Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
117. obljetnica rođenja Maršala Tita - JA SAM TITOV PIONIR - Blog.hr

JA SAM TITOV PIONIR

četvrtak, 07.05.2009.

117. obljetnica rođenja Maršala Tita

Drage drugarice i drugovi!!!!!!

Danas, 7. maja, svi pravi jugokomunisti jugonostalgičari i sva poštena inteligencija obilježavaju 117. obljetnicu rođenja velikog i vječnog maršala Josipa Broza Tita. Iako ga na današnji dan nije slavio, mi ga se ipak sjećamo.
Ne treba previše govoriti o zaslugama tog velikog čovjeka za naš narod i sve ostale narode i narodnosti jedine nam i vječne SFR Jugoslavije, jer ih mi komunisti uglavnom i znamo, stoga ovaj post neće biti biografske prirode.
Odavno je znano, ma što razni desničarski papci govorili, da je jedino maršal zaslužan što imamo Hrvatsku i to u avnojevskim granicama. Rijeka, Istra, Dalmacija, otoci, Međimurje, Baranja….. sve su to oteti teritoriji naše domovine uz pomoć domaćih izdajnika koje je maršal vratio natrag.
No, na stranu s tim i s politikom, malo o maršalu sa ljudske strane. Maršal Tito je inače bio jedan izvanredan čovjek koji je iznimno volio ljude, djecu, životinje. Ne bi nam škodilo kad bi neki sadašnji vođa bio takav humanist kao on. Borio se za radnike, bolesne, siromašne, a prema riječima Saše Broz, njegove unuke, sudbina teško bolesne djece ga je iznimno pogađala i zbog toga je bio iznimno nesretan. Nikad nije zaboravljao na takve, uvijek ih je posjećivao, slao im mandarine s Brijuna (to je bila samo simbolična gesta), bodrio njihove roditelje i širio optimizam te svojim najboljim socijalnim programom omogućio takvima besplatno liječenje, bez obzira na imovinski status.
Drug Tito je također bio fin i kulturan gospodin koji se znao u društvu lijepo ponašati, šarmer, džentlmen, volio je žene, a i one njega. Kad desničarski šupci kenjaju o njemu da je bio ženskar, naravno u nedostatku argumenata pokušavaju i na najprizemnije načine okaljati ime ovog velikog čovjeka. Sasvim je normalno da je volio žene. Ne znam šta je trebao biti, pedofil ili peder kao ovi danas šta vladaju.
Maršal je također bio veliki ljubitelj i zaštitnik životinja. Posebno je volio pse, a i psi su voljeli njega. Psi su ga pratili od NOB-a, u par mu navrata spasili život. Tokom svojeg života, imao je njemačke ovčare, dobermane, pudlice. Njegova ljubav prema životinjama i smisao za lijepo vide se i danas u NP Brijuni, gdje i danas možemo vidjeti životinje koje je Jugoslavija dobivala na poklon iz cijelog svijeta.


HVALA TI ZA SVE DRUŽE TITO.

- 15:53 - Komentari (43) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (10)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Društveno neprilagođeni pripadnik tvrdolinijaškog komunizma/staljinizma

 • Za sve komuniste, protivnike fašizma, obožavatelje lika i djela Druga Staljina

  LINKOVI ZA LAŽLJIVA KAPITALISTIČKA GOVNA

  Blog.hr
  Forum.hr
  Monitor.hr
  Dnevnik.hr
  Index.hr

  Photobucket
  Luka Ritz (1990-2008) - žrtva kukavičkog premlaćivanja.
  NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!

Moji dragi partijski drugovi, borci za običnog čovjeka, protivnici fašizma, kapitalizma i crkve

Nepartijski drugarice i drugovi

Narodni neprijatelji i ostali štetni elementi kojima ćemo suditi kad preuzmemo vlast