nedjelja, 22.09.2013.

NK Lokomotiva - NK Bjelovar 1 : 2

Danas je na zagrebačkoj Kajzerici na igralištu NK Lokomotiva odigrana prijateljska utakmica između domaćina i naše ekipe. NK Bjelovar je uspješno parirao vrlo jakoj ekipi Lokomotive i na kraju i pobijedila rezultatom od 2 : 1. Oba gola postigao je Filip Ocvirek. Iako se je radilo o prijateljskoj utakmici u kojoj rezultat nije imperativ, lijepo je bilo vidjeti kako se naši igrači uspješno nose sa jakom ekipom kao što je Lokomotiva koja drži 2.mjesto u I.HNL zagrebačke regije, odmah iz GNK Dinama.

Igrali su: Juraj Fanton, Marko Knežević, Filip Ocvirek, Franko Kovačević, Mario Rajić, Jurica Baronić, Marko Ćupić, Karlo Darojković, Siniša Đipalo, Filip Makopek, Marino Jedvaj, Mateo Jakšić, Marin Nikolić, Alessandro Kos i Luka Mikšec.

Čestitke igračima i treneru na odličnoj, hrabroj i požrtvovanoj igri!



Objavljeno u 22:39 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta