subota, 19.03.2011.

17. kolo Regija A NK Bjelovar - NK Čakovec 3 : 0

Od Sezona 2010/11


Danas je u Rajiću na tamošnjem nogometnom igralištu po vjetrovitom i prohladnom vremenu odigrana prvenstvena utakmica između naših pionira i pionira NK Čakovec. Većinu nas roditelja i navijača iznenadio je odličan teren koji bi bez imalo pretjerivanja posramio blatnjavo Dinamovo igralište u Maksimiru. Naši dečki ostvarili su pobjedu i vrijedna nova tri boda. Iako su dominirali tijekom cijele utakmice, česta neprecizna dodavanja i povremene gubitke koncentracije i discipline možemo pripisati ponajprije jakom vjetru. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1 : 0 za našu ekipu, a gol je postigao Mario Rajić. U drugom poluvremenu na 2 : 0 povisio je Franko Kovačević, a na konačnih 3 : 0 postavio je Leonardo Mlinarić.
Igrali su: Igrali su: Juraj Fanton, Toni Brezina, Arijan Res, Nikola Kozić, Marijo Rajić, Jurica Baronić, Borna Rebić, Leonardo Mlinarić, Franko Kovačević, Marko Butorac, Fran Turković, Matej Hudaček, David Jurčević, Franjo Jaković, Nino Majdančić, Marijano Prodanić i Marin Nikolić. U slijedećem kolu naša ekipa gostuje u Ludbregu.
Čestitke ekipi i treneru na pobjedi!

Objavljeno u 23:51 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta