< siječanj, 2009  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2009 (4)
Prosinac 2008 (3)
Listopad 2008 (1)
Kolovoz 2008 (6)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (8)
Siječanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

DESIGN BY: ZOKA

|Tablica 2 HNL|


1.Međimurje
2.H. dragovoljac
3.Istra 1961
4.Pomorac
5.Vinogradar
6.Segesta
7.Trogir
8.Slavonac CO
9.Moslavina
10.Solin
11.Imotski
12.Mosor
13.Junak
14.Lokomotiva
15.Karlovac
16.Suhopolje



sljedeca utakmica:međimurje-solin

S...L...I...K...E

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

|Linkovi|

Puno ime NK Solin
Osnovan 1919

Igralište: Pokraj Jadra Solin
Kapacitet:4000
Direktor: Boris Dumančić
Trener: Stipe Balajic
2.Hrvatska Nogometna Liga: 06/07 5

|TIFOSI|

EVO PISAMA NEKADAŠNJIH NAVIJAČA SOLINA

JER U SRCU MOM JER U SRCU MOM SI TI MOJ SOLINE,MOJ SOLINE

U SOLINU U SOLINU S ONE TRANE RIBNJAKA NAVIJAMO,NAVIJAMO, NAVIJAMO ZA SOLINA ALE ALE ALEALE

GOSPE OD OTOKA,GOSPE OD OTOKA,DAJ NAM SNAGE ZA POBIJEDU DAJ POMOZI PLAVOM DRESU GOSPE OD OTOKA,GOSPE OD OTOKA...

TU NA RIJEČINI GRAD JE NAJAČI NJEGA ČUVA TA VOJSKA NAJJAČA TIFOSI SOLINA ALEALE,ALEALE...

NAPRID PLAVA BOJO TVOJA VOJSKA S TOBON JE NEKA ŽIVI ŽELJA IDEMO DO POBIJEDE,ALE NAPRID SOLINE,ALE NAPRID SOLINE...

JER SOLINA,MI VOLIMO,MI ZA NJEGA ŽIVIMO,MI ZA NJEGA ŽIVIMO,ON JE PONOS GRADA MOG

JA SAN GA VOLIO STVARNO JE BOLILO I KADA JE GUBIO JA SAN GA BODRIO,I SAD KAD POBIJEĐUJE NAMA JE NAJDRAŽE I TO JE NAJLUĐE PIJEVAT UZ TIFOSE ŠALALALALALALALALALALAL...

subota|31.01.2009.

|Nk Solin
|

Raskinuti stipendijski ugovori s Markom Rašićem i Stipom Đirlićem

U taboru nogometnog drugoligaša Solina mnogo toga se dogodilo u posljednjih dana. Prema riječima glasnogovornika NK Solin Ante Bobana, tri igrača više nisu članovi Modrih, a svakako je glavna vijest da su klub s Jadra i iskusni stoper Tonči Žilić tonci_zilic_snimio_miro_podrug.jpgprekinuli suradnju. Bivši igrač Hajduka, Zagreba, Verone,..., više nije igrač Solina.
Potvrdili su nam u klubu da je riječ o sporazumnom prekidu suradnje. Žilić je prošlog ljeta došao u Solin a jesensko dijelu prvenstva igrao redovito u prvoj momčadi na svojoj poziciji središnjeg braniča.
- U Solinu mi je bilo OK, i za novine ne bi govorio ništa više od toga - kratak je bio Tonči Žilić.
Također, i dva mlada igrača više nisu članovi Solina. Riječ je o vrlo perspektivnom desnom bočnom Marku Rašiću i veznjaku Stipi Đirliću. Oni su raskinuli stipendijske ugovore sa Solinom i slobodni su igrači. Obojica će izgleda u trećeligaške klubove, Rašić navodno ide u kaštelanski Val a Đirlić već trenira u Omišu a prošlu jesen je bio na posudbi u kaštelanskom GOŠK-u.

Solinjani u srijedu nisu odigrali prijateljsku utakmicu u Splitu sa istoimenim trećeligašem. Susret je otkazan zbog nakvašenih travnjaka i blatnjavog terena, jer je Stipe Balajić nije želio igrati utakmicu na igralištu sa umjetnom travom, te su Modri odigrali jutros laganu trening utakmicu između sebe u Dugopolju, na terenu sa umjetnom travom.
Dobra vijest je ostanak napadača Denisa Ljute u modrom dresu. Posljednjih dana bilo je ponuda iz Slovenije, predstavnici prvoligaša Rudara iz Velenja kojima je bio vrlo zanimljiv solinski golgeter, no Ljuta ostaje stožerni napadač Solina.
U subotu će Solinjani odmjeriti snage sa četveroligašem Glavicama na njihovom terenu, a u srijedu 4. veljače igraju s Postirama na otoku Braču. Definitivno je otpao plan jednotjednih zajedničkih priprema izvan Solina.
Također je moguc i odlazak Hrvoja Višića u grčku...

- 14:02 - Komentari (14) - Isprintaj - #


nedjelja|25.01.2009.

|Nk Solin1:1Val
|

Na igralištu Vukovar u Kaštel Starom u prijateljskom ogledu snage su odmjerili domaćin trečeligaš Val i drugoligaš Solin. Završilo je s miroljubivih 1:1.

Poveli su domaći zgoditkom kapetana Radoslava Tomasa, a za momčad Stipe Balajića izjednačio je stoper Igor Čerina. Teren je bio blatnjav, uvjeti za igru vrlo teški.. Za Solin nije zaigrao novopridošli Damir Rašić, debi će vjerovatno imati u slijedećem susretu. Solinu je ovo bila prva utakmica u 2009. godini.

U srijedu će snage odmjeriti sa još jednim trečeligašem, susjedom Splitom u Parku Mladeži, a subotu idu u Glavice gdje će im protivnik biti domaći četvrtoligaš koji vodi Ivan Parčina, nekadašnji igrač Solina.

- 22:11 - Komentari (18) - Isprintaj - #


subota|24.01.2009.

|Nk Solin-novosti
|



Dvadestogodišnji vezni napadač Goran Kapitanović - Kape nije više član drugoligaša Solina. Sporazumno je raskinuo stipendijski ugovor i karijeru će nastaviti u Križevcima u istoimenom vodećem klubu u 3.HNL Istok. Kapitanović je prošlu jesen odradio također u trećeligašu, bio je ustupljen Dugopolju. Je li to njegovo goran_kapitanovic_snimio_miro_podrug.jpgnekakvo približavanje prvoligašu iz Koprivnice, jer koliko je poznato on je prije dvije sezone bio na provjerama u Slavenu Belupu. Pokazati će vrijeme.
- Dogovorili smo se za raskid ugovora jer je nekako nezgodno da ga ustupamo u drugu regiju i pratimo - veli Dalibor Ninčević, član IO NK Solina zadužen za struku, a gdje će devetnaestogodišnji Stipe Đirlić i Marko Rašić, odgovorio je:
- Obojica imaju stipendijske ugovore i želimo ih dati na kaljenje u niže razredne klubove. Nastojati ćemo ih ustupiti našem gradskom četvrtoligašu Slogi iz Mravinaca, jer izgleda da je to sada po propisima moguće. No, za njih su zainteresirani i trećeligaši, Đirlić trenira sa Omišom a Rašić je bio s GOŠK-om iz Kaštel Gomilice. Kako će to završiti, neznan, ali morati ćemo se dogovoriti i poštivati odluku Izvršnog odbora kluba.

s_utakmice_solin_-_mosor_dvoboj_josipa_marinovica_i_damira_rasica.jpg
Hoće li Modri tjedan na pripreme, gdje i kada, još nije poznato. Jedno je sigurno, igrači trenera Stipe Balajića prvu pokusnu utakmicu igraju u subotu 24. siječnja, idu na ogled trećeligašu Valu u Kaštel Stari, momčadi koju od nedavno vježbaju Solinjanin Branko Buzov uz asistenciju profesora Špire Osibova. Druga provjera ostaje po dogovorenom rasporedu, u srijedu 28. siječnja, s trećeligašem Splitom u Parku Mladeži a ne u Postirama na otoku Braču, kako je ranije bilo planirano.

Iz Imotskog u Solin

Damir Rašić IPAK POTPISAO ZA MODRE

Na lijevom boku solinski drugoligaš je osnažio konkurenciju registracijom lijevog bočnog igrača Damira Rašića, koji je u jesenskom dijelu prvenstva branio boje Imotskog. Solinjani su prošlog ljeta bili zainteresirani za oba blizanca Damira i Danijela, bili su skoro pa dogovorili dolazak bivših hajdukovaca, iz Mosora na Jadro, no, otišli su Imotski u kojem su se skrasili samo jednu polu sezonu.

- 17:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #


utorak|13.01.2009.

|Nk Solin
|

Igralište uz Jadro je opet živo. Započele su pripreme, točnije obavljena je prozivka seniorskog kadra Solina.

Treneru Balajiću odazvali su se svi igrači koji su uspješno zaključili prvi dio sezone. Nema nikakvih novih lica ni u rubrici dolasci, ali ni u rubrici odlasci i to se može zaključiti kao pozitivna vijest. Vratar Hrvoje Višić na pripremama je s Hajdukom, no sasvim sigurno je da će i proljetni dio odigrati na Jadru, naravno na posudbi iz splitskog kluba.

Veliki plus za Solinjane je i ostanak Ivan Eleza, iskusnog lijevig braniča koji je produžio vjernost Solinu do ljeta. Solinjani razmišljaju o mini-pripremama na Braču 7 dana no to još nije potvrđeno.

Poznat je raspored prijateljskih utakmica Solinjana:

24.siječnja - planiran je prvi susret ali još se zna ime protivnika

28. siječnja - u Postirama bi snage trebali odmjeriti s trećeligašem Splitom.

07. veljače - dočekuju Zadar

11. veljače -dočekuju Šibenik

13. veljače - u Makarskoj igraju protiv Zmaja

- 19:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.