. Pretvarao se da je inzinjer iz Hrvatske. Ona je isla jos u skolu i stanovala je s ocem, lijecnikom. U isto vrime upoznaje i Klaru. Posto je bila dosta starija od njega, nije je zelija ozeniti pa se vratija Marusi. Nakon sto je zatrudnila, odlucili su se vjencati. 1913. zaposlio se u "Skodi" gdje upoznaje 10 godina stariju Lizu Spuner koja ga poziva u Bec. Na dan zenidbe s Marusom, stigli su svi uzvanici osim njega koji je otisao u Bec.

Sin, Leopard Novakov - ekonomist - zivi u Pragu.

Liza je bila aristokratkinja i s njim zivi u Becu u svojoj palaci. Osim palace, Titu se sviđa i njezina sluskinja s kojom vodi ljubav. Liza je vrlo agresivna u krevetu i tuce ga, pa se rastaju.
Ona ipak obecaje da ce se smiriti, pa su opet zajedno. Na konjskim trkama upoznaje Terezu Stacner. Zeli ozeniti Lizu, ali ga ona odbija iako je trudna. Tito odlazi na poslovni put i nikad se ne vraca.

Sin, Hans Spuner, inzinjer, pogiba na Kozari boreci se kao Nijemac protiv Titovih partizana.

S Terezom, aristokratkinjom, zivi u Zagrebu. Mora u vojsku. Salju ga na ruski front od kuda joj se vise ne vraca.

Iz te veze nastali su blizanci, Paul i Gabriela Stacner. Gabriela umire, Paul postaje inzinjer.

Ljusu Sedlovsku, mladu zenu kulaka Mihaela Sedlovskog, srece u selu Korutovo bjezeci iz vojske u Rusiji. Ostaje u selu radeci u stali s konjima gdje ga dolaze gledati i lokalne djevojke . Paralelno upoznaje Iru Gligorievu s kojom vodi ljubav u sumi. Ljusa se ljuti jer provodi previse vremena s Irom. Tito zeli otici u Ameriku te poziva Ljusu da pođe s njim, no ona se boji svog muza. Srece se i spava sa mnogo ruskih djevojaka na svim mogucim mjestima. Mihael pronalazi svoju zenu i Tita u zagrljaju. Puca u njega i tuce Ljusu no ona ga moli da prestane jer je trudna.

Sin Kiril Sedlovski postaje veterinar.

Ranjen u bolnici, lijeci ga - sestra Ira. Negira dijete sa Ljusom, pa se Ira odluci udati za njega. 17.7.1915. vjencaju se u Svjazensku - Rusija gdje ostaju zivjeti. Uskoro upoznaje prelijepu lijecnicu Dariju Andirelovu. Odlaze u njezinu vilu i spavaju zajedno. Kad saznaje za njihovu vezu, Ira rađa prerano i umire.

Sin, Serjoza Gligoriev, politicki radnik u Brjamsku - Rusija.

Seli k Dariji radeci u njezinoj konjusnici. Za praznike odlaze u vilu njezinih roditelja u Moskvu. Tu srece studenticu ekonomije Olju Kutinu. Darija je trudna i zeli se udati, a Tito pristaje. Olja im cesto dolazi u posjetu a zajedno odlaze i na zimovanje. Darija bjesni pa ju Tito napusta i odlazi Olji.

Sin, Josip Andirelov, pogiba kao oficir avijacije Crvene armije kod Berlina.

Olja ga se, iz straha, ne usudi primiti, pa odlazi u Sankt Petersburg posjetiti 25 godisnju Ninu Bazan s kojom je vec vodio ljubav za vrijeme zimskog odmora s Oljom. Nina se zeli udati za njega, pa se zaruce, no njemu se sviđa i njezina sestra blizanka Svetlana s kojom provodi tri luda dana. Setajuci okolo primjecuje i Nevu. Nina i Svetlana zatrudne, pa nagovara Svetlanu da za svoje dijete optuzi svog profesora.

Sin Nine, Vladimir Bazan, lijecnik u Petersburgu.

Pocinje oktobarska revolucija. Hapse ga jer nema osobne dokumente i salju u Sibir. Na pola puta iskace iz vlaka i bjezi među lokalne Kirgize. Pronalazi bogatog stocara Zalida Badahura kojemu se predstavlja kao kupac 1.000 komada ovaca. Ovaj ga prima u svoj dom gdje se zaljubljuje u njegovu kcer Zuhru. Zuhra Badahur se 18.03.1918. vjenca sa Jozom Brozdunom. (…jebate koje umjetnicko ime je uzeja) Nekoliko mjeseci kasnije, Zuhra saznaje da je trudna ali i da je muz vise ne voli... i jebac nestaje iz Sibira

Sin, Kadi Badahur, inzinjer petrokemije u Baku-u.

Tito uzima nesto zlata i odlazi u Omsk. Na pola puta ga hapse te ispituju. Tijekom ispitivanja u prostoriju povremeno ulazi ljupka djevojka Pelagija Belousova zvana Polka. Shvati da su se upoznali godinu dana prije na zeljeznickom kolodvoru. Ona ga se dobro sjeca jer je tada imala 14 godina. Zavodi ju, a ona ga vadi iz zatvora. Uzima joj nevinost i ona se zeli udati za njega. Odluce se vjencati, ali uskoro se otkrije da Tito svrlja i sa uciteljicom Anom Ivanovic. Bez obzira na aferu, Polka se udaje za Tita 19.6.1919.

Sin, Zarko Broz, oficir Crvene armije.

Odlazi u Jugoslaviju gdje zavrsava u zatvoru. 1934. izlazi te odlazi u Ogulin gdje se predstavlja kao inzinjer Rudi, predstavnik Austrijske kompanije. Upoznaje mladu studenticu klavira Vidu Kogej. Odlaze zajedno u Bec gdje ona studira. U njihov stan neprestano dovodi druge zene predstavljajuci ih kao clanice komunisticke partije ciji je i on clan. Iako trudna, Vida ga odluci ostaviti. Obecaje joj brak no, svađaju se i rastaju. Ha, zasto me ovo sve podsjeca na Ratkajeve …i Krsto mi je sumnjiv, njega je Tito bas volija:)))

Sin, Dimitrij Kogej, profesor muzike u Becu.

Tito (kodno ime Valter) radi u Moskovskoj Kominterni u kancelariji pokraj Elze Gerlach (kodno ime Jahac). Kao pravi Boljsevist, ona je hladna prema njemu i ignorira ga. Tito ju poziva u dacu - vlasnistvo kolege iz Kominterne. Spavaju zajedno u sobi i Elza zeli voditi ljubav s njim no, on je odbija jer je mrtav pijan. U jutro nadoknađuje propusteno. Zeli ju ozeniti, no nije siguran da ce Kominterna to dopustiti. Dobiju dopustenje, zene se i dobiju apartman sa radiom. Kad je zatrudnjela, Elza ga prati svuda, no njemu to smeta jer cesto posjecuje glumicu Vassilitsu Koveshnikovu kojoj nudi brak.

Sin, Viktor Gerlach, sudbina nepoznata.

Rjesava se on i Elze i seli Vassilitsi. 1937. odlazi u Pariz gdje srece Jeanne Coitier, udovicu sa kcerkom Danielle. Uvjerava ju da joj crnina koju nosi ne stoji dobro. Ona ga uci francuskom jeziku, a on nju francuskom poljupcu... koja taktika:)
Redovito odlazi u casino ruske emigrantice Matvejeve gdje zarađuje puno novaca a uz put upoznaje i turkinju Mahri. Jeanne zavoli Tita i on seli k njoj, no zbog neslaganja s njezinom kcerkom Danielle, ali i zato sto je u jednoj svađi Tito osamari, oni se rastaju.

Sin, Olivier Coitier, ekspert za nuklearnu fiziku u Parizu.

Da bi privukao paznju bogate aristokratkinje Zuhre Reuf-Anadolke, prosiri glasine Parizom da je ekstremno bogati dionicar rudnika zlata u Jugoslaviji i iznajmi dvorac u predgrađu Pariza. Srece ju i poziva u svoj dvorac. Ona dolazi, ali i odlazi. S putovanja u Spanjolsku, Rusiju i Tursku donosi joj poklone. Pocinju zajedno izlaziti i vode ljubav. Ona ga ne shvaca ozbiljno, iako ju je zaprosio, no obecaje da ce se udati za njega ako na to pristane njezin otac. Kad je otisla u London na tri dana, Tito nije gubio vrijeme - proveo se s profesoricom medicine iz Peruđe. Anadolkin otac pristaje na brak i oni se zene u Parizu u hotelu Hilton. Medeni mjesec provode u Turskoj. Titu se sviđa sto njezin otac Ishar ima harem i razmislja kako se ubaciti, no Ishar naređuje svojoj strazi da pripaze na njega. Kasnije, uz Isharovu dozvolu posjecuje harem i komentira ga sa "Masala kojeg materijala ovde ima!".
Prihvaca se poslovanja u trgovini svoje zene, a investira i u rudnik zlata. Vremenom se vraca u politiku. Odlazi u Hrvatsku gdje ostaje dugo. Po povratku poludi jer si je Zuhra nasla novog muskarca, a njezini ga tjelohranitelji izbacuju iz kuce.

Sin, Izet Reuf, prodavac u Istambulu.

Austrijanku, kurirku od Pariza do Jugoslavije - Hertu Haas upoznaje 1937. u Parizu. I ona je clanica Komunisticke partije. Na putu u Istambul 1940. odluce se vjencati, pa sele u Zagreb gdje se za okupacije kriju od Njemaca. Tito odlazi u "sumu" organizirati nacionalni ustanak. Pozove i nju u partizane. Ona daje tek rođenog sina u azil te odlazi k njemu. Kako je dosla, tako odmah i odlazi jer Tito vec ima novu vezu.

Sin, Aleksandar Misa Broz, Hrvat, zivi u Hrvatskoj.

Davorjanka Paunovic - Zdenka, studentica francuskog, 1941. poslana je k njemu kao kurir. Uzima je za sekretaricu. Zaljubljuju se unatoc Komunistickom pravilniku koji takve veze zabranjuje. Na putu u Beogradu, spetlja se sa Ljubimkom Đorđevic - Bubom, no to kratko traje. Davorjanka zatrudni pa njihova veza postaje vise nego ocita. Sastaje se centralni komitet i ukoruje Tita koji obecaje da ce je ozeniti (sto i cini poslije rata). Dijete daju obitelji u Focu na cuvanje. Davorjanka obolijeva od tuberkuloze i 1948. umire. Na pogrebu, Tito kaze: "Bila si moja najveca ljubav."

Sin, Slavisa Paunovic, zivi u Srbiji.

Po smrti Davorjanke, Tito se zatvara u sebe. U razgovoru s dobrim prijateljom Ivanom Krajacicem - Stevom cak izjavljuje da vise nikad nece voljeti neku zenu. Ipak, Stevo mu salje Jovanku. Tito je odbija jer je "previse divlja"…hehehehehe ne mogu virovat, pa mu ovaj predlozi poznatu opernu pjevacicu Zinku Kunc. Iako u pocetku neodlucna, Zinka pristaje na vezu uz uvjet da ima potpunu slobodu sto se tice karijere. Tito pristaje uz zelju da zajedno zive u Beogradu. Odsele i on je jako sretan i zadovoljan. Problemi pocinju zbog njenih cestih gostovanja ali i njegovih putovanja, pa se u nedostatku komunikacije veza hladi i prekida Ponovno srece Jovanku koja je bila vrlo lijepa ali i vrlo disciplinirana, puna energije te najmlađa zena sa cinom oficira. Poziva ju na jahanje, film, pa se polako zblizavaju. Dobiva zucni napadaj i poslije operacije odluci ju ozeniti sto i cini 1959. Jovanka brine za njegov dom, poslugu, hranu, osobnu sigurnost, 40 Titovih rezidencija gdje stalno mijenja namjestaj, brine o "Plavom vlaku", brodu "Galeb", te o njegovom izgledu i imiđu u javnosti.

1971. Tito postaje dozivotni predsjednik i na vrhuncu je slave i moci. Cesto putuju zajedno promovirajuci pokret nesvrstanih. Zbog svojih sposobnosti, Jovanka ugrozava Titove suradnike koji, da bi ju odstranili, skuju urotu. Optuze je, te zatvore u kucni pritvor. Sokirana, pokusava kontaktirati Tita, no urotnici ju onemogucavaju konstantnim izmisljanjem novih afera. U međuvremenu, Tito srece drugu veliku opernu pjevacicu - Gertrudu Munitic i oni se tajno sastaju u Beogradu. Sve se doznaje kad jedan od urotnika - Stane Dolanc - pricu daje u strane novine koje ju objavljuju.

Za svog predsjednikovanja, Tito je imao i nebrojeno mnogo kracih afera sa poznatim i nepoznatim zenama koje je najvise volio odvoditi na Brijune.
Od poznatijih imena javna je tajna da je jedno vrijeme imao seksualnu vezu sa prelipom Sofijom Loren kojoj su se Brijuni jako dopadali.
Posjetile su ga jos i Elisabeth Taylor, Gina Lollobrigida, Josephine Baker, sestra kraljice Elizabete - princeza Margaret, itd.

...da li je i njih odveja u svoj krevet ili ih je "opalija" na plazama Brijuna za sad jos nije poznato no sa vrimenom sve izadje na vidilo pa ce mozda i to! ...ako naletim na nesta nova, socna i delikatna to cu objaviti dogodine u isto ovo doba…belj

…mislim da Vam je dopizdilo vise citat pa ovaj put Muju necu ni stavit… samo bi pokvarija dojam ove delicije:)

…nema ni mojih slika, ni stihova ni glazbe iako bi najradje stavija onu pismu

…Druze Tito ljubicice bila tebe voli omladina cila…

...ali zato cu stavit jednu fotku koja sve ovo gore potkrepljuje fino

Image Hosted by ImageShack.us


…lip pozdrav mah

- 10:05 - Komentari (42) - Isprintaj - #

petak, 23.05.2008.

Malo nas je al´ nas ima…

…evo dragi moji jos malo i neces od nogometa moc prdnut, sta bi rekla moja susida!
…'ebate, kad se nasadimo na TV ekrane i pocmemo navijat bit ce brale pakleno!
…posto ce to vrime od ludila tako brzo doc odlucija sam sad dok jos nije guzva pozelit Bilicu i Vatrenima da prodju sta bolje na ovom sportskom takmicenju, pa taman u konacnici bili na vrhu te jebene Europe:)))) party
…malo nas je al' nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima …ta mi je pisma bas prava navijacka i sad da nas nebi slucajno falilo, ja sam na kraju ove pisme tj.ovog spiska nadoda i nase malenkosti iz ovog blogerskog svita… nisam se tija puno trudit oko slaganja imena, jer znam kad dodje navijacka plima bit ce i rima:)))
… oni koji se nisu nasli na spisku, a bili su moji dragi gosti neka mi ne zamire...jebat ga, karata je bilo jako maloooooooo:)))
… a sad uprite na You tubeu… PLAY i idemoooooooo pivaaaaaat…pjeva



OOOOO-ooooo-OOOOOO

Vinko Puljić, Luka Rajić, Ilko Čulić, Đuka Čaić,
Nightmare Stage i Hladno Pivo, Šokota, Sanader Ivo.
Fosili i Goran Milić, Pašalić, Penkala, Pilić,
Žungul, Andrić, Bare, Žera, Gobac, Ivo Pattiera.

OOOOO-ooooo-OOOOOO

Ivanišević i Štulić, Thompson, Boban, Mate Bulić,
Divas, Kazalište, Valjak, Šuker i General Praljak
Ćiro, Janica i Tutić, pravi oblak, Boris Mutić,
Danijela, Grašo, Nina, Šola, Radić, Gotovina!

Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima.

Mutić, Runjić, Malnar, Račan, Ševa, Jajan, Kožulj, Gračan,
Štimac, Huljić, Kukoč, Mandić, Prosinečki, Tudor, Bandić.
Dražen Petrović, Tironi, Rafo, Saša i Gibonni,
Cico Kranjčar, Šeks i Let 3, Mladen Delić, Asa 4.

Mišo Kovač i Cetinski, Dedić, Tesla i Ortinski,
Tin Ujević, Tito, Končar, Branka Bebić, Pervan, Lončar.
Alka, Magazin i Granić, Gregurević, Đimi Stanić,
Pletikosa, Pejaković, Budiša, Šovagović!!

Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima.

Oluja i Stublić Jura, Este, Hamed Bangoura,
Vukovar i Maslenica, Mlakar, Ico Voljevica.
Za slobodu Gardijada, Eržišnik i Norijada,
Tuđman, križni put, Stepinac, i Cesarić i Slabinac.

Hrvatsko Proljeće, Todorić i Meštrović,
Škoro, Đorđe, Mihanović, Šerbedžija, Preradović
Devedesetprva, Mesić, Olić, Lilić, Ljubo Ćesić,
Vrdoljak i Severina, Pršo, Špiro Guberina!

Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima.

Nina Morić, Zajec, Doris, Edo Maajka, Dvornik Boris,
Svilan, Gotovac i Đapić, Lokas, Knjaz i Šegrt Hlapić.
Mate Parlov, Pršo, Barić, Đurđa Bjedov i Kuharić,
Filipović, Stjepan Spajić, Nives Celzijus, Rapaić.

Ban Jelačić, Grgur Ninski, Globus, Oliver i Zrinski,
Hajduk, Colonia, Smoje, Dinamo, a ovi nize dole!!!

Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima.

OOOOO-ooooo-OOOOOO


Ruski galeb, ispod maske, daniela, snjeska, mare,
tvoja luce, bijeli koralj, obadzo, otkucaj i decembar,
slatkogrko, dream maker, kengur, more ljubavi, i santea
vrapcic, uglavnombezopasna, prosirenevene, natasa i greentea

Malo nas je al’ nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima...fino

otrovni dnevnik, Deep sea, play life,..ah, ljubav i svitanje
talija, minimaxine, mala vragolanka, čiovka, jelenaart
morska zvijezda, hell's angel, 1njofra, @net i sanja45, ljubavnica,
mozda_ipak_postoji, blues sveženski, esencijalna mimoza i vragova odvjetnica
rijeci tisine ne umiru, pogled iz žemskog kuta,. nitko nije otok,..a ca se tu more


Alaaaaaaa, jebate…puka san nabrajajući sva ova imena! :)))

Malo nas je al’ nas imaaaaa, nije važno srušit ćemo snove svimaaaaaaa!!!!!

OOOOO…ooooo...OOOOOO…oooooooooooooooooo…

...idemooooo, HRVATSKAAAAA SRETNOOOOOO! hrvatska


...lip pozdrav mah

- 00:05 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.05.2008.

Andro…

Samba pa ti… gustajte!...pjeva

…nedilja
…jutro
…ribari sa mora, domacice iz spize…
…neki zure na misu, a neki u kafic…
…a ja na barku!
…procita sam novine…kavu popija, i kontam vridilo bi iskoristit dan... ha, sitim se kako je to govorila jedna moja frendica …CARPE DIEM!
…ajde pajdo, kazem sam sebi:… idemo je malo pretramakat, dolazi vrime kad ces vise visit na njoj nego doma…ufff, jedva cekam:)
…udjem u kabinu i pocmem slagat, a fala bogu uvik se ima sta:)
…taman pocmem kad cujem na barku do mene dosa moj susjed Andro…pomaknem lagano zavjesicu i vidim covik se spremija za ic' na more!
…a Andro je bija dobar covik samo sta bi reka nas svit ...malo puknut u glavu i na svoju ruku.
…je da mu je Bog oduzeja malo pameti, al' to njemu nije skodilo.
… zato bi on uvik sa njim „prica“… pa ili na lipe ili na ruzno…nema veze:))
…jednom sam ga tako, sicam se, slusa na Uscu kad smo lovili ovcice ...onako barka do barke, pa se on malo zanija i zaboravija da se na moru cuje sve sta se ono kaze…na kilometar!

Image Hosted by ImageShack.us
…slusam ja tako njega :
…o, Boze…tija bi sa tobom dvi-tri rici popricat, a ti meni ni cus tovare…koji ti je djava?
…eto…nisam te bestima od jucer! …i sta bi ti jos tija?
…ahaaaaa… znam, boli tebe kurac za Andru… al' da znas, jutros sam se popeja na taracu od zgrade… samo da ti budem blize i da me bolje cujes.
…lipo sam te molija da danas uvatim bar kilo ribe za rucak, a ti meni tako …sad me ne jebes ni za suvu sljivu!
…aj ne zajebaji me… molim te, svrni ovu ribu dole na moju panulu… nece ti bit krivo, i za tebe cu isfrigat jednu tavu, a da znas imam i dobra vina… ha, mozes misu govorit sa njim kako je dobro!
…slusam ja i umirem od smija u sebi… ne smijem se naglas da ne prekinem dijalog, jer ovaku monodramu ne bi propustija nizasta na svitu…
…ajdeeeeeeee dobrooooo, usra sam ja siguro negdi … ha, nesmi ti covik nista ruzno rec… evo idemo iz pocetka!
… i pocme on molit:
Oce nas koji jesi… grizi, grizi djava te griza …na nebesima …ajme ti ga tebi kad te ulovim, criva cu ti nataknut na udicu… posveti se ime tvoje
…hehehehehehehehe…nisam moga vise izdrzat, puka sam ka' balun… vidim Andro se trznija, pogleda prema meni i slozija neku blentavu facu ...pravi se ka' da se nista nije ni desilo…
…ima li pajdo ista kod tebe?....dira li ti ista?
...pitam ja njega i isto tako se pravim ka' da nisam nista cuja.
…ma dira moj kurac, nista ni da pipne ...idem se primistit, aj booooog!
…aj bog moj Andro!
…i zavrsim ja molitvu u njegovom stilu:… daj nam Boze danas, a sutra kako bude! rolleyes

Image Hosted by ImageShack.us ...Bacinska jezera su nasla zid bas na istim Jezerima:)

Mujine iskrice...smokin

Mujo u vojsci i poslali oni njega da ispita stanje na drugoj strani mosta.
Vraca se Mujo trceci, pa vice:
- "Tenkovi mogu, al' pjesadija nikako!"
- "Aj', ne pricaj gluposti. Ako mogu tenkovi, onda sigurno moze i pjesadija."
- "Ma nema teorije… bolan, da vidis kak'i je vucjak na kraju mosta..."

&

Mujo kod vracare.
Ona mu kaze:
- "Imate dvoje djece sa Fatom."
Mujo je prekine:
- "Haaa! To ti mislis… troje !!!"
Vracara:
- "Ne, to ti mislis moj Mujo!!!"

&

Vode ljubav Mujo i Fata.
Mujo na njoj kad Fata stavi Muji dva prsta iznad glave.
Mujo:
- "Sta radis to bona?"
A Fata ti njemu:
- "Mmmmmm… isti si đavo u krevetu."
Nakon toga oni se zamijenise za mista i Mujo sad njoj stavi dva prsta iznad glave. Veli njemu Fata:
- "Jesam li i ja ista đavolica u krevetu?"
- "Nisi, nego si teska ka' krava."

&

Pita mali Mujo oca:
- "Babo, 'ocemo li na ljeto na more?"
Kaze babo:
- "Sta da ti kazem sine... Sanse su 40% da hocemo... a 100% da necemo."

&

Zaustavlja policija Muju i posto nije odma stao kaze njemu policajac:
- "Sta je mangupe, ti ne jebes policiju?"
Na to ce Mujo:
- Jeba bi te majke mi, nego te nisam vidija."



...lip pozdrav mah

- 00:05 - Komentari (19) - Isprintaj - #

petak, 16.05.2008.

plavi cuperak ...


…malo lagane glazbice dok citate :) pjeva


- alooooo, pajdo di si?
- doma sam, di cu bit… taman sam mislija izac malo vanka i napravit djir po rivi, a ti?
- a evo i ja bi malo protega noge… aj' nadjemo se za kvarat ure!
- ok, idem ja lagano!
…podjem onako sve sa noge na nogu… nisam zurija, znam njemu ce tribat vrimena dok se skotrlja iz Naselja do rive.
…gledam sunce vec u zalazu, pravo te sa gustom miluje u ovim pocecima lita… svit vec poceja lagano izlazit u te djirade prije vecere… skoro puna riva, pravo gust za vidit!

Image Hosted by ImageShack.us

- sjor skuzajte, samo maaaalo mista da prodjem!
…trzne me zenski glasic, malo se tresam sa strane i okrenem… mislija sam da je mlada mama sa kolicima pa smetam, haaaa… kad ono klinka srednjoskolka ili ti ga u najmanju ruku 7-8 razred.
…haaa, bas me je zatekla… umisto kolica vodi ona dva cupava psica u svakoj ruci po jedan… 'ebat ih, pekinezeri ili nesta slicno.
- opaaaa mala… jesi me pripala da znas, a bas su ti slatki ti pasici… tako cupavi i dlakavi, jel ih ti friziras?
…klinka me pogleda onako priko oka, a bas neki vrazicak… plavih cuperaka i simpaticnih smedjih okica sa osmjehom priko cilog lica… sta bi se reklo od uva do uva!
- ovog desnog friziram!
…sta cu, nasmijem se i ja… ali neda mi vrag mira.
- a livoga?
- pa i njega friziram!
- aha, a bas su ti lipo zivahni i slusaju te. Treniras li s njima?
- paaaa, sa ovim desnim treniram.
- a sa livim? …opet ja naivcina uletim
- i sa njim!:)
- cujes ti mala, jel ti to mene zajebajes, uvik prvo kazes nesta za desnog pa kasnije isto tako i za livog?... nisam moga odolit da ne zalajem bar malo:)
- pa sjor, zato sta je ovaj desni moj! …mala se neda zbunit i crce od smija
- ma nemoj, a ovaj livi… ciji je on?
- hehehehe i on je moj!
- 'pas ti mater,da znas!!!:))
- hihihihihihi…sjor, bas ste smisni…adiooooooooo!
…sta cu nasmijem se gledajuc kako malecka ode niz rivu, a oni psici oko njenih noga skakucu ka' sritni… bas ih je bilo lipo za vidit!
- heeeeeej, sta si zablesija za malom? ...trzne me pajdo, okrenem se kad ono izasa on sa dvoje klinaca pod rukama.
- ma vraga sam zablesija, nego slusaj… da te nesta pitam!... izleti meni ka' iz topa.
- pitaj!?
- znas sta pajdo… bas su ti lipe frizure kod te tvoje dice, jel ih ti friziras?
- kog' te vraga to zanima… mali se ceslja sam, a maloj to obicno radi zena!… zasto pitas?
- hehehehehe…nista, nista... samo onako te pitam! ...hehehehehe!!!
…nisam moga odolit da se ne razvalim od smija… bacim pogled niz rivu, negdi na kraju u gomili setaca jos se dalo vidit onaj plavi cuperak.

...e ovaj porat je nasa zid u Sloveniji :) thumbup

Image Hosted by ImageShack.us


...Mujine iskrice smokin

Dosla Fata kod zubara, sjela i rasirila noge.
- Pa nisam ja ginekolog gospodjo, nego zubar! - pobuni se zubar.
- Jesi li ti stavija Muji protezu?
- Jesam.
- E sada je vadi.

&

Letija Mujo avionom, kad mu pridje stjuardesa sa ogromnim sisama.
Nagne se ona nad njega i pita:
- "Gospodine sta zelite… caj ili kavu?"
Mujo ce:
- "...aaaaa, u kojoj je caj?"

&

U muzeju Mujo i Fata slusaju vodica:
- "Ono vam je gospodo rokoko."
- "Majke ti Mujo, sta je ovaj reka?", upita Fata.
- "Jebat ga, nisam ni ja razumija kad muca.

&

Mujo sav usplahiren, ulazi u knjiznicu i kaze:
- "Vracam vam ovu knjizurinu, uzasno je dosadna, nema zapleta, nema radnje, a i previse ima likova..."
- "A, jebate covjece…kod tebe je znaci bija nas telefonski imenik."

&

Mali Huso propao u prvom razredu osnovne skole. Ljut zbog toga, veli Mujo:
- "Sta mislis Fato da mi njega upisemo u specijalnu skolu?"
- "Bolan Mujo ne glupiraj se! …vidis da ne moze da zavrsi ni ovu obicnu."

&

Uciteljica govori kako se u Bosni potrosi tona toaletnog papira po glavi stanovnika. Mujo digne ruku.
- "Sta je Mujo? Zasto tebi uvijek nesto nije jasno?"
- "Ma nije mi jasno zasto po glavi?"


...lip pozdrav mah

- 00:05 - Komentari (15) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.05.2008.

5459...

…u dilu samo nama poznate ljubavne price
osluskujem svoje misli, a mislim na tebe
Gledam te na slici
…propinjem se na prste da bi ugleda tvoj svit
…svit u tvojim plavim ocima

Molim te...
ne trepci dok usnama istrazujem ti dah
i zaranjam u dubine tvog plavog pogleda
…uvik si me pitala
sta vidim u njima, a ja sam govorija:...nije vazno!

Ljubim te…
Tonem ti izmedju slatkih usnana
socnih od vrelih dodira...
poniruci u najdublje kutke tvoga lipoga tila
…prebirem ti po mislima
gledam strast u dubini tvojih ociju
…dahom pozude grickam ti usne
i tada osjetim…tilo ti drsce
osmijeh ti plese krajickom usana...
…zatvaras oci…znam lipo ti je!

Sasavo moje…
...necu zaspati ove noci
...nema vise tvojih poljubaca
...nece biti tvojih dodira
...ali ako mi otvoris vrata svojih snova
uci cu kao i onda u nas dio ljubavne price
i pod toplim pokrivacem,
na mekom kusinu mirisat cu tvoju ricavu kosu
…prebirat cu prstima
po tvom lipom tilu ka' po zicama gitare
i odsvirat cu ti onu nasu pismu…ljubeci te,
prije sna...
znam,
zadnji put...






...lip pozdrav mah

- 00:05 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.05.2008.

…tipoglikemija

...samo se malkice koncentrirajte na tekst i vidit cete da razumite sve sta dole pise:)

...eek

Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmajueti šot čtaim i to jkao dorbo i bzro, a nvaarno zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa.
Pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u ričjei, jdieno je važno da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mstjeu.
Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa sto ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčeiji poramrta kao clejniu.

Oavj preomćeaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija".

E sad bi mgoa okavo psiat cejili psot ali nćeu, jer ćtee se ckunrti od smhieja … pa drgai mjoi rteice vi mnei da njie čokveojv moazk u krucu :))) lud

Kmoe je još noakn ogvoa vanža grmaaitka i prapvois i zatšo sam doaijbo jendicie iz Hrsvaoktg jekzia?:))))

...evo jos jeodng pmrijrea kkao nas maozk zbajeaje! nono

Image Hosted by ImageShack.us


...vitide li mčuazira ili djoekvju? :))

...a sad dotsa oovg gploug činjtaa, smsjtetie se ubdnoo i pošsajlute jendu seupr pjmesu.

Uivžtaje u tom prokmulom „ječbaokm“ gslau:)... thumbup




... i ovaj mi je sunset nasa svoj zid! fino

Image Hosted by ImageShack.us

Mujine iskrice…smokin

Zaustavi policajac Muju i pita ga:
- Jeste li nesto pili?
- Za tebe gemist. - odgovori mu Mujo.
- Pa kako mislite to, za mene gemist? - pita murjak.
- Pa zato sto ti neznas napisati Chardonnay! :))

&

Otisli Mujo i Haso na rijeku da se okupaju. Tek ce Haso:
- Sada cu skociti na glavu.
- Nemoj bolan - rece Mujo - ima skoljki, ubices se.
- Ha, ti si lud, Mujo. Otkud u ovoj rijeci skoljke?
Zaleti se Haso i skoci. Izlazi poslije toga raskrvavljene glave:
- Vidi - kaze Muji - stvarno ima skoljki. Skoljka od fice, skoljka od stojadina, golfa, opela... :)))

&

Sveđanka se sprema za seks sa Mujom , izvadi kremicu i pocme mazati pickicu.
Gleda je Mujo, sav napaljen, skine lancic oko vrata i pocme ga motat oko svog "malog"!
- Sta to radis? - pita ga ona.
- Slusaj ba, u nas u Bosni, kad je klizavo mi metnemo lance! :)))

&

Mujo i Haso gledaju TV dokumentarac o zivotinjama i vide nilskog konja kako roni.
Mujo ce na to:
- "Uh, jebote…nisam zna da je nilski konj riba." :))

&

Pita Haso Muju:
- "Mujo bolan, sta bi bilo kad bi ja spava s tvojom Fatom?"
Odgovori Mujo:
- Bilo bi jarane moj …1:1 :))

&

Nakon sto je prigleda Fatu doktor ce Muji:
- "Fata ti je trudna."
Mujo:
- "A kako doktore moj, pa pazija sam."
A doktor ce:
- "To ti je moj Mujo ka' u prometu: ….pazis ti, ali ne paze drugi." :))))


...lip pozdrav mah

- 00:05 - Komentari (15) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.05.2008.

Eksperiment...

- Heeej Zvone, a sta mislis da ja otvorim neku privatnu firmu??
- Tiiii??!!...hehehehe… ajde ne pizdi, nije to za tebe …uostalom evo ti jedan naputak, procitaj i dobro ga prouci! Kad sve svatis onda mi se javi, a sad aj' bog …imam pametnijeg posla od slusanja tvog svakodnevnog laprdanja kako nemas posla.
Uvali on meni u ruke jedan smotani list papira, sav izlizan i pozutija od upotrebe i ode iz kafica.
- Mareeeee, lipoto… daj jednu duzu kavu i casu vode sa ledom! ...narucim pice i pocmem citati.

>>>> & <<<<

Kao prvo moras nabavit jedan kavez u koji strpas 5 majmuna. Di ces ih naci to je tvoj problem! Kavez stavis blizu hidranta i na njega spojis slauf za vodu. U kavezu, na sridini, obisi bananu na konopu i ispod nje postavi skale.
Nedugo nakon toga prvi majmun ce poci po skalama po bananu. Cim dotakne skale, sve ostale majmune polij mlazom ledene vode. Nastat ce skika svih majmuna i ovaj ce se pripast i sici sa skala posto mu nije jasno sta se desava. Nakon kratkog vrimena kad se situacija malo smiri, sljedeci majmun ce krenuti po bananu. Cim dotakne skale, polij opet sve ostale majmune ledenom vodom. Ubrzo nakon toga, kada sljedeci mujman krene po bananu, ostali ce svi skocit na njega i pokusati ga sprijeciti u nakani. Sad mozes spremiti slauf za ledenu vodu.
Makni jednog majmuna iz kaveza i stavi novog. Cim vidi bananu pridoslica ce krenuti prema skalama. Na njegovo iznenadjenje, sav prestravljen, shvatit ce da ga svi ostali napadaju cim dotakne skale. Odustaje od banane jer shvaca da ce pobrati batine ako krene prema banani.
Sljedece!!!… makni jos jednog majmuna iz originalne postave i zamjeni ga s novim naivcem. Novajlija ce krenuti na skale i bit ce napadnut. Prethodni pridoslica ce se s odusevljenjem pridruziti kaznjavanju!
Ponovi postupak s jos jednim majmunom iz originalne postave, gurni u kavez novog. Zatim i zadnjeg, petog iz originalne vrste, zamjeni takodjer s novim majmunom.
Kada su svi originalni majmuni zamijenjeni, nijedan od 5 prisutnih u kavezu, nikada nije bija poliven ladnom vodom.
U medjuvrimenu slauf se u supi vec osusija. Vodu uopce vise ne trosis!
Bez obzira na sve to, nijedan od majmuna nikada nece ni pokusati doci do banane. Ako i pokusa, ostali ce mu razbit njusku.
Zasto?
Zato jer koliko oni znaju:

TAKO SE TO OVDJE RADI OD KAD SE PAMTI... belj!


Jebate, bas je ovo zanimljivo!… uzmem mobac i zvrcnem Zvonu.
Heeeej, aloooo Zvone… sta je ono majke ti???
Eeee ti si, kad si prije procita!?… jesi vidija i skuzija, ono su ti upute za friske, mlade i nadobudne zaposlenike ka' sta bi tija postat ti.
Stari i okorjeli ka' sta sam ja, vec imaju dosta iskustava s majmunima, pa ti se u neku ruku cudim kako to vec nisi svatija!
Posto vidim da ti nije bas sve jasno, okani se corava posla i pravac Njemacka ili navigavat na brod… to ti je jedina sansa, jasno?
Ahaaa… sve mi je jasno! ...aj bog!

...I TAKO SAM DRAGI MOJI ODUSTA OD PRIVATLUKA, A VI AKO VAS SLUCAJNO ZANIMA SAD ZNATE KAKO SE ZAPOCINJE S POLITIKOM NOVE FIRME. rolleyes



…u kaficu je svirala bas ona pisma… KILLING ME SOFTLY


..ha, evo malo alternative, ako neko vise voli slusat Bana ...za njih je: Bizidu dani!:))...fino



BIŽIDU DANI

Znan,
nisan ti puno lipega reka,
ali bi uvik jedva te ceka
da mi sa sobon ispunis dan...


.......thumbup

...ova punta je nasla svoj zid!

Image Hosted by ImageShack.us



Mujine iskrice…smokin

Porađala se Muji zena. Posto je bilo kasno da je voze u bolnicu zovnu doktora da on dođe kuci. Stize doktor sav zahihan:
- "Gdje je zena?"
- "Evo u sobi....", preplaseno će Mujo.
Uđe doktor zatvori vrata. Nakon 5 min otvaraju se vrata i govori doktor:
- "Imate li kakav veci noz?"
Mujo sav pretrnu, kakav noz, kakvi belaji, al' sta ces, ode po noz i da ga doktoru.
Nakon 5 min opet se otvaraju vrata i doktor govori:
- "Imate li mozda kakvu polugu, zeljeznu ili tako nesta".
Muji se zeludac u grlo popeja, al' sta ces dade mu i polugu.
Nakon 5 min opet doktor:
- "A da nemate mozda sikiru, malo vecu?"
- "GOVORI čOVJECE, ŠTA MI JE OD ŽENE !... I STA TO RADIS MAJKE TI?!"
Doktor:
- "Ma zena je dobro, samo ne mogu torbu da otvorim." :)))

&

Dobio Mujo blizance, odnese ih on doma, a Haso odmah doletija i pita?
- Jesu jednojajcani ili dvojajcani?
- Ma ovaj je dvojajcani, a ovo je curica!... kaze Mujo.:))

&

Dolazi Mujo kod gatare i ona mu gleda u dlan:
- Mmmmmmm, stoji vam neki put.
- Da, daaaaa neki put mi stoji, a neki put ne! :)))

&

Mujo na kvizu "Tko zeli biti milijunas" odgovara na pitanje za nekol'ko tisuca.
Tarik procita pitanje koje glasi:
Koji je glavni grad Hrvatske:
a) Knin
b) Zagreb
c) Sisak
d) Split
Mujo se misli i misli...
- Ja bih ipak pozvao pomoc, iskoristio bih dzokera "zovi" pa bi pozvao svog prijatelja Sulju.
- Uredu, pozvat cemo vašeg prijatelja Sulju. - odgovara Tarik.
- Halo, Suljo? Ovdje Tarik Filipovic. Vaš prijatelj je zapeo na jednom pitanju pa izvolite, imate 30 sekundi.
- Zdravo Suljo, sta ima? - upita Mujo.
- ... Kako su ti Fata i djeca, imal' sta novo?..jes' kupija novo auto…?
I tako tece prica dok ne istekne ona polovicna minutica, sirena se oglasi, a Mujo ga ne upita glede pitanja ama bas nista.
Tarik upita:
- Pa dobro Mujo, zasto nisi pitao Sulju za odgovor?
- Ma sta cu ga pitat', znam ja odgovor, al' sam iskoristio priliku da se cujem s njim u Australiji.:)))

&

Nije Mujo mogao zadovoljit Fatu,a Fati se to nikako nije svidjalo. Odu oni kod doktora i doktor kaze Muji da nabavi crnca pa da mu ovaj mase lepezom dok on jebe.
I tako u pol noci dok crnac mase, Mujo navalija ka' mutav…satra se on cili, a Fata ni da osjeti.
Ustade Mujo i kaze onom crncu:
Ajde daj, zamini me malo!.
Crnac navalija... dobro mu ide, a Fata gusta sve u sesnajest... Mujo vice:
- "Ovako se mase jebo ti mater svoju!" :)))


...lip pozdrav mah

- 00:05 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (2)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (4)
Studeni 2015 (4)
Listopad 2015 (4)
Rujan 2015 (3)
Lipanj 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (5)
Ožujak 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (4)
Prosinac 2014 (6)
Studeni 2014 (4)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (5)
Srpanj 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (4)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (5)
Veljača 2014 (4)
Siječanj 2014 (5)
Prosinac 2013 (3)
Studeni 2013 (4)
Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (2)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (6)
Svibanj 2013 (9)
Travanj 2013 (8)
Ožujak 2013 (2)
Veljača 2013 (4)
Siječanj 2013 (5)
Prosinac 2012 (7)
Studeni 2012 (11)
Listopad 2012 (11)
Rujan 2012 (7)
Kolovoz 2012 (9)
Srpanj 2012 (9)

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

  • <a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>


    O...badzo
    P...ise pricice
    I...usput
    S...lika slicice

    B...logom
    L...ici zivce
    O...dmara dusu
    G...ubi vrime
    A...utorov pogled na svit...


    OBADZO ima prodajni...
    ...IZLOG SLIKA
    ... klikni OVDJE!
    :)






    ... navija za BILE !



    ...*ebate, kol'ko vas je bilo!

    * Pametan si kazu, ako povirujes samo u polovicu onoga sta cujes ili procitas!
    * Genijalan ako pogodis koju polovicu...!


    thumbup

    ... da, ovaj doli sam ja!



    * Bolje bit malo lud, nego malo pametan...!

    thumbup



    ...pisi, pisi mi!

    obadzo3@gmail.com



    ...online users





    Ribe (lat. Pisces)

    ...rodjendan slave
    izmedju
    21.veljace - 20.ozujka


    * Vladajuce planete - Neptun, Jupiter
    * Element - Voda
    * Boja - Ljubicasta, srebrna, plava
    * Dragi kamen - Hematit
    * Metal - Titan, kositar, srebro, bronca
    * Cvijet - Lopoc
    * Zivotinja - Ribe
    * Voli - Prirodu, umjetnost, romantiku...




    Wikipedija slobodna enciklopedija...

    ...ako me ne razumite, prevedite tu doli!
    &
    ...if you can not understand me, translate down to the lower link!




    sretan





...veni, vidi...moja ekipa!


  • .





















    .









eXTReMe Tracker