Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolingrada

Marketing

Nk Solin

Raskinuti stipendijski ugovori s Markom Rašićem i Stipom Đirlićem

U taboru nogometnog drugoligaša Solina mnogo toga se dogodilo u posljednjih dana. Prema riječima glasnogovornika NK Solin Ante Bobana, tri igrača više nisu članovi Modrih, a svakako je glavna vijest da su klub s Jadra i iskusni stoper Tonči Žilić tonci_zilic_snimio_miro_podrug.jpgprekinuli suradnju. Bivši igrač Hajduka, Zagreba, Verone,..., više nije igrač Solina.
Potvrdili su nam u klubu da je riječ o sporazumnom prekidu suradnje. Žilić je prošlog ljeta došao u Solin a jesensko dijelu prvenstva igrao redovito u prvoj momčadi na svojoj poziciji središnjeg braniča.
- U Solinu mi je bilo OK, i za novine ne bi govorio ništa više od toga - kratak je bio Tonči Žilić.
Također, i dva mlada igrača više nisu članovi Solina. Riječ je o vrlo perspektivnom desnom bočnom Marku Rašiću i veznjaku Stipi Đirliću. Oni su raskinuli stipendijske ugovore sa Solinom i slobodni su igrači. Obojica će izgleda u trećeligaške klubove, Rašić navodno ide u kaštelanski Val a Đirlić već trenira u Omišu a prošlu jesen je bio na posudbi u kaštelanskom GOŠK-u.

Solinjani u srijedu nisu odigrali prijateljsku utakmicu u Splitu sa istoimenim trećeligašem. Susret je otkazan zbog nakvašenih travnjaka i blatnjavog terena, jer je Stipe Balajić nije želio igrati utakmicu na igralištu sa umjetnom travom, te su Modri odigrali jutros laganu trening utakmicu između sebe u Dugopolju, na terenu sa umjetnom travom.
Dobra vijest je ostanak napadača Denisa Ljute u modrom dresu. Posljednjih dana bilo je ponuda iz Slovenije, predstavnici prvoligaša Rudara iz Velenja kojima je bio vrlo zanimljiv solinski golgeter, no Ljuta ostaje stožerni napadač Solina.
U subotu će Solinjani odmjeriti snage sa četveroligašem Glavicama na njihovom terenu, a u srijedu 4. veljače igraju s Postirama na otoku Braču. Definitivno je otpao plan jednotjednih zajedničkih priprema izvan Solina.
Također je moguc i odlazak Hrvoja Višića u grčku...

Post je objavljen 31.01.2009. u 14:02 sati.