nedjelja, 03.05.2009.

OBAVIJEST ZA MARŠ!


Nakon sjednice Rektorskoga zbora Senat Sveučilišta u Zagrebu poslušno je potvrdio zaključke Rektorskog zbora i uz njih donio svoj tekst kojim je još jednom pokazao da im do biti problema ili nije stalo ili ga uopće ne razumiju. Odbili su čak i na deklarativnoj razini prihvatiti zahtjev studenata i građana da im se prizna pravo na besplatno obrazovanje na svim razinama koje, kako smo već i previše puta ponovili, mora biti dostupno svima. Osobito začuđuje da je Senat odbio i zahtjev da se zakonski prijedlozi koji se tiču obrazovanja šalju na razmatranje sveučilištima i njihovim sastavnicama.

Večerašnji Plenum se održava ispred pravnog fakulteta u 20:00 sati. Pozivamo vas da se aktivno priključite u ponedjeljak, 4. svibnja 2009. godine studentskom maršu koji će započeti u 9 sati ispred Kineziološkog fakulteta.

Cilj je zadobivanje šire građanske podrške kao i iskazivanje podrške kolegama s FESB-a. Ključno je da svi koji istinski podržavaju cilj - BESPLATNO ŠKOLOVANJE ZA SVE pokažu svoju solidarnost i odgovornost tako da ustanu u 8, popiju kavu i dođu do 9 sati na Kineziološki fakultet.

Nadamo se vašem odazivu!

- 17:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.