subota, 01.01.2011.

GDJE SMO BILI I ŠTO RADILI U 2010. GODINI

Sa završetkom 2010.g. podsjetimo se gdje smo sve bili i sa kim smo sve igrali. Bili smo sudionici nogometnog kampa u Vodicama, sudjelovali na nogometnim turnirima u Sigetvaru (HUN), Tešnju (BIH), Kitzbuhelu (AUT), Barceloni (ESP), Zagrebu, Ličkom Osiku i Ivanić Gradu, tijekom ljeta boravili smo 4 dana u Zadru. Prisjetimo se i ekipa sa kojima smo sve igrali: FC Bayern Munchen (GER), FC Bayer Leverkusen (GER), FC Nurnberg (GER), FC Tirol (AUT), FC Kaliningrad (RUS), FC Beirut (LIB), FC Albacete (ESP), FC Ferencvaros Budapest (HUN), FC PVSK (HUN), NK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk Split, NK Osijek, NK Lokomotiva Zagreb, NK Zadar, HNK Šibenik...

Uspjesi koje smo postigli:

Osvajanje naslova prvaka Regije -Varaždin ( pobijedili u odlučujućoj utakmici protiv NK Varteks u Varaždinu 4 : 0 )

Osvajanje naslova Malonogometne Zagrebačke nogometne lige ( 11 kola, 9 pobjeda, 1 neriješena i 1 poraz)

Osvajanje Dvoranske regionalne lige „Petica“ U-12 ( U devet utakmica ostvarili devet pobjeda)

Osvajanje VI. Solaris Cupa u Vodicama ( U odlučujućoj utakmici pobijedili HNK Šibenik 4 : 2, pobijedili u svih šest utakmica)

Osvojili 2. Međunarodni turnir u BIH – Tešanj 2010 ( u sedam utakmica ostvarili sedam pobjeda)

Na VI. Del u Sigetvaru osvojili 2. mjesto ( bez poraza, u finalu izgubili nakon izvođenja kaznenih udaraca od reprezentacije pokrajine Budapest. Pobjedili između ostalih 2 : 1 Ferencvaros Budanpest )

U Ivanić Gradu osvojili 2. mjesto ( izgubivši u finalu od NK Dinamo Zagreb. U polufinalu pobijedili NK Osijek. U konkurenciji NK Dinamo, NK Osijek, NK Varteks, NK Naftaš )

Na 3. Državnom prvenstvu pionira u Ličkom Osiku osvojili 3. mjesto ( izgubivši samo polufinalnu utakmicu od zagrebačkog Dinama 3 : 1. U konkurenciji NK Dinama, HNK Rijeke, NK Osijeka, NK Zadra, HNK Šibenika, .. )

U Barceloni na 23. Copa Cataluna Cupu osvojili 2. mjesto ( u konkurenciji 60 ekipa iz Europe i Azije, pobijedili u polufinalu Albacete, a u finalu izgubili od Barcelonine škole nogometa 3 : 1, sa napomenom da smo sa njima igrali i u grupi i tada bili bolji pobjedom 2:1 )

Na najvećem turniru u Europi Cordial Cupu u Kitzbuhelu u konkurenciji 48 ekipa koji su ostvarili pravo na sudjelovanju kroz kvalifikacije osvojili 7. mjesto u konkurenciji Bayerna, Bayer Leverkusena, Herta Berlin, Nurnberg, Grashopers Zurich, Basela, London Town, Red Bull Salsburga, Tirola... Osvojili prvo mjesto u grupi ispred FC Nurnberga, u osminifinala pobjedili selekciju austrijske pokrajine Tirol, a u četvrtfinalu nesretno izgubili od kasnijeg pobjednika Bayerna iz Munchena 1 : 0.

I za kraj tko je to sve napravio: Juraj Fanton , Arijan Res, Marin Nikolić, Toni Brezina, Marijo Rajić, Leonardo Mlinarić, Mateo Romek, Marijano Prodanić, Jurica Baronić, Alessandro Kos, Franko Kovačević, Borna Rebić i Nikola Kozić.


Objavljeno u 19:07 • Komentari (2) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta