Seks u Beogradu od pet evra naviše - Pronađi pratnju

četvrtak , 20.12.2018.

Seks u Beogradu od pet evra naviše










Click here: Seks u Beogradu od pet evra naviše






Na početku razgovor s maserkama krene o vrsti masaža koje pružaju. Za to bi roditelji trebalo da izdvoje do 20 evra. Kako savetuje naš majstor, za krovne prozore ne treba škrtariti.



Seks u Beogradu od pet evra naviše

Odmah za ovim delovima grada idu Vračar i uži centar prestonice, a zatim Borča, Žarkovo, Karaburma, Dorćol, Banjica... Dešava se i da je devojka koja pruža usluge sama sa dva tri klijenta, a tada je, za sat vremena, cena 300 evra. Potencijalni klijent telefonom saznaje da plavuša i crvenokosa dama imaju 39 i 43 godine, da su visoke oko 165 centimetara, sa grudima 'peticom'.



Seks u Beogradu od pet evra naviše

SEKS ZA 50 EVRA: Evo iza kojih oglasa u novinama se kriju prostitutke! (FOTO) - Sigurno je da svi naši klijenti odlaze zadovoljni - precizira jedan iz 'tima stručnjaka'.



Seks u Beogradu od pet evra naviše

Međutim, iza tih oglasa najčešće se kriju devojke koje se bave prostitucijom. Pozvali smo više od desetak oglasa da vidimo o čemu se tu radi. Na početku razgovor s maserkama krene o vrsti masaža koje pružaju. Nakon nekoliko sekundi krenu da pričaju kako u sve to ulazi oral, pa i seks, a neke ne žele da kažu ništa dok ih vi prvi ne pitate. Cene se kreću od 50 evra pa naviše. Od onih brojeva koje smo mi dobili najskuplja je bila 12. Moramo napomenuti da su mnoge od maserki bile neljubazne i ceo razgovor završavale u tridesetak sekundi. U oglasu sam video da vašim masažama dovodite do vrhunca. Recite mi šta to podrazumeva? Rekla sam vam kompletan tretman, to znači i seks! Zalupivši slušalicu Prostitucija je u našoj zemlji zabranjena, ali u raznim novinama u kojima se nalaze oglasi nekretnina i automobila mogu se pročitati i oglasi za masažu u kojima se dobija mnogo više od najobičnije masaže. Od petnaestak oglasa koje smo pozvali, na 13 su pored masaže devojke nudile i seks, a na preostala dva uz masažu dobijate i oral.



TOP 5
Na ovaj trošak obavezno je dodati od 10 do 15 evra za ugradnju istih. Materijal je uračunat u cenu. Ulaganje u potkrovlje uključuje i postavljanje podne podloge Najpovoljniji je laminat, međutim, preporučuje se da izbor ipak padne na lamelni parket. Za razliku od koleginica u agencijama za poslovnu pratnju, ulične prostitutke usluge naplaćuju drastično jeftinije. Dok bi dečak i grmalj pravili sendvič u čijem bi centru bio poznati sportista, devojka nije učestvovala aktivno u seksualnoj igri, već samo kao voajer. Za obe zajedno, cena je duplo veća. Da su potkrovlja nepopularna među građanima potvrđuju agencije koje trguju nekretninama. Pojedine se upuštaju u prostituciju čak i zbog toga što roditelji ne mogu da im obezbede firmiranu garderobu ili skupoceni auto, kaže inspektorka beogradske policije.

[Plavi oglasnik zadar masaze|Sudbinski susreti forum|Cmok poznanstva]






Oznake: info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.