petak, 05.12.2014.

Hrvatski nogometni kup za kadete: NK Zagreb - NK Bjelovar 1 : 2

Jučer je u Zagrebu na terenima Zagrebella u Veslačkoj odigrana utakmica osmina finala kupa Hrvatskog nogometnog saveza za kadete između domaćina NK Zagreb i naših kadeta. Velikom pobjedom rezultatom 1 : 2 naši dečki nastavljaju svoj put u kup natjecanju. Plasirali su se četvrfinale odnosno među 8 najboljih kadetskih ekipa u Hrvatskoj. Ovaj veliki uspjeh bjelovarskog nogometa u kadetskoj kategoriji upotpunili su i pioniri koji su se također pobjedom nad NK Zagrebom na penale plasirali u četvrtfinale kupa HNS-a. Golove su postigli Franjo Jaković i Mate Tominac.

Od Sezona 2014/15


Čestitke cijeloj ekipi i treneru Kosu!

Objavljeno u 22:52 • Komentari (0) • Isprintaj#

6.kolo Međuregionalne lige: NK Varaždin - NK Bjelovar 1 : 1

U Varaždinu je 29.studenog odigrana zaostala utakmica 6.kola između varaždinskih i naših kadeta. Utakmica je završena neriješenim rezultatom 1 : 1 i time je završen jesenski dio međuregionalne lige središta Zagreb i Varaždin. Naši kadeti prvi dio natjecanja završili su na odličnom 4. mjestu sa 32 boda koliko ima i trećeplasirana NK Lokomotiva, ali sa boljom gol razlikom. Ova ekipa je dokazala da nije slučajno u prošloj sezoni bila prvakom u prvenstvu starijih pionira u regiji nogometnog središta Varaždin, te je nastavila i dalje sa odličnim rezultatima. Nakon zimske stanke počinju pripreme za drugi dio sezone u kojemu će biti više utakmica na domaćem terenu, pa tako i više prilika da dragocjeni bodovi ostanu kod kuće.

Tablica nakon 15 kola međuregionalne lige kadeta središta Zagreb i Varaždin:



Čestitamo svim igračima i treneru Kosu na ostvarenom rezultatu! Mi roditelji i ostali navijači znamo da ova ekipa nije još sve pokazala što može i očekujemo još bolje rezultate u drugom dijelu prvenstva.

Objavljeno u 22:18 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta