Chat uzivo - Susretit će se u sredini

utorak , 01.01.2019.

Serbia Chat City










Click here: Chat uzivo






Neposredni su i gostoljubivi. Adobe Flash Player is required to use our chat rooms. Venera vam je naklonjena u dane između 28.



chat uzivo

Da ne reklamira druge sajtove i xat-ove 5. This is the perfect place for you to meet men and women that live near you like Belgrade, Gornji Milanovac or Kragujevac! Vole bezbrižan život i pružiće maksimum od sebe.



chat uzivo

Serbia Chat City - Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje: - Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom, - Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe, - Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem sajta, - Javno publikovanje razgovora sa sajta, - Svaki pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti i bilo koji drugi oblik govora mržnje.



chat uzivo

Guest Guest: je najnizi rank na xat-u. Pravila za pomenuti rank su: 1. Da promeni dato sistemsko ime npr: HoneyCake 2. Da se javi Moderatoru ili Owneru kako bi bio uclanjen Member Member: je uclanjeni chater na xat-u, i member dobija svako ko prvi put udje na chat. Pravila za pomenuti rank su: 1. Da ne vredja chatere ni na koji nacin psovke, prozivke, nacionalnost 2. Da ne tarzi veci rank 3. Da ne reklamira druge sajtove ili xat-ove 4. Da ne trazi od ''subscribera'' xats i days 5. Svaku nesuglasicu koju ima sa nekim chaterom resava na privatni chat, ili da prijavi kod moderatora ili ownera 6. Ako dovede nekog chatera i stalno je prisutan na chatu, dobija rank Moderatora Moze narucivati pesme Moderator Moderator: je treci rank na xat-u. Pravila za pomenuri rank su: 1. Da uclanjuje nove chatere guest 2. Da odrzava red na chatu 3. Da ne trazi veci rank 4. Da ne reklamira druge sajtove i xat-ove 5. Da ne trazi od ''subscribera'' xats i days 6. Svaki bann mora opravdati Main Owneru 8. Ako pravilno radi svoj posao moze biti unapredjen u Ownera Moze narucivati pesme Owner Owner: je cetvrti rank na xat-u, chater koji dobije ovaj rank znaci da Main Owner ima potpuno poverenje u njega. Pravila za pomenuti rank: Pravila za ownere su ista kao i za sve ostale rankove chatere Osim sto Owner daje moderatora u dogovoru sa Main Ownerom. Moze narucivati pesme Main Owner Main Owner: Je vlasnik xat-a. Za Main Ownera takodje vaze data pravila, osim sto Main Owner odredjuje ko ce dobiti Ownera. Moze narucivati pesme Banned Banned: Je izbaceni chater, koji se nije pridrzavao datih pravila. Za banovanog chatera vise ne vaze pravila ako je banovan na 0 forever , a morace da ih se pridrzava ako je banovan na 1 ili vise h. Moderator ima mogucnost banovanja min - 1h, max - 6h. Dok Owner i Main Owner min - 1h, max 0 forever. Ako se banovani chater uporno bude vracao na chat kako bi smetao ostalim primernim chaterima na privatni chat bice kickovan toliko puta koliko se puta bude vracao. Ne moze narucivati pesme. Subscriber Subscriber: Su pretplatnici na xat. Subscriberi se poznaju po zvezdici na svom pijunu. Subscriber moze biti bilo koji registrovani nick na xat.



FILM FETIH 1453 SA PREVODOM HD UZIVO CHAT WWW.XAT.COM/TEWHID
Oni koji još traže srodnu dušu neka svoje kriterije postave realno i neka ih se drže. Da uclanjuje nove chatere guest 2. Na sajtu Chat Srbija s malo vremena, a puno kontakata, možete dublje da upoznate svakog novog prijatelja. Unlike many online chat rooms, chatting on Chat Hour is fun and completely free of charge. Maybe you are a Serb living abroad and looking to meet someone of the same descent in your area - why not? Chat Vas Browser ne podrzava frames: Vi mozete dirketno otvoriti stranicu ako kliknete na ovaj link: klikni Chat eng. Klikni na ulaz 1 i upoznajte nove prijatelje! Znači kredite koje ste dopunili možete da potrošite sa više devojaka i u različitim vremenskim intervalima. Nasmejano i hrabro idu kroz sve životne situacije. Pomoć Za posetioce sajta SexUzivo: Da biste gledali webcam chat na Sexuzivo.

[Zaposlenje novi sad trgovina|Stare bake pornici|Devojke za vezu kikinda]






Oznake: chat, srbija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.