Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Stvari protiv kojih se borimo - JA SAM TITOV PIONIR - Blog.hr

JA SAM TITOV PIONIR

petak, 20.03.2009.

Stvari protiv kojih se borimo

Drage drugarice i drugovi!!!!

S obzirom na to kako ja i moja Partija pripremamo preuzimanje vlasti, donosimo nekoliko stvari protiv kojih čemo se boriti, na veliko zadovoljstvo naših naroda i narodnosti.

1. Religija, katolička crkva i krščanstvo - ovo je jedna od prvih stvari koje su na našoj listi za odstrel. Krščanstvo je jedno najobičnije zlo, govno i smeče koje je dugo vremena, bar 2 tisučlječa čovjeku stvaralo averziju prema prirodnom i odvračala ga od toga. Krščanstvo i crkva, posebno katolička, među ljudima je širila strah i zaglupljivanje, s time da su posjedovali veliko znanje, pismenost i knjige, ali to su zadržali samo za sebe i nije im palo na pamet to dijeliti sa sirotinjom i kmetovima, da se slučajno netko od njih ne bi počeo služiti glavom i ustao se protiv crkvenog nauka. Pametnih i mudrih svečenika je u povijesti bilo, međutim rijetki su i uglavnom bi završili na lomačama (Erazmo Rotterdamski, Jan Hus). Nadalje, crkva je u povijsti širila neznanje i praznovjerje, poticala križarske ratove i istrebljenje neistomišljenika, a svojom pojavom zauvijek je zatrla antiku kao društvo znanja i kulture, užitaka i lijepih stilova gradnje. Crkva je isključivo odgovorna za širenje kuge Europom kroz stoljeća, kao i uvođenje financijske pomoći siromašnijima koji su to vraćali uz velike kamate - danas poznato kao banke.

2. Fašizam - največe zlo uz krščanstvo koje ubija ovaj svijet. Ispada da je fašizam pobijeđen 1945. godine, no to nije tako. Tako bi trebalo biti, no zvijer je cijelo vrijeme stajala ovdje pritajena, posebno se pokazala nakon smrti velikih komunističkih vođa. Osim što svijetom nerede izazivaju bande neonacističkih klinaca, u svim je društvima prisutan legalan fašizam koji nam dokazuje da nažalost nismo svi jednaki i da nemamo jednaka prava. Posebno je taj problem istaknut u našoj zemlji kroz loše zakone koji za neke predviđaju više, za neke manje, nekima daju velika prava, nekima ne daju uopče.
Kod nas je posebno prisutan problem ustaškog otrova, imbecilne omladine koja je debelo izmanipulirana lošim udžbenicima iz povijesti, kao i javnim spodobama koje svoj ustašluk i fašizam i ne skrivaju (Lučička i Schwartz). Da je pravde u ovom društvu, dotični bi več odavno bili strijeljani ili poslani na prisilan rad, znamo da drug Staljin ne bi puno dvojio oko sudbine takvog gnoja.

3. Nogomet, navijači, nogometni klubovi - ovo ovdje leglo je lopovluka i vandalizma. Klubovi obvljaju milijunske transfere svojih igrača u druge klubove i vrše još mnoge mutne poslove. Iz gradova i države vuku silan novac, koji se troši netransparentno i pere se. Istodobno u ovoj glupoj usranoj državi barem polovicu stanovništva čini bijeda i sirotinja. Navijači tih klubova su jedna najobičnija vandalska stoka koja ne zna ništa nego razbijati javna dobra i udarati (pa čak i ubiti!) slabijeg od sebe i za to uglavnom prolazi nekažnjeno. Taj je problem godinama prisutan, a navijači često iskazuju svoj nacionalizam i netrpeljivost prema drugim narodima uzvikujuči povike mržnje na susretima. Radi se o retardiranoj glupoj omladini čiji je životni cilj jedino biti niškoristi i na tuđoj grbači, a očito je da im doma sjede retardirani i glupi roditelji koji im to sve dozvoljavaju umjesto da ih pošalju radit.

4. Organizirani kriminal - ilitiga mafija. Društvo u kojem živimo več kojih 18 godina otkad je ovaj imbecilni narod odbacio komunizam i socijalističko samoupravljanje, uvukao se tumor zločudnih proporcija i na živo ga izjeda. Država je sva kriminalna i kriminalizirana, njome vladaju i vode je kriminalci, upravljaju velikim poduzećima, vode državnu upravu i javne institucije, uglavnom jebu nam mater kako se sjete. Obračuni među mafijom česti su, kao i kolateralne nedužne žrtve kao rezultat obračuna među mafijom. Policija koju imamo zakurac je i ne radi kurca i umjesto da se bavi takvima, bavi se onima koji se usude nešto prisrat protiv velikog übersturmanpremijera nedodirljivog Horvatbaši Sanadera na fejsu.

5. Truli kapitalizam - kao šečer na kraju, zlo koje je mnoga druga zla povuklo sa sobom, koje uništavaju život običnog čovjeka je truli kapitalizam koji vlada našom državom i protiv kojeg čemo se boriti posebno i predano i nečemo popustiti, pa makar nas sve pobili. Oteta poduzeča moraju se nacionalizirati i vratiti tamo gdje su do 1991 i pripadala - radnicima. Ponovo uvodimo radničko samoupravljanje. Domače kapitaliste čemo staviti u lance i okove i sve ih sterati na prisilan rad jer su velika večina od njih zapravo najobičniji lopovi i mafijaši, dok čemo strane kapitaliste fino potjerati nazad odakle su došli. Naša privatizirana poduzeča pripadaju samo našim radnicima i nikom drugom jer oni su temelj naše borbe protiv kapitalističkog gnoja.

Za kraj, naš omiljeni drug Marilyn Manson na jednom od svojih koncerata pokazuje svoje mišljenje o krščanstvu - na pozornici pali bibliju, looolčina :)))))))
Bravo druže Manson, svaka ti čast i dođi nam opet! party


ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!
ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!
SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!!

- 18:59 - Komentari (20) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (10)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Društveno neprilagođeni pripadnik tvrdolinijaškog komunizma/staljinizma

  • Za sve komuniste, protivnike fašizma, obožavatelje lika i djela Druga Staljina

    LINKOVI ZA LAŽLJIVA KAPITALISTIČKA GOVNA

    Blog.hr
    Forum.hr
    Monitor.hr
    Dnevnik.hr
    Index.hr

    Photobucket
    Luka Ritz (1990-2008) - žrtva kukavičkog premlaćivanja.
    NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!

Moji dragi partijski drugovi, borci za običnog čovjeka, protivnici fašizma, kapitalizma i crkve

Nepartijski drugarice i drugovi

Narodni neprijatelji i ostali štetni elementi kojima ćemo suditi kad preuzmemo vlast