petak, 28.06.2013.

Dodjela pehara i medalja najuspješnijim ekipama škole nogometa

Danas je na Gradskom stadionu upriličena dodjela pehara i medalja najuspješnijim ekipama koje su predstavljale školu nogometa NK Bjelovar u protekloj sezoni 2012/13., a među njima je i naša ekipa U14 (1999/98.god.) koja je osvojila 2. mjesto u I.HNL Sjever. Trener Kos je u ovoj sezoni vodio još jednu ekipu: U11 (2001.g.) koja je sezonu završila na 1. mjestu u II. HNL Sjever. Čestitamo svim igračima i treneru Kosu!



Poslije dodjele medalja i pehara održan je kraći sastanak trenera Kosa i roditelja na kojemu nas je trener informirao o aktivnostima nakon ljetne stanke. Trener Kos zahvalio se je roditeljima na podršci u protekloj sezoni. Informirao nas je o mogućim prinovama u ekipi, ali i o odlasku Arijana Resa u NK Slaven Belupo i nastavku školovanja u Koprivnici. Istodobno smo i žalosni i sretni zbog njegovog odlaska: žalosni jer odlazi ne samo odličan sportaš nego i uglađen, pristojan i samozatajan mladić koji bi trebao svima biti primjer. Sretni smo jer će nastaviti trenirati i igrati u klubu koji je prepoznao njegov talent i koji će mu, nadamo se, omogućiti daljnji razvoj i mnogo uspjeha u nogometu. Sretno Arijane!

Poslije sastanka naša ekipa je otišla u Ždralove gdje je odigrala zaostalu utakmicu ŽNL protiv NK Mladosti i nažalost izgubila rezultatom 2 : 1. No, i bez obzira na taj rezultat naši dečki osvojili su 1. mjesto u ŽNL.

Svim igračima, treneru Kosu, ali i svim roditeljima želim sretne ljetne praznike, a trenera Kosa molim da napiše kraći osvrt na proteklu sezonu i najavi aktivnosti nakon ljetne stanke.

B.F.








Objavljeno u 22:42 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta