ponedjeljak, 12.09.2011.

5.kolo Regija "A" Mladost Ždralovi - Bjelovar 0 : 6 ( 0 : 3 )

Od Sezona 2011/12

MLADOST (Ž) – BJELOVAR 0:6 (0:3)

MLADOST (Ž): Srbljanović, Jergović, Pirc, Vuković, Stanić, Pavešić, Serdarušić, Romek, Lončar, Horvatić, Ledinski (još igrali: Supančić, Zelenika). TRENER: Stipe Bošnjak.

BJELOVAR: Fanton, Brezina, Mlinarić, Res, Rebić, Kovačević, Baronić, Rajić, Nikolić, Prodanić, Đipalo (još igrali: Trnski, Kozić, Kos, Makopek Pušek, Šantalab). TRENER: Mario Kos.

ŽDRALOVI – Igralište Brdo.

SUDAC: Češko Đorđević (Klokočevac).

STRIJELCI: 0:1 Đipalo (24), 0:2 Mlinarić (17), 0.3 Mlinarić (24), 0:4 Baronić (38), 0:5 Mlinarić (50), 0:6 Rebić (52).

Objavljeno u 13:29 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta