subota, 21.09.2013.

Kako su protekle pripreme za novu sezonu...

Prije nego trener Kos sazove novi roditeljski sastanak i pod točkom "Razno" prozove pisca ovih redaka zbog neaktivnosti na ovom blogu idemo se raspisati. zujo

03.08. u Zagrebellu u Veslačkoj odigrana je utakmica pionira NK Zagreba i NK Bjelovara. Naša ekipa uvjerljivo je savladala NK Zagreb rezultatom 4 : 1, a golove su postigli Kovačević i Rajić po 2 . Sastav Fanton-Makopek, Šantalab, Nikolić, Rebić (Mikšec)-Jakšić, Darojković - Rajić, Baronić (Kos), Ocvirek - Kovačević. Izostali su Ćupić, Đipalo i Prodanić.



10.08. u Koprivnici odigrana je druga pripremna utakmica sa Slaven Belupom koji je pobjedio rezultatom 3 :1, jedini gol za Bjelovar dao je Rajić.



14.08. odigrana je treća pripremna utakmica u Kutini protiv HNK Moslavine. Naši dečki pobjedili su rezultatom 6 : 1, golove su postigi Kovačević, te Ocvirek i Rajić po 2.


21.08. odigrana je posljednja pripremna utakmica protiv HNK Hajduk iz Pakraca koji od ove sezone nastupa u I.HNL Istok i želimo im uspješnu premijernu sezonu. Rezultat utakmice je bio 10 : 0 za našu ekipu, a golove su postigli: Kovačević 4, Ocvirek 2, Rajić 1, Darojković i Nikolić.

U pripremnom razdoblju odrađeno je 40-tak treninga, na početku i po dva treninga na dan. Bio je plan u sklopu priprema otići u Zadar, te odigrati 3 utakmice sa HNK Hajduk, NK Šibenik i NK Arbanas, ali je zbog ranijeg početka prvenstva odlazak otkazan.

Ekipa je i službeno pojačana sa tri nova igrača: Marko Ćupić koji je prešao iz NK Križevci, Mateo Jakšić prešao iz HNK Daruvar, Marino Jedvaj, također prešao iz HNK Daruvar. Priključio se i "domaći" Luka Mikšec koji je do sada trenirao i igrao sa "radnom" skupinom. Dečkima želimo mnogo sportskih uspjeha i prijateljskih druženja u novom klubu i novom okruženju.

Objavljeno u 20:07 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta