ponedjeljak, 30.04.2012.

22.kolo: Bjelovar - Slaven Belupo 4 : 3 (3 : 0)

Od Sezona 2011/12

U subotu 28.04. sa početkom u 10h na glavnom igralištu gradskog stadiona odigrana je utakmica 22. kola u kojoj je domaćin Bjelovar dočekao ekipu Slaven Belupa iz Koprivnice. Naša ekipa ostvarila je pobjedom dodatna 3 boda, golove su postigli Jurica Baronić (2) i Mario Rajić (2).
Sastav: Fanton, Šantalab, Kozić, Prodanić, Res, Nikolić, Rebić, Baronić, Rajić, Đipalo, Kos, Kovačević, Mlinarić, Makopek, Knežević i Jozić.
Trener: Mario Kos

Objavljeno u 23:19 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta