petak, 27.08.2010.

Završena Dalmatinska turneja

Što reći nakon četiri provedena dana u kojima smo se kupali, družili, igrali nogomet...
Godinu smo počeli sa sedmodnevnim odlaskom na turnir u Vodice, nastavili dvodnevnim turnirom u Sigetvaru (HUN), nakon toga bili četiri dana na turniru u Kitzbuhellu (AUT) gdje su bile ponajbolje europske ekipe, boravili sedam dana u Barceloni i igrali na turniru na kojemu su sudjelovale ekipe iz 21 zemlje iz čitavog svijeta, boravili tri dana na turniru u Jelahu (BIH) i upravo se vratili sa Dalmatinske turneje.
Igrali protiv Bayerna Munchen, Ferencvaros Budanpest, Bayera Leverkusen, Nynberga, Tirola (AUT), Dinama iz Zagreb, Hajduk iz Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra, Šibenika itd.
Nastupili na jedanaest turnira, bili u deset polufinala i osvojili sedam turnira.
Imamo generaciju klinaca koji su dobri nogometaši, đaci, prijatelji...
Imamo roditelje koji to prepoznaju i sve im to omogućuju...
U Dalmaciji smo odigrali četiri utakmice zabilježili dvije pobjede i remizirali sa Zadrom i Hajdukom 2:2. Ono što nas posebno veseli da smo slobodno vrijeme provodili na plaži a poslijepodne igrali utakmice sto se je moralo odraziti na igri. I pored toga smo bili bolji od Zadra i zbog slabije realizacije nismo uspjeli pobijediti. Utakmica na Poljudu je bio poseban događaj jer smo se prošetali stadionom, trofejnom dvoranom i odigrali utakmicu sa vršnjacima iz Splita. Dojam poslije utakmice je da smo na razini Hajdukovaca koji su uz Dinamo i Osijek najbolja ekipa u Hrvatskoj. I ono što treba naglasiti je ponašanje igrača koji gdje god dođu na najbolji način prezentiraju grad, klub i svoje roditelje.

Objavljeno u 18:10 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta