Omladinski pogon NK Sladorana

nedjelja, 04.11.2007.

10 kolo regionalne lige, kadeti i juniori

U 10 kolu regionalne lige Slavonije i Baranje ugostili smo ekipu NK Tomislava iz Cerne koja je iz Županje otišla kući sa punim plijenom što znači da su uzeli svih 6 bodova.


Kadeti su u jednoj ravnopravnoj i fer utakmici poraženi rezultatom 4:3 iako su u zadnjih 5 minuta imali dvije izrazite prilike koje nisu pretvorili u pogodtke te je na kraju ekipa Tomislava uzela sav tri boda. U utakmici u kojoj su svi odigrali jako dobro moram spomenuti jedno ime. Vučić je definitivno bio naš najjači adut a to je potvrdio sa svojim prvim hat-trikom i ja mu na tome iskreno čestitam! Moram također reći da i na današnjoj utakmici nismo mogli koristiti usluge trojice kadeta a iz kojeg razloga iskreno neznam, vjerojatno oni znaju!

U utakmici poslije sastali su se ekipe juniora gdje je ekipa Tomislava od sučeva zvižduka kontrolirala utakmicu u cijelosti i privela je kraju rezultatom 5:2! Čestitam protivniku na fer i korektnom ponašanju! Svojim dečkima također čestitke jer su dali sve od sebe na ovoj utakmici a drugu stranu medalje će mo rješavati u idućem razdoblju da se nebi više dovodili u situaciju u kojoj smo bili danas.
Strijelci za juniore su bili Lukačević i Jurić!

- 18:47 - Komentari (3) - Isprintaj - #