ponedjeljak, 30.07.2012.

NK Vrbovec - NK Bjelovar 0 : 3

Od Sezona 2011/12

U nedjelju 29.srpnja sa početkom u 10:30 u Vrbovcu je u sklopu priprema pred novu sezonu odigrana prijateljska utakmica sa NK Vrbovec. Na terenu sa umjetnom travom i po vrućini od gotovo 32 stupnja igračima obiju ekipa nije bilo nimalo lako, a pogotovo što je to bila prva utakmica nakon ljetne stanke.
Bolju igru prikazala je naša ekipa iako je bilo vidljiv nedostatak uigranosti i fizičke kondicije. Golove su postigli Franko Kovačević, Filip Ocvirek i Nino Majdandžić, a uz njih igrali su još: Juraj Fanton, Marin Nikolić, Nikola Kozić, Arijan Res, Marijano Prodanić, Alessandro Kos, Borna Rebić, Marijo Rajić, Jurica Baronić i Filip Makopek-Pušec. Izostali su: Ivan Trnski, Leonardo Mlinarić i Karlo Darojković.
Čestitamo igračima na pobjedi, a novim pojačanjima u ekipi poželimo iskrenu dobrodošlicu!

Trenera ćemo zamoliti da napiše raspored događanja za ovaj tjedan kao i informacije o odlasku u BiH.

Od Sezona 2011/12

Objavljeno u 22:57 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta