nedjelja, 12.12.2010.

Zimska liga "Petica"

Od Sezona 2010/11

Kao što je bilo najavljeno u prošlom postu, danas je u Bjelovaru u dvorani I. Osnovne škole odigrano 5 utakmica naših dviju ekipa. "Bijela" ekipa sa ukupno dvije dobivene i tri izgubljene utakmice u skupini A nažalost se nije uspjela plasirati u završnicu. "Plava" ekipa sa 5 pobjeda i 15 bodova zauzela prvo mjesto u skupini B, te idući vikend igra u završnici "Petice" u Daruvaru.

Idemo redom:

Skupina A: Čazma - Bjelovar 98' bijeli 1 : 2, golove postigli: Mateo Romek i Leonardo Mlinarić
Skupina A: Naftaš - Bjelovar 98' bijeli 2 : 1, gol postigao: Marijano Prodanić

"Bijela" ekipa igrala je požrtvovano, ali ne i dovoljno uigrano, dosta se je griješilo u dodavanjima i nije se uspjelo nametnuti vlastitu igru. Bez obzira na rezultate čestitamo ekipi na prikazanoj igri, a posebna pohvala ide Marku Kneževiću koji se je kao najmlađi u ekipi jako dobro snašao u ulozi golmana. Pomalo je nejasno zbog čega u svojoj ekipi 2000' godišta ne igra kao golman. Za "bijelu" ekipu igrali su: Marko Knežević, Nino Majdančić, David Jurčević, Fran Turković, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Mateo Romek, Nikola Kozić i Alessandro Kos.

Skupina B: Bjelovar 98' plavi - Slaven Belupo 98' 3 : 2, golove postigli: Jurica Baronić, Tomislav Srbljinović i Franko Kovačević
Skupina B: Bilogorac - Bjelovar 98' plavi 0 : 4, golove postigli: Matej Hudaček, Toni Brezina i Franko Kovačević (2)

Možda će zvučati neskromno, ali činjenica je da je naša "plava" ekipa prikazala najljepši nogomet. Precizna dodavanja, brzi dupli pasevi, lopta uvijek spuštena, lucidna razigravanja, bez besmislenog napucavanja po zraku, no još uvijek nedovoljna efikasnost u završnicama napada. Upravo ovog zadnjeg je najviše nedostajalo u utakmici sa Slavenom, možda najviše zahvaljujući njihovom odličnom golmanu Slukiću. Slaven je u prvom poluvremenu vodio sa 0 : 2, ali naša ekipa je polako i sigurno nametala svoju igru i uspjela izjednačiti. Kada smo se već pomirili sa neriješenim rezultatom, u zadnjim sekundama golom Franka naši dečki poveli su sa 3 : 2. Utakmica sa Bilogorcem odigrana je rutinirano sa rezultatom 0 : 4 i tako su naši "plavi" dečki ostvarili maksimalni broj bodova u svojoj skupini. Za "plavu" ekipu igrali su: Juraj Fanton, Arijan Res, Matej Hudaček, Toni Brezina, Marijo Rajić, Jurica Baronić, Franko Kovačević i Tomislav Srbljinović, a izostao je ozljeđeni Borna Rebić kojemu želimo što skoriji oporavak.

Objavljeno u 13:51 • Komentari (3) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta