subota, 03.12.2011.

2.kolo dvoranskog prvenstva MUK-a "Petica" - Grubišno Polje

Od Sezona 2011/12


Danas u Grubišnom Polju odigrane su dvije od tri predviđene utakmice i tako ostvarene dvije više nego uvjerljive pobjede. Treća utakmica nije odigrana zbog nedolaska ekipe NK Križevci i registrira se kao 3 : 0 za Bjelovar.
No, idemo redom:

Ivanska - Bjelovar 1 : 15
golove postigli: Baronić 5, Rebić 2, Prodanić 1, Rajić 2, Nikolić 1, Kos 1, Kovačević 2, autogol 1

Bjelovar - Čazma 6 : 0
golove postigli: Kovačević 5, Baronić 1

Bjelovar - Križevci nije odigrana zbog nedolaska ekipe iz Križevaca. U tom terminu odigrana je revijalna utakmica podijeljene ekipe (bijeli i plavi) NK Bjelovar '99. Neodigrana utakmica Bjelovar - Križevci registrira se kao 3 : 0 za Bjelovar.

Čestitke ekipi na prikazanoj igri koja svojom atraktivnošću i kvalitetom uvelike odskače od igre ostalih ekipa.

Objavljeno u 22:51 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta