subota, 22.01.2011.

Trofej Banja Luka 2011 - 1.dan opet

Odigrana je i druga utakmica protiv FK Slobode iz Tuzle. U dramatičnoj utakmici pobjedila je Sloboda rezultatom 2 : 1. Naši dečki odigrali su izvanredno odlično, pogodili su tri prečke i dvije stative, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. U drugom poluvremenu Jurica je srušen u kaznenom prostoru Slobode, dosuđen je penal. Pucao je Franko, ali odličan golman Slobode brani. U nastavku greškom naše obrane Sloboda je povela 1 : 0. Nakon velike borbe izjednačio je Jurica Baronić. I kada smo već bili uvjereni da će utakmica završiti rezultatom 1 : 1 opet dolazi do greške naše obrane i Sloboda 20 sekundi prije kraja vodi 2 : 1. Bez obzira na rezultat čestitamo dečkima na velikoj borbi i odličnoj igri, jednostavno im je nedostajalo sreće.
Sutra se u 12:05 odigrava i treća odnosno zadnja utakmica u skupini. Za prolazak dalje treba nam pobjeda protiv FK Sloga iz Srbca.

Pozdrav navijačima u domovini!


Objavljeno u 17:35 • Komentari (3) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta