subota, 03.09.2011.

3.kolo Regije A NK Varaždin - NK Bjelovar 4 : 0 ( 1 : 0 )

VARAŽDIN – BJELOVAR 4:0 (1:0)
VARAŽDIN: Bezek, Šincek, Briški, Ikanović, Havelka, Kos, Kocijan, Črnko, Štefulj, Blažeković, Mirić (još igrali: Težak, Budeš, Hlišć, Lučić, Martinčević). TRENER: Mario Kovačević.

BJELOVAR: Fanton, Brezna, Mlinarić, Res, Rebić, Kovačević, Baronić, Rajić, Nikolić, Đipalo, Šantalab (još igrali: Trnski, Kozić, Prodanić, Kos, Knežević). TRENER: Mario Kos.

VARAŽDIN – Igralište NK Varteks.

SUDAC: Marko Kukec.

STRIJELCI: 1:0, 2:0 Blažeković (28, 48), 3:0 Briški (52), 4:0 Kocijan (56).

Objavljeno u 20:09 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta