ponedjeljak, 17.06.2013.

26.kolo I.HNL Sjever NK Slaven Belupo - NK Bjelovar 0 : 0



Odigrana je utakmica i posljednjeg kola u Koprivnici u četvrtak 13.06. protiv ekipe NK Slaven Belupo. Iako su dečki iz Slavena osigurali prvo mjesto na tablici, naša ekipa je utakmici pristupila vrlo ozbiljno kao da igra odlučujuću utakmicu: igrali su disciplinirano, sa mnogo trčanja, čuvali su sredinu terena i nisu dozvoljavali dečkima iz Slavena da se razmašu. Gledali smo jedno od najboljih izdanja naše ekipe. Obje ekipe imale su imale su dvije-tri izgledne prilike, ali je utakmica na kraju završila bez golova. Ekipi Slavena čestitamo na osvojenom prvom mjestu u prvenstvu i želimo im što bolji rezultat na državnom prvenstvu. Također čestitke našoj ekipi i treneru Kosu na odličnom drugom mjestu. Nakon 26.kola zabilježene su 23 pobjede, 1 neriješena i 2 poraza što je izvrstan rezultat ako se uzme u obzir da je glavninu ekipe sačinjavao godinu dana mlađi uzrast igrača u odnosu na ostale ekipe koje sudjelovale u prvenstvu.

Za odlično drugo mjesto zaslužni su: Juraj Fanton (99.g.), Marijano Prodanić (99.g.), Borna Rebić (99.g.), Filip Makopek (99.g.), Marin Nikolić (99.g.), Nino Majdandžić (98.g.), Arijan Res (99.g.), Karlo Darojković (99.g.), Marijo Rajić (99.g.), Alessandro Kos (99.g.), Franjo Jaković (98.g.), Jurica Baronić (99.g.), Franko Kovačević (99.g.), Filip Ocvirek (99.g.), Robert Šoštarić (98.g.), Bruno Adžam (98.g.), te pridruženi članovi Patrik Šantalab (2000.g.) i Siniša Đipalo (2000.g.).

Objavljeno u 22:52 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta