Omladinski pogon NK Sladorana

četvrtak, 02.04.2009.

Dečki, par važnih napomena, za budići rad (znači po mom povratku) a i sadašnji rad s drugim trenerima.

a) broj treninga je (i biti će) važan, no morate znati ne i jedini kriterij, tako što si može priuštiti trener koji ima 20-ak igrača na spisku (u jednoj selekciji) koji uredno treniraju i približno su jednakih igraćkih kvaliteta.

b) nitko od vas ne trenira (i ne treba) radi trenera, već radi vašeg osobnog zadovoljstva i želje za aktivnim igranjem nogometa (o tome da je zdravo i poželjno baviti se sportom neću niti govoriti).

c) imate amaterski status i nitko (ni jedan trenere, ni jedan klub) ni na što vas ne može prisliliti ili zadržati tamo gdje vi ne želite biti, no ako dragovoljno preuzmete obvezu (a dolaskom i klub i registracijom za njega, jeste preuzeli obvezu) red je ispoštovate je maksimalno (kolko vam to zdravlje, škola i roditelji dozvole).

d) pokušajmo svi zajedno biti momčad, a to znači izgraditi zajednički, sportski, takmičarski, prijateljski i pobjednički odnos u klubu/selekciji

I za kraj, siguran sam da ovaj teorijski dio (bavljenja nogometom ili bilo kojim drugim momčadskim sportom) svi dobro znate i bez mene, ostaje da svaki ponaoosob doznate/odlučite koliko volilte nogomet i nogometnu igru, volite li svoj klub, cijenite li svoje trenere i želite li biti dio svega toga?! Odluka je vaša?!


Do iza Uskrsa kada će mo se vidjeti lijep vam pozdrav i molim buditei korektni na treninzima i utakmicama.

Trener: M. Sušac
P.S.
Sutra tijekom dana doznat ću od Uče kada su tekme i to napisati na blogu.


- 21:59 - Komentari (5) - Isprintaj - #