četvrtak, 30.09.2010.

4. kolo Regije B NK BJELOVAR II - NK GARIĆ 5 : 2

Od Sezona 2010/11

Prošle nedjelje 26.09. sa početkom u 10. sati na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Bjelovaru odigrana je utakmica 4. kola Regije B protiv pionira iz NK Garić. Bjelovarski pioniri 1999. godišta odnijeli su zasluženu pobjedu nad vrlo dobrim vršnjacima iz Garešnice. Prvo poluvrijeme u kojemu su domaći diktirali igru završilo je rezultatom 3 : 0. U drugom poluvremenu trener Kos je napravio izmjene u ekipi kako bi odmarao ionako već umorne igrače, nakon čega su gosti počeli preuzimati laganu incijativu, što je rezultiralo sa 2 gola gostiju, ali i sa još 2 gola domaćih. Ne treba zaboraviti spomenuti i nemilosrdnu jesensku kišu koja je gotovo cijelo drugo poluvrijeme "prala" sve igrače, trenere, pa i nas roditelje, pa su već svi nestrpljivo čekali kraj utakmice.
Igrali su svi igrači 1999. godišta izuzev ozljeđenog Marija Rajić i bolesnog Tonija Brezina, a u pojačanje su stigli i tri igrača iz 2000. godišta: Patrik Šantalab, Siniša Đipalo i Branimir Frčko. Sve pohvale igračima na igri po lošim vremenskim uvjetima, te jedan veliki BRAVO za pobjedu!
Eh da... tko je dao golove? Treneru? wave

Od Sezona 2010/11

Objavljeno u 23:05 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta