nedjelja, 23.01.2011.

Trofej Banja Luka 2011 - 2.dan

PAO BEOGRADSKI PARTIZAN !

Da, da... naši dečki pobjedili u penalima beogradski Parizan sa rezultatom 4 : 3, prvo polurijeme je završilo sa 1 : 1, drugo sa 2 : 2.

Danas su naši dečki najprije odigrali 3. utakmicu protiv FK Sloga iz Srbca i pobjedili rezultatom 3 : 1, te tako ostvarili drugo mjesto u skupini. Golove su dali Toni, Franko i Arijan. Pobjedom je ostvareno 2. mjesto u skupini te ih je u četvrtfinulu čekao FK Partizan iz Beograda.

U utakmici sa Partizanom dečki su igrali sasvim ravnopravno, tehnički su bili bolji. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1 : 1. Izjednačujući gol postigao je Arijan. Drugo poluvrijeme završilo je rezultatom 2 : 2. Gol je postigao Mario Rajić. U penalima utakmica završava rezultatom 4 : 3 za Bjelovar, igrači Partizana idu kući, a naši dečki u polufinale koji se odigrava u 15:00.

U penalima se se naši igrači kao partizanovi ispromašivali pa bi se moglo reći da je pitanje pobjede svojim obranama donekle odlučio Juraj.

Svi su junaci: Jurica Baronić, Mario Rajić, Toni Brezina, Arijan Res, Franko Kovačević, Tomislav Srbljinović, Borna Rebić, Nikola Kozić, Mateo Romek, Juraj Fanton, Fabio Kovačević i Leonardo Mlinarić.

Čekamo polufinale protiv FK "Savo Soldatović" iz Novog Sada i javimo se kasnije...

Pozdrav svima!

Objavljeno u 14:06 • Komentari (1) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta